Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ana, dau eu azi cafeaua, ca tot am venit de pe drumuri si ma mai inviorez un pic.
Va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Iaca revenii...
Dar stiu ca dormiiiiti!!! Ia trezirea!
Azi nu dau inka, dau o cafea mare...a doua! Sunt cheauca de somn...de cateva nopti nu dorm decat pe sarite, am musafiri, umblu bleambura...uf!!
Va spun repede ca a fost un esec total...bine, aproape total chestia aia care se cheama festival medieval..jenant..plin de manele si mici si chiciuri...si aglomeratie si lume...nu mai zic de care...jalnic... In schimb Cetatea Neamtului arata bestial, merita vizitata oricand, daca ajungeti prin zona nu o ratati! Singurele chestii cdare mi-au placut au fost cateva standuri artizanale si niste tineri imbrcati in stil medieval care faceau fel de fel de chestii, lupte, jocuri etc.etc. Deci distractie a fost doar pt. manelisti care erau in elementul lor...
Fug, ca am multa treaba!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
multam de cafea lora, dar mai dau si eu una mare,cafeaaa si bine zici cu asa zis festival,jalnic dar asta e ,suntem in Romania.
o zi buna va doresc,noi azi merem la tuns un pic fetele,asa ca niste lady,apoi pe la cosmetica,sala.....eheheh avem activitate

carmen si stefiii

Mergi la inceput

Neatza fetele!
M-m adunat de pe drumuri si as bea o cafea si cu ochii dar cu caldurile astea mi-e si frica ... mai patesc ceva de la atata cafea. Cred ca ma reprofilez.. .
Vreau sa vina wk mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Eu deja sunt la a doua cafea, asa ca va invit si pe voi!
Ce mai faceti? S-a mai racorit putin, sper ca azi sunteti mai vorbarete!
Emma, cum se mai simte Andrei? Sper ca i-a trecut raceala!
Mari, ai cam lipsit ieri din zona...m-am obisnuit cu prezenta ta! Ce mai face Bia?
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ana, mai, da eu vroiam poze cu Ecaterina, nu e nici una cu ea mai de aproape

Criss, ce scumpa e si Alessia, nu am mai vazut-o de cand era bebe (si tot in poze), iar Andrada e tare haioasa stirba asa, ce mai rade ea in toate pozele

Si noi am fost la Cetatea Neamtului, at. cand stateam inca in Piatra - mi-a placut mult, mai fusesem in copilaria cu scoala, da uitasem ce frumos e.

Noi ne-am intors luni iar de la mare. De data asta n-a mai fost asa frumos ca data trecuta: mult mai cald noaptea, galagie, erau f multi copilasi care tropaiau pe scari, tipau, se jucau - f. fain pt Lara, s-a distrat cu atatia tovarasi de joaca, insa nu mai putea Annika sa doarma. De caini nu mai zic - haite intregi latratoare - desi astia m-au deranjat si acum o luna.
Insa apa a fost f. calda si buna pt copii,ca nu era adanca, Annika m-a uimit cat de curajoasa a fost, intra fara frica, nici nu se uita daca e cineva langa ea.
Fetelor le-a prins tare bine - s-au balacit, s-au jucat in nisip - f. frumos

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, in ce statiune ati fost? La Costinesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cristina, am fost tot in Mamaia Sat (sau Nord) la o pensiune - gazdele sunt super dragute, amabile, saritoare, insa eu sunt cam sensibila la zgomote si am fost cam terorizata de caini, scartaituri, strigate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poze de la mare:

http://family.webshots.com/album/573418897NoGZKF

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!

Exist .. inca . Ma straduiesc sa ma adaptez la noul job.

Maristef ne vedem diseara la sedintza? Sau maine la votare? Vii? zi-mi si mie, ca sa stiu, sa caut o fatza cunoscuta pe acolo.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput