menstruatia neregulata

menstruatia neregulata | Autor: yula94

Link direct la acest mesaj

am si eu cateva nelamuriri in legatura cu menstruatia....implinesc in ian 29ani si am menstruatie o data la 2 luni neavand data fixa...de mic copil am fost dereglata din punctul asta de vedere...nu aveam o data fixa si imi mai sarea cate o luna.Acum este regula......o data la 2 luni!Este normal?Am facut analize...teste papanicolau si toate alea..si...nu am nimic..are cineva vreo idee ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salut,

Mie medicul mi-a spus ca atata vreme imi vine regulat, chiar daca nu se intampla la 28 de zile, nu e cazul sa-mi fac probleme. Acum, e drept ca la mine sunt cam 35-36 de zile, nu 2 luni. Ai fost la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Buna, eu cred ca asta e ritmul tau, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi mai ales daca ai fost si la medic, si totul e OK.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daca ai facut toate analizele si-s ok,asa esti tu...si eu la fel...dupa ce am nascut si mi-a revenit menstruatia,timp de vreun an imi venea ceas..dupa care incet incet am intrat in normal..asta este..(ma gandeam ca este ceva hormonal si poate daca iau anticonceptionale se rezolva..dar nu am luat pana acum...asa ca nu-ti pot soune daca au un efect sau nu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

La endocrinolog ai fost ?
Daca nu, du-te neaparat.

scrisesem endocrinilog...acum, am corectat.

Mergi la inceput