Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)
Raspunsuri - Pagina 17
crissandrada spune:
Salutari si de la noi.
Sunt pe fuga, ma duc sa-mi iau copilul de la engleza.
Lora ii duce si pe cei mici sa inregistreze cantecele la Radio Terra? Andrada merge azi.
Allexa si Andrada a mers la cresa iar la gradinita nu a mai plans deloc. Chiar au spus educatoarea ca se cunoaste ca a mers la cresa ca era mai disciplinata si obisnuita cu programul de masa, de somn.
Sper sa ajung si eu maine daca o conving pe maica'mea sa stea cu fetele.
Criss de Alessia si Andrada
LoraG76 spune:
Criss, tot ce-i posibil, ca vad ca fie-mea canta de zor doua cantecele noi. Am inteles ca-i duce si la cabinet stomatologic si de analize...fain.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
lora,criss bag de seama ca aveti fetite vedete!!!!!brava,azi la radio,maine la tv.,poimaine la festv.mamaia si apoi eurovision si tot asa.. tineti-o tot asa,succes..
mai, de dimineata ma intriga ceva dar scap eu de ea si adica;ce cauta gigi la europarlamentari????????????? e penibil numai cand te gandesti,cum se poate asa ceva???,azi citesc ziarele si numai despre el scrie,fratee a innebunit romanul de la ales sau cum zic astia de la radio guerilla ,presa la ales....dar e jalnic,nu are scoala ,nu are nik si el e la parlm.european????????????....sunt multe de zis dar ma abtin si ma descarc la sala azi.....suntem in romania!!!!!!!
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Carmen, noi l-am ales...vorbesc la general aici, nu eu sau tu...noi, romanii...avem tara pe care o meritam...plina de manelisti si de politicieni "de valoare"
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Carmen fetita care a castigat Mamaia Copiilor * Mara Corlade* a venit si la engleza si la spectacolele de la engleza. Cat despre Gigi Becali mai bine ma abtin ca ma enervez si eu. Ati vazut ce porarie e emisiune au mai inventat la Antena 1 aseara? Nu m+am uitat dar am vazut reclama.
Editez ca sa-i spun Lorei ce fetita despre care vorbeam mai sus e fetita care a cantat la serbarea de Craciun de la engleza.
Criss de Alessia si Andrada
lunna27 spune:
buna
mai,dar mult ati mai scris!
incerc si eu sa ajung maine,numai sa spuneti ora,daca nu am cu cine lasa fata,am sa o iau cu mine!
o seara buna!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lunna27 buna mai,dar mult ati mai scris! incerc si eu sa ajung maine,numai sa spuneti ora,daca nu am cu cine lasa fata,am sa o iau cu mine! o seara buna! |
17:30->18, 18:30 ...adica intre 17:30 si 18 ne adunam si stam ... pana terminam treaba, pe la 20 adica. Deci dupa 17:30 poti veni oricand poti.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana1980 spune:
Buna seara.
Am citit ca vreti sa va intalniti maine. Unde vreti sa va intalniti?
Dana m-am interesat de servici, dar cred ca mai pe toamna voi gasi ceva.
Si aici ceva poze sa vedeti ce am facut in dupa-amiaza asta
http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/
O seara buna si mai vb maine dimineatza.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana1980 Buna seara. Am citit ca vreti sa va intalniti maine. Unde vreti sa va intalniti? Dana m-am interesat de servici, dar cred ca mai pe toamna voi gasi ceva. Si aici ceva poze sa vedeti ce am facut in dupa-amiaza asta http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/ O seara buna si mai vb maine dimineatza. 'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela Ceva poze nasterea in apa www.elipetromed.ro |
Ana, supeeer!!! Bravo voua!!!
Ce intrebare e asta, unde ne intlnim??? Unde ne vedem de fiecare data, vara: la gradina de vara, pe terasa! unde mai gasesti hamsii si bere ca acolo?
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me