am si eu cateva nelamuriri in legatura cu menstruatia....implinesc in ian 29ani si am menstruatie o data la 2 luni neavand data fixa...de mic copil am fost dereglata din punctul asta de vedere...nu aveam o data fixa si imi mai sarea cate o luna.Acum este regula......o data la 2 luni!Este normal?Am facut analize...teste papanicolau si toate alea..si...nu am nimic..are cineva vreo idee ?
Salut,
Mie medicul mi-a spus ca atata vreme imi vine regulat, chiar daca nu se intampla la 28 de zile, nu e cazul sa-mi fac probleme. Acum, e drept ca la mine sunt cam 35-36 de zile, nu 2 luni. Ai fost la medic?
Buna, eu cred ca asta e ritmul tau, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi mai ales daca ai fost si la medic, si totul e OK.
Multa sanatate
Daca ai facut toate analizele si-s ok,asa esti tu...si eu la fel
...dupa ce am nascut si mi-a revenit menstruatia,timp de vreun an imi venea ceas..dupa care incet incet am intrat in normal![]()
..asta este..(ma gandeam ca este ceva hormonal si poate daca iau anticonceptionale se rezolva..dar nu am luat pana acum...asa ca nu-ti pot soune daca au un efect sau nu)
La endocrinolog ai fost ?
Daca nu, du-te neaparat.
scrisesem endocrinilog...acum, am corectat.