Aspirante optimiste >20 ani(410)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neata si de la mine!!!

Dany eu o sa beau un ceai....Multumesc
Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta
Mihaelagrosan hai cu testul pozitiv...

Eu am ajuns la servici dar nu stiu ce voi face pana la 17:30 ca imi pica deja capul pe masa de somnTare greu m-am trezit astazi

O zi frumoasa !!!!!

Pupici la toata gasca

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

eu de vreo cateva zile ma trezesc devreme, desi eu cu somnul dimineata am mari probleme! sanii imi par putin mariti, dar tot nedurerosi! cred ca urmeaza sa vina rusii zilele urmatoare!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

grosan ce ai facut?
testul a iesit pozitiv. iti tin pumnii sa fie bine.

Floricel82 in legatura cu avortul meu: am avut cmv (citomegalovirusul) foarte prost si toxoplasmoza si lysteria nasoale.si a murit ingerasul meu in pantece.Oricum daca nu murea el iesea cu malformatii la creier la auz si la inima, si plamani.
Am avut o perioada de o luna in care vedeam numai copii prin casa si nu puteam dormi noaptea din cauza cosmarurilor.Auzeam ca ma striga un copil:" mami mami salveaza-ma".
sotul meu a fost foarte speriat dar nu a arata la nimeni si m-a sprijinit foarte mult. Plus de asta am pierdut mult sange si dupa avort am sangerat inca 3 luni pana mi-am revenit.Am luat multe antibiotice pana s-a reglat organismul meu.
a fost oribil nu doresc la nimeni crede-ma.Si acum cand ma gandesc parca a fost o perioada in care eram pe alta planeta plangeam incontinuu, dorinta a fost mare.dar m-a ajutat foarte mult si prietenii.Nu vb despre copii de fata cu mine ca sa nu ma intristeze.
va pup.

Mergi la inceput

buna fetelor. stie cineva ceva de mihaelagrosan? ca am si eu emotii pentru ea.
dannyM- mersi de raspuns si grija. Da am luat foarte multe pastile in perioada aia, si vitamine si acid folic, calciu, antibiotice nu-ti mai spun +regim alimentar cu peste, pui, lapte la greu,etc.

raluci b mersi de raspuns si de grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

DOAMNEEEEEEE Tudormiha ce ingrozitorrr ... imi pare nespus de rau ... sincer imi pare rau!!!
A trecut mult de atunci? te intreb pt. ca socul tau a fost foarte mare si mi-e teama sa nu fie un blocaj psihic, la ce imi spui ca visai si ce auzeai ... Doamneee fereste!!! m-ai ingrozit ...
Acum sper ca ai facut investigatii ... uita-te ca sunt multe site-uri unde spun ce analize trebuiesc facute, intreaba si medicul tau, eu le-am facut pe toate.
Sunt multe analize de facut pt virusi, rubeola etc., clamidia.... multe.
Sper din tot sufletul sa fie bine, si asa va fi ma rog pt. tine

Mergi la inceput

Floricel82 esti o draguta. intr-adevar a fost groaznic credeam ca sunt tare dar iata ca am clacat.
Culmea azi se implineste 1 an de cand am facut avortul. Gandeste-te ca pe 29 este ziua de nastere a sotului meu iti dai seama ce "cadou" i-am facut eu.
Eu le facusem analizele si inainte sa raman dar nu mi-au iesit prost, chiar faorte bine. Probabil ca nu le-au facut bine astia de la spital, atunci.
Iar dupa avort am facut5 luni in fiecare luna analiza, si imi dadea tratament.In final sunt sanatoasa am scapat si toate mi-ai iesit foarte bine ca si cand nu am avut nimic.
te pupic si astept vesti si de la tine cat mai curand.Can diti faci testul?

Mergi la inceput

Sorinake eu iti tin totusi pumnii.fii obtimista te rog si nu te mai gandii ca nu este bb, poate este.
pupici

Mergi la inceput

Mihaela eu zic ca acum va fi bine. Cand ai inceput iar sa prestezi pt bb?
nu ai probleme cu ovulatia nu?
Eu am de gand sa imi fac testul luni dimineata (29 iun.) ca sa nu fie nici un dubiu, daca am ramas trebuie sa iasa II Doamne ajuta!
Sincer imi este teama sa nu iasa iar negativ, m-am saturat sa iasa o liniuta mereu, si de prestat la comanda "acum trebuie hai"... de ce oare sunt asa complicate lucrurile , si de ce nu trebuie sa suferim atat ? in fiecare luna dezamagiri offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Iubita,n-am mai fost la plaja de-o saptamana,prietena mea are masina in service si nu avem mijloc de transportasa ca m-am ocupat cu alte indeletniciri.
Mihaela,incearca sa nu te mai gandesti la ce-a fost(e greu si dureros)dar trebuie sa mergi mai departe si sa te rogi la Doamne,Doamne ca noul bebelus sa fie sanatos.Cu tot sufletul suntem alaturi de tine si te sustinem

Mergi la inceput

Fetele vreau sa stiu si eu va rog sa imi spuneti, ce simtome aveti voi la ovulatie? cum va dati seama cand e perioada fertila?
eu nu pot sa imi dau seama deloc ..., ca sa urmaresti mucusul ca temperatura baza ... nimic nimic, acum ca am incercat cu testele de ovulatie toate 6 care le-am facut au fot pozitive, ce porcarie ...
eu nu mai stiu cum poti determina tu singura acasa ovulatia. Doctorul a spus ca incercam 3 luni cu teste de ov. dupa care imi va da stimulente pt ovulatie daca nu acem rezultate, si probabil ultima varianta si cea mai buna o sa imi monitorizeze ecografic ov.
vedem ... incercam ... speram (asta moare ultima) speranta

Mergi la inceput