Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fac cinste cu papanasi - azi am implinit 19 saptamani.

Elenic - noi aveam 220gr. la 17 saptamani deja si daca ma uit in tabel scrie ca la 19 saptm. trebuie sa fie 200 gr. Nu te ingrijora valorile astea sunt doar orientative mie imi e clar.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici,
Azi schimbam si noi saptamana(am ajuns la 21) si tocmai am venit de la morfofetala de trim 2. Avem un baietel(poate ma ajuta si pe mine cineva cu un carut albastru pe prima pagina... va rog...) de 380-390 de grame. Totul e bine mai putin lichidul amniotic care e cam mult(la limita superioara a normalului).
Alexa eu una stau mai mult in pat de 5 saptamani si tot injectii cu nospa si scobutil. In primul rand nu plange ca ii faci si mai rau lui BB(eu sunt buna la dat sfaturi dar aseara pe la 10 eram singura acasa(una bucata sot plecat cu scarbiciu in Franta) si ma apuca durerile de burta si-mi pregatesc o perfuzie si cand colo branula era infundata si nu reuseam sa o desfund sub nici o forma si m-am pus pe un plans... mama mama si fix atunci ma sunat taica'miu si in 10 minute a fost la mine). Ideal ar fi sa apelezi la ajutorul cuiva pt o scurat per de timp macar(sot, parinti, socri, o verisoara sau prietena) sa te ajute. Dupa control in functie de ce zice dr ta sau cum te simti tu poate se ridica indicatia de stat la orizontala. si cumintica da?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

miramar - acum daca tot ai zis , cum facem iti dam adresele noastre sa ne trimiti sau cum ?

dymomo - bine cu tata

doris mi-a zis si mie mama ceva dar mai multe nu stiu decat a s-a nascut la 6 luni avea 900 grame, probabil ca nu a fost suficient de puternic habar nu am, insa este ingrozitor

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor nu va mai ganditi la Bahmu...Intr-adevar e trist dar nu va mai ganditi la asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

felicitari,Dymomosi Miramar si la mai mare!!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA e frumoasa prima pagina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dymomo.... daca ai nevoie de ceva sa spui.... cred ca iti e foarte greu.... dar ai aproape pe cineva... si sa stii ca eu cred ca parintii si copiii comunica prin telepatie. Am fost nu o data in situatia de a nu-mi fi ok... tot felul de probleme si framantari. pe mine mama nu ma suna... asteapta mereu sunata.... dar daca mi se intampla ceva in cel mai scurt timp ma suna... si ma intreaba ce se intampla cu mine... ca nu-si poate lua gandul de la mine... asa incat... nu prea am putut sa-i ascund unele necazuri... pe care tare as fi vrut sa nu i le spun ei... ca si asa are multe pe cap.

16+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Nu mai e nevoie sa-mi raspunde-ti fetelor, am citit eu. Imi pare rau.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miramar, vreau papanasi! De care faci? Fierti sau prajiti?

Noi dam un suc de portocale pentru cele 20 de saptamani implinite azi!

Alexa, iti spun si eu ce ti-au spus toate fetele. Stai cuminte in pat, fa-ti tratamentul si gandeste pozitiv! Si sora mea a avut problema asta si si-a facut injectii singura si a stat cuminte si acum am o nepotica super de 5 ani jumate. Sanatate multa iti dorim!

Simina, am mai zis si eu de Krelia acum vreo doua zile ca e bine, doar foarte ocupata.

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput