Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ramo, maine dau de baut, daca am motiv! Si Maria formuleaza unele pluraluri gresit, e tare haioasa. De exemplu cand se uita la "mielul Shaun" ma intreaba mereu "ce fac oilili?" adica ce fac oile. Si ouale tot "oilili" sunt. Cristi si cu mine ne amuzam, zicem ca vorbeste in dulcele grai moldovenesc.

Yoanna, super frumoase pozele. Si am ras cu lacrimi de patania cu scaunul tras de Mitzu. Parca vorbesti de Maria, se pare ca fetele noastre sunt la fel de nazdravane, trebuie neaparat sa se intalneasca!
Monique, Yoanna, aveti dreptate cu consecventa, cand plecam acum spre casa o sa-i iau pampers numai cat sa aiba pe drum, pe urma sper sa scapam definitiv.
Beatrix, la multi ani cu intarziere pentru aniversarea casatoriei!
Adriana, tare dulce e Dudu cu coiful in cap pe toaleta!
Elenia, lui Darius si felicitari pentru gradi!
Ancuta Imi pare foarte rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu s-o odihneasca pe sora ta!

Diseara cand ajung acasa Maria o sa aiba o surpriza. Demult tot tineam sa-i cumpar o bicicleta din aceea fara pedale (am vazut pe site-urile romanesti ca se numeste "drezina") si azi am gasit una potrivita ca marime pentru Maria si tare dragutica. Sper sa-i placa si ei.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiiiiii, ni hao!

Tare dor mi-a fost de voi, m-am tot gandit sa mai intru si sa vad ce mai faceti ce mai scrieti insa in ultimele saptamani am fost suuuper ocupata, prinsa rauuu...Dar promit solemn ca de saptamana viitoare voi fi mult mai activa deoarce sunt mai libera.

Ne luptam si noi cu caldura asta sufocanta, aici incepand cu 1 iulie sau cam asa...incepe perioada cu caldura si umiditate f ridicata...cica este irespirabil...azi chiar a fost o zi din asta....cald si umed...Dar nu-i nimic ca mai e putin si venim in concediu...important este ca suntem bine sanatosi, si noi si mai ales papusica noastra...restul nu conteaza.

Va multumesc pt urarile de aniversarea casniciei...asemenea va doresc si voua, sa fiti fericite si iubite mult de sotii vostri si sa va bucurati de prichindei.

Beatrix ...felicitari si voua si casa de piatra!

Roxana, la multi ani pt Victoras! Sa creasca mare si sanatos, sa-i ajute Dumnezeu in tot ce va face in viata! Va pup si eu si astept cu nerabdare si emotie revederea cu voi...mai e putin...

Yoanna, bravo felicitari pentru initiativa si reusita...sper si eu sa reuseasca si sa nu mai aiba probleme Sebi...mititelul...Poze am incarcat acum ceva timp cand v-am promis dar cum n-am mai intrat...Sunt d ela Revelion si din primavara la Gradina botanica...le postez imediat . Le-am vazut si eu pe ale voastre....sunt niste scumpi cei mici...iar comentariile tale ma faceau sa-mi imaginez exact scena

Cata felicitari pt cei doi ingerasi...e greu acum la inceput dar trece repede, bine ca ai ajutoare ca asta e f important in perioada asta.

Va pup pe toate-toate, sunt obosita rau acum...dar revin saptamana viitoare cu siguranta, si cu mai multe raspunsuri ...

noapte buna

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

POZE 1

POZE 2

Recente v-am mai dat...dar va promisesem din cele mai vechi....

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Gata luta. Eu teoretic de astazi sunt in concediu dar in realitate tot la munca

Adriana am reusit sa ne inscriem la gradinita 71, este langa liceul Dante Aligheri dar pe partea cu parcul. Anul trecut s-a deschis. Eu am insistat sa o inscriem acolo, nu stiu de ce dar mi-a facut o impresie f buna comparativ cu restul din zona. Acum sper sa ii fie si ei bine, sa se acomodeze.

Lilico mi-a facut placere sa va vad asearade stam departe rau una de alta.

Ancuta cred ca ai reusit sa-ti activezi PM -ul, o sa-ti trimit id meu de mess ca test...o sa-ti apara undeva in partea stanga...la mesaje private.

lexi i-a placut Mariei "bicicleta"? Eu as vrea sa-i cumpar o trotineta dar parca vad ca zace si aia pe balcon ....asa ca mai stau.

Alina frumoase pozele.

Mi-am adus aminte : vroiam sa va intreb daca mai folositi caruciorul ? am mai vazut la cateva dintre voi in poze. Noi am renuntat demult, nu cred ca ar mai sta decat asa in joaca.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ni hao si de la mine
m-am delectat cu pozele Alinei, mmm tare bine arati Itzushorule, sigur ai mai slabit

da moniq, stam tare departe una de alta, bloc langa bloc, dar nu ne vedem deloc
pai nu spuneai tu ca pleci la ???? ce cauti la munca?? hai sa aveti vreme frumoasa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili luni plecam la mare si teoretic de azi aveam concediu, dar mai erau niste treburi de rezolvat si am zis sa vin. Doamne ajuta sa fie vremea frumoasa ca altfel iti dai seama ca ma oftic. Poate intr-un weekend facem si noi o intalneala ca in vremurile bune cu toata gasca din Titan.+ cine mai doreste ...cine mai pofteste

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq, asa intelesesem ieri ca azi plecati la mare
ne vedem in wekend, bineinteles, dar mai intai ar trebui sa-l iau pe Vlad de la mama, iti spuneam ieri ca l-am dus la ea la curte si il voi lua sambata la pranz, noi in general, in weekend mergem in IOR langa Biserica sau la tiroliana

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Dragutelor, o pentru voi! Va multumesc, tuturor, dar, sincer, consider ca n-am facut mare lucru...Astept sa se materializeze reportajul si sa aud cum ca Bibi si Andreea au plecat in Austria... Atunci voi fi cu adevarat impacata!
Si voi sunteti mai mult decat minunate...ati depus bani in cont, va rugati pentru micut...Facem, IMPREUNA, tot ce se poate pentru ca ei sa poata ajunge la clinica!

Andreea si Bibi suntem, TOTI, alaturi de voi!
Sunt sigura ca simti asta!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tari si din Bacau!

Azi, vremea se prezinta cam nasol...cand soare-cand nori... nici temperatura nu e foarte-foarte... Motiv pentru care sunt cam dezorientata...nush' daca sa ne aventuram la plimbari prin parc sau sa stam, plictisite, in casa...
Ieri, dintr-odata, a inceput sa ploua....dar serios nu gluma, s-a lasat si cu gheata...destul de marisoara...deh, nasol rau...

Fii-mea a descoperit, ieri, filmul de anul trecut de la mare si numai la asta vrea sa se uite... Cand se termina o luam de la capat si tot asa... Cunosc replicile si pasajele, la minut, de acum....
Cateodata o apuca si vine, smiorcaind, la mine, cum ca: "hai pa a bapa! vea shi eee!" (in traducere libera: "Hai sa mergem la apa- mare! Vreau si eu!!!") Si, apuca-te sa-i explici, iar si iar, ca inca nu e de mers la mare, ca afara ploua ...
I-am dat sa manance si am facut o pauza cu "filmul"...dar acum...iar...a luat-o de la capat.. ah...nu..gata...vrea desene acum... Nu vrea sa pictam, sa cantam, sa ne jucam.... doar deseneee...Eh...acusi o pun la nani... Sa vezi ce o apuca cheful de pictat etc...instantaneu

Ieri, am bolit, aproape toata ziua...Gastrita sau nush ce...ideea e ca am avut dureri, arsuri cumplite la stomac...de fapt, pana in gat le simteam...aiurea rau...noroc, ca a venit sora-mea si a luat-o pe
Mitzu cu ea la scoala...caci, altfel, nush cum m-as fi descurcat....Am bagat juma' de farmacie in mine, Rennie, Nospa forte, Omez etc... Am baut si o tona de ceai, de tot felul...si abia pe seara ce m-a lasat...

Aaaa...eu, UNA, am gasit solutia, in caz de nu ajungem pe litoral anul acesta:
ma inchilotez in costumul de baie, imi agat ochelarii de soare si ma postez, cu figuri, in fata....televizorului...uitandu-ma, alaturi de fii-mea, la "filmul" turnat anul trecut pe litoral... Il pun pe sot sa "urle" din cand in cand..."Porumb fiert avem!!!!...Poftiti la gogoasa infuriata!!!" si am asigurat atmosfera... Temperatura ridicata, oricum , avem in casa...

Monique, sar'mana! sincer?! si eu mi-as dori macar o juma' de cabanuta ca a nasilor...
Imi reincarc bateriile si reincep operatziunea "olitza"...De data asta...scapam de purtatorii "inamici"... spun eu...
Plecati la mare, luuuuuni?! CE FRUMOOOOOOS!!!!!!!!!!!
Drum bun, distractie placuta, vreme super si relaxare totala va urez, de pe acum!!!!

Ramo, super haioasa Patri cu pluralul!!! Mai ce ti-e si cu puii astia la plural....
Am amortit si eu cand am citit "sau o alta patanie de ieri: mi-am pierdut "bobul de piper" in parc".... Bine ca nu s-a intamplat nimic rau...Offff! Doamne fere'...
si...asa ca o glumita...sa destindem atmosfera...asculta si tu de mami tau...si, imbraca micuta in rosu...
Mercic pentru incurajarile cu pampersii! Si..."rabdare" e cuvantul cheie...pe care nu-l detin...

Multa sanatate socrului!

Ah...si sar'mana pentru aprecieri (blog)... !

Roxana !

Adriana, super simpatic Dudu "in actiune"... Pai cum sa lipseasca, si anume, coiful?! Doar baiatul trebuie felicitat pentru "cucerirea teritoriului" ... frumoase si restul pozelor... ce frumos se joaca cu Leggo...Fii-mea...e dezastru...le imprastie prin toata casa...sa am eu pe ce calca si impiedica...deh...

Ancuta, si eu tot de la farmacia homeopata cumpar Oscilococcinum...desi, acesta si Stodal-ul se gasesc si in restul farmaciilor... dar, intrand in farmacia homeopata, mai intreb una-alta, mai aflu cate ceva...
Multumim pentru aprecieri! Si incurajari...

Elenia, bine ai revenit!
Felicitari pentru inscrierea lui Darius , la gradi'...
Felicitari, deasemenea, si pentru "vorbit"!

Multam fain pentru aprecieri in incurajari!

Lilina, super haios Vladone! Cum se dezbraca singurel...si stilul propriu de a-si ridica pantalonasii...dupa "operatziune"...
nazdravanul!

Lexi, astept sa ciocnesc un pahar...
Cred ca Maria a fost super incantata cand a vazut cadoul! Cum se descurca sa o manevreze?

Ah...daaaa...e clar ca tre' sa se intalneasca pustoaicele noastre...Numai ca eu vin cu echipament de protectie...macar fizic sa raman intreaga (ceva-ceva...a mai ramas...) caci, moral sunt dusa...rau...

Haioase oilili ...indiferent de ce reprezinta...

Itzy, am vazut pozele! Minunate ca de obicei! Arati foarte bine si Ana e o dulcica! Ii sta bine micutei la pian...poate va ganditi sa urmeze cursuri specifice...
si gradina botanica...super...orhideele, cascadele... si, nelipsitele, sakura, florile de cires...
Te astept, saptamana viitoare (cand ai spus ca vei fi mai libera), sa ne povestesti mai multe despre voi!

Ah...mi-am amintit...Imi pare rau pentru Michael Jackson! Desi, nici eu nu am fost un mare fan al star-ului...au fost, totusi, cateva melodii ce le-am apreciat si, inca, le apreciez... Chiar m-a intristat vestea disparitiei lui! A fost si ramane un mare STAR al muzicii pop, pana la urma!

Va tzuc pe toate si va urez o zi faina, in continuare si sa aveti un weekend minunat!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ioana, si eu sper din inima ca Andreea si Sebi sa poata pleca in Austria! Am incercat sa ajut si eu, dar stiind cat de prinsa este Andreea cu rezolvarea tuturor formalitatilor si mai ales cu Bibi, care nu se simte bine deloc, nici nu am mai intrebat de confirmare. Sper sa fi ajuns banutii.

Monica, Lilina, poate ne vedem in parc. Daca nu ploua iesim si noi, fie in Titanii, fie la tiroliana. Daca si voi preferati a doua varianta, hai sa incercam sa ne vedem sambata dupa-amiaza in zona.

Monica, daca nu ne vedem in weekend, va urez de pe acum distractie la maxim si soare cat cuprinde.

Itzy, ma bucur ca sunteti bine, in ciuda conditiilor meteo greu de suportat, va asteptam cu drag in vacanta acasa.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput