noi, sagetatoarele (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimi!
Castelana si eu abia asteptam sa merg la ecograf. Daca ar fi fost dupa mine mergeam zilnic , dar m-am rezumat doar la o vizita lunara.
Pustii mei trebuie sa mearga iar la tara. Am nunta sambata si bona nu poate sa stea in oras. Dar acolo copiii mananca foaste bine, au mai luat in greutate, s-au mai inaltat...
O zi cu mult soare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare tuturor!

si puiul meu e eplcat in delegatie, si noi ave nunta maine asa ca... dar stau linistita, stiu ca-i merge bine acolo si e fericit si rasfatat...

castelana, ceva pozici cu voi? stati intr-un loc tare exotic, asa imi suna...ne arati si noua cum e acolo?

galli, chiar asa.... pe unde esti?

Andreea, asa e...din pacate cand esti departe nu prea ai de ales...trebuie sa-ti faci singurica gospodarirea...

eu am fost la medic, cica am prolactina marita si ciclurile astea mai lungi ar fi anovulatorii...asa ca mi-a dat sa iau ceva pastilute o luna jumate...si ceva ovule din ziua 15... si daca tot nu raman gravi dupa 2-3 luni ar trebui sa fac o histerosalpingografie... sper sa nu ajung acolo...

va pup! sa aveti un weekend fain!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, va invit la o cafea
Vad ca toate mergeti pe la nunti......ce-as merge si eu la o dantuiala aici nuntile nu sunt ca la noi, sunt fade fara viata.
Distractie placuta la amadoua (Nico + Andreea).
Castelana te pupic cu drag sper ca in curand sa ne palavragim si la odisee

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

heeeeeei, dragutelor harnicutelor...pe unde va umbla picioarele????

noi am fost la nunta, asa cum va spuneam sambata...si de joi pana duminica nu l-am avzut pe pici...mi-a fost tare dor de el, si bineinteles cand ne-a avzut, a fost incantat si nu-si mai incapea in piele, nu mai stia c esa faca si cum sa se mai prosteasca...a fost mortal...

nunta a fost f frumaosa, eleganta, totul la superlativ...nu stiu daca si cand voi avea poze...ca eu n-am avut aparat...dar sper sa primesc cateva pozici

in rest, nimic deosebit...acasuca cu pici....

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Da ... si la mine a fost frumos la nunta. Dar a trecut repede.
Intre timp am avut parte de un eveniment mai neplacut. Ieri am fost la o inmormantare. Baiatul unui coleg de serviciu. Avea doar 19 ani. Tragic .... Cu aceasta ocazie m-am mai gandit la prioritatile din viata. Sper sa imi fac mai mult timp pentru familie.
Chiar i-am spus sotului ca dupa ce terminam cu casa nu mai vreu nimic. Vreau doar vacante cat de multe, sa mergem peste tot impreuna.

Mergi la inceput

Neata!

Nico, ma bucur ca si voi v-ati simtit bine la nunta... pupam si nazdravanii...ati inceput gradi, nu? Andra va merge la gradi la anu?

cat despre prioritati, asa e cum zici...iti da viata asta niste exemple, palme cateodata, de musai trebuie sa te trezesti pana nu e prea tarziu...abia cand intalnim astfel de cazuri ne dam seama ca trebuie sa apreciem fiecare clipa...

ERIC IN 2009...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Prioritati in viata.........hmmmm........adevarul este ca , uneori, uit care-mi sunt prioritatile...rau...foarte rau, dar probabil, asta este firea omului.
Eu am o prietena bolnava de cancer pulmonar, cred ca v-am vorbit deja de ea, care ma incurajeaza in legatura cu bebe uneori sunt uimita de taria ei, o admir, dar in acelasi timp imi este rusine ...problemele mele sunt 0 pe langa ale ei.
In sfarsit.....saptamana viitoare merg sa-mi platesc fiv-ul si sa semnam contactul, dupa acre incepe dansul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

Eu ma trezesc greu dimineata, oricum am bunul obicei sa iau micul dejun cu sotiorul meu si asa mai vb, punem tara la cale. Dupa ce papa ceva si fata, vine energia buluc pe mine, azi am dat o tura deja, plus cate una-alta in casa, apoi mi-am zis: cum ar fi o ciorbica acra de pui cu legume multe, imi place mai neapoasa sa fie groasa. zis si facut, astept sa vina sotul la pranz sa ma infrupt cu 1-2 farfurii!

deci asta fac, in alta ordine de idei...mi-am propus sa-i fac si lui bebe o icoana a lui, am un model cu Maica domnului rugandu-se, superba, si dupa ce stim ce este sa-i brodez ceva hainute, adica sa - le personalizez, am facut la toti copii prietenilor cand s-au nascut bady si ies superb cu numele lui acolo, dar mai este pana atunci, mai am de asteptat, intre timp am dat cate un ochi de unde se pot cumpara albe fara scris ceva...
Asta e deformarea profesionala care se pastreaza, cred ca nu am lucru sau chestie la care sa nu intervina schimbari, transformari, ii dau alta fata...

va pup si sa aveti o zi buna

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
apar si eu, dupa un lung timp......
sorry, nu am reusit inca sa pun poze pe site...
parca,uneori nu mai am nici chef, sincer...
in fine.....
castelana, bine ai venit!!!
andreea, super toti 3!!!! vazut poze.
nico, imi pare rau, viata e ciudata uneori...
chiar ma gandeam - e vb de portarul acela??
baiatul de 19 ani???trist, f trist, in orice caz!!!!
dragaica, multa bafta la semnarea contractului!
sunt trista pt moartea lui swayze, deh.... va trece...
cel putin la suprafata!....
ma duc, deocamdata la bucatarie, mai arunc cate un ochi pe aici.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

nma draga, din pacate viata este facuta din bucati, de toate culorile si formele, avem rand pe rand multe surprize si vesele si triste, cica asa sa vedem si partile bune ale vietii, in fine teorii.
Am sa-ti povestesc cand m-am trezit eu din nebunia mea cu munca, ani si ani fara concediu si de dimineata pana noaptea, wk-end nici nu stiam sce sa fac cand am avut prima data dupa ani de zile. Intr-o buna zi fratele meu mai mic, care l-am cam crescut eu, care era Praslea familiei, a avut un inexplicabil si stipid accidend de masina si socul asta, dusul rece ce ne-a inundat vietile familiei mele a fost greu. Pentru parintii mei a fost si este inca o trauma, unicul copil ce-l mai au in tara este la cimitir...
Atunci m-am cam trezit si in fine asa am deschis cred ochii sa vad ce om minunat "homos magnioficus" aveam in preajma si sa ma gandesc incet incet si la mine, ce vreau de fapt de la viata...
Nu vreau sa va intristez dar nu uitati de voi, de familiile voastre, e tot ce ramane peste ani, sefii va freaca ca la balamuc, bani sa le vina lor, altceva nu-i intereseaza...
Acum, cred ca am parte de toate concediile bucuc sa stii, si ceea ce ma distreaza ca fosti sefi (niste caini) sunt intr-o mare afectiune vis-a-vis de mine si-mi scriu acum cum eram eu de buna... si cand pot veni la mine in vacanta... ti se face greata... dar asta e realitatea!
te pup

Dragaico, sa fii optimista fata draga si sa mergi cu toata inima, sa nu ai indoieli.
Bafta si sa crezi in sansa voastra!!!!!! vine si bebele, sa vezi cand vi se umple casa de frumosi cum va fi!!!
te pup

pup sagetile!!!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput