Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Alina.n putem sa fim un pic invidioase pe voi??? La poza ma refer, nu la bubite

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ayla felicitari banuiesc ca nu s-a pus problema vreo clipa ca ar putea fi altfel decat asa, cred ca putem adauga la tine si . Multi pupici !!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut poze cu Alerxandra de novus. Superba! Si foarte eleganta.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Intru pe fuga, sa va multumesc pt sustinere si sa va anunt ca de maine in 15 zile, voi fi legal mama puiului meu. Sunt uimita, socata, fericita, toate la un loc, nu mai stiu nici eu.
Va multuemsc pt gandurile bune , ii multumesc Simonei care m-a invatat fara sa stie, sa fiu diplomata, si azi mi-a fost de mare ajutor, mai de ajutor decat orice altceva sau altcineva.
Incerc sa ma linistesc, sa o culc pe Luana si pe Clau, si apoi sa citesc din urma.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Felicitari!!!! Eram sigura ca desptre asta este vorba!!! Felicitari si lui Clau caci are asa o mamica buna

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Intru pe fuga, sa va multumesc pt sustinere si sa va anunt ca de maine in 15 zile, voi fi legal mama puiului meu. Sunt uimita, socata, fericita, toate la un loc, nu mai stiu nici eu.
Va multuemsc pt gandurile bune , ii multumesc Simonei care m-a invatat fara sa stie, sa fiu diplomata, si azi mi-a fost de mare ajutor, mai de ajutor decat orice altceva sau altcineva.
Incerc sa ma linistesc, sa o culc pe Luana si pe Clau, si apoi sa citesc din urma.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Ma bucur din tot sufletul

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

Felicitari, asta chiar este o veste extraordinara, in sfarsit apare soarele si pe la voi

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Isabella-Elena

Dodo e o sumpica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari Monica ma bucur mult pentru aceasta reusita!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am vazut si eu poze cu Isabela. Scumpa foc si haioasa imi place mult ultima poza

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ayla felicitari

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput