Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELENADA multumesc ,prompta ca de obicei.

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

pai daca stau in pat toata ziua normal ca sunt prompta.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Iana, sa stii ca proful. cu care am facut FIV, la aproape 9 sapt. dupa un echo. transvaginal a incercat si abdominal, insa mare lucru nu s-a vazut si aparatul este destul de performant. Referitor la epilat, daca nu ai probleme cu vasele (gen varice), eu nu vad de ce sa nu te faci cu ceara. Eu ma fac cu aparatul cat mai pot si cat mai vad, apoi nu stiu, cred ca merg la cometica, voi vedea.
Moni, Elena, Ayda ma ca bebelusii vostrii sa va asculte si sa stea cumintei in burtica atat cat trebuie
Li_am, ai scos capul si esti nervoasa?
Evy, Ellanik
Moni hai cu vesti bune

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumim Many-bani, tb sa stea cumintei
Elena
Moni asteptam vesti!

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Haideti sa continuam discutiile aici

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

da, many, nu stiu ce e cu mine, sunt ca o furtuna in ultima vreme - or fi hormonii... o fi lipsa... cine mai stie?
hai moni cu vestile alea!
onefineday, mai adauga una la lista de sangerari cu happy end - cel putin pana in prezent! prima data cu sangerare la greu de la 9z de la ET pana la 12-15 saptamani (nu-mi mai amintesc exact) si de data asta din z9 (intermitent) de la ET pana la 9s. In general se spune ca sangerarea poate fi un semnal de alarma, insa 50% din sarcinile cu sangerare in primul trimestru continua fara probleme. si mie mi-au recomandat sa am o viata normala (chiar am intrebat daca pot sa-mi tin copilul in brate, sa ma joc cu el, jogging, etc) ceea ce am si facut imediat dupa ET. si cu ocazia asta i-am raspuns si lui ellanik, eu cred ca poti sa mergi linistita in concediu sau in excursie!
iana, si eu cred ca poti sa te epilezi, desi am auzit si povesti cum ca au intrat femei in travaliu din cauza epilatului...
evy, in sfarsit esti relaxata, da bb din picioruse, nu te trezesti zambind prin magazine, pe strada, oriunde? eu la prima sarcina l-am simtit pe la 17s si acum la 16s (la a doua se pare ca ai antrenament) si ma oftic ca n-am tinut un jurnal de sarcina, sa pot compara senzatiile...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 19+

poze

Mergi la inceput