Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Noi fugim la Dorohoi. N-am calculator acolo, asa ca ne auzim luni dimineata. Sa aveti un we superb si distractie mare pustilor la ziua Casandrei!

Casandra, la multi ani sanatosi, fericiti, plini de iubire si voie buna

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Drum bun si week-end placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna.
Cum sarbatoriti azi ' ziua drapelului'? Ne-am nimerit pe la prefectura mai dimineata si erau maniferstari pe acolo.
Laurava urez drum bun.
Lora ne simtim bine doar ca Alessiei i se rupe din gat si se cam inneaca si nu prea ii place, dar e pe trecute.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetele!!!!!
va doresc de pe acuma un wek.cat mai placut!!!!!
ne-am vazut cateva fetite ieri la terasa si a fost dragut,papa bun,copii dulci..si sa mai avem intalniri din asteaa
noi avem petrecere ,dupa cum stiti la casandra si duminica daca e mumos afara bagam un ceahlau rapid asa,prin stanile,urcat si coborat in aceeasi zi
criss sanatate multa sa aveti
adriana frumoase pozele
restul fetelor ce faceti?????carmen,allexa,dana,andreuzta,aurora,cayaaimee,...

carmen si stefiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

CASANDRA, LA MULTI ANI, sa cresti mare si fericita si iubita si sa primesti multe cadouri frumoase!
Ana, sa-ti traiasca domnisoara si sa aveti parte de multe bucurii si o zi frumoasa!

Azi petreceeeeeem!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

LA MULTI ANI CASSANDRA, LA MULTI ANI SI FAMILIONULUI, SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MULTE, SA FITI FERICITI SI PLINE NUMAI DE BUCURII!!!

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna searaaaaa....

Deci, a se intelege ca suntem treji, inca, in formula completa. Fetele au inceput sa se certe de la niste animale Si tocmai terminasem de convins pe Casandra ca masina de spalat(primita de la Nasica=Dana) nu functioneaza cu apa - bineinteles ca e fals, ca fata descoperise scurgerea......da' macar sa tina pana dimineata Nasico ai dat de lucru la fete - Ecaterina s-a dat la fierul de calcat - iti dai seama ce fete harnice am!(in seara asta, bineinteles)

Noi suntem tare bucurosi ca ne-am intalnit si ne-am vazut un pic. Multumim, inca o data de cadouri si de prezenta.Laura pupaceste gemenii si din partea Casandrei - multumim.

Loraaaaaa cum ati ajuns acasa?

Hi, hi m-am distrat tare cand am vazut ce bine s-a potrivit felicitarea cu tortul Casandrei.....erau exact aceleasi animalutze

Va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Beeeye, da' ce harnice fete ai, Ana!
Ia uitati cum a picat fie-mea dupa petrecere (noi am ajuns pe la ora 10 acasa...):
http://good-times.webshots.com/photo/2442825100099413604KhpcXt

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Deci am ajuns intregi si eu si Carmen si Stefi si Iustina.. dupa drumetia prin "vestul salbatic"..glumesc, bineinteles...fain cartier de "case" (pun case intre ghilimele pentru ca pe acolo mai au putin unele si-s adevarate blocuri...a se citi un cartier de vile...) A, ne-am benoclat si eu si Carmen la o constructie ciudata de nu stiam de-i casa sau nava spatiala...inca n-am ajuns la un consens...singura chestie cu care am fost amandoua de acord e ca sigur e venita din viitor...
Bineinteles ca fetele au studiat orice pietricica de pe drum, au aruncat cu pietre in toate baltile intalnite de s-au stropit pana-n cap, dar distractia a fost maximaaaa!!!
Pun imediat si pozele!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neatza.

Multumim tuturor fetelor pt urarile virtuale

'Casa' aia care ati vazut-o este a patronului de la Dinasty(cei cu jumatatea 'masculina' de la Alb si Negru - cei care fac hainele barbatesti). Are si el o pasarica care se cheama cubism(pe langa muuuulteeee altele) Taicameu le-a facut mobila in magazine si stiu de la el. In rest casele astea frumoase de pe acolo au fost ridicate toate dupa ce si-au facut ai mei casa acolo Va puteti imagina ca, atunci cand ne-am mutat noi acolo era camp?

Dimineatza asta au inceput cu impartitul poneilor mici. Aseara se certau de la poneiul mare si un catelus Haski de plus(primit de la unchiul Andrei) Casandra a adormit cu poneiul in brate si Ecaterina cu catelusul.

PS: A se intelege ca sunt treaza de la 7.30

Mergi la inceput