Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

No...am spus ca mi-s aiurita...

Pozele AICI

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. luta este gata.

Yoana foarte frumos gestul tau. Ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu cei de la Acasa Tv, poate ai fost tu mai norocoasa daca Andreea nu a reusit. FELICITARI
Vazut pozele cu Mitzu si prietenii ei + casuta nasilor, ce mi-ar place si mie una. Fi consecventa la problema cu pampersul si sigur veti reusi....multi chilotei...aleze pt noapte...schimburi si RABDARE . Am mai spus si ma repet....a mea a facut de multe ori pe ea cateodata chiar imi facea in ciuda ca sa spun asa, in fata mea sau pur si simplu fara nici un motiv, dar nu am renuntat la ideea de a scapa de ei. Acum isi duce singura olita la baie .
Nr. 2 de ex. cateodata vrea sa faca la WC cu asistenta ( eu, tati , buni ) la usa si cu carticelele preferate cateodata face la olita, depinde ce chef are.

Lexi .

Xan cam rarut pe forum. Ceva poze cu printesele tale nu ne mai arati ?

Ancuta am notat ce mi-ai spus, dar nu am inteles faza cu prima cifra dupa denumire . Poti sa iti activezi PM -ul ? daca imi aduc bine aminte la profil exista optiunea de activare. Daca nu te descurci sa-mi spui sa verific cum se procedeaza.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata!

ioana, extraordinar ce veste buna ne dai! felicitari pt idee si pt reusita! doamne ajuta sa se rezolve problemele lui sebicu!

Itzy, hai, mai scrie, ca ne e dor de tine!!!!

noi azi ne-am trezit la 5 dimineata, ca atunci a avut victor chef de joaca. acum el doarme de vreo 10 min, dar eu deja m-am pus pe treaba.

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi

Moni e tare gustoasa cafeluta ta!

Cata sa-ti traiasca copilasii! Sa creasca mari, sanatosi si cuminti, iar tie recuperare rapida si odihna cat mai multa. Cum a reactionat Erik can ai ajuns acasa cu doua minuni mici?
yoanna minunata veste! Felicitari pentru initiativa si pentru ceea ce ai reusit sa faci pentru Sebicu!
imediat ma pun pe vizionat poze!
Cat despre renuntarea la pampers, inarmeaza-te cu multa rabdare si vointa si sigur veti reusi. Chiar daca ploua, tot nu e asa frig incat sa le inghete funduletul, tot nu o tii in ploaie, asa ca nu renunta, ca sigur veti reusi Dupa cum vezi, am fost hotarata si nu am cedat la cel de zi, dar peste noapte, tot aman, dar oricum tot sunt hotarata ca vara asta sa scapam si de cel de noapte
Ancuta multumim de listuta cu remedii homeopate. Am sa le notez si eu, mai ales ca puiul meu e alergic la penicilina si cand trebuie dat antibiotic, la noi merge doar azitromicina, asa ca pe viitor cand va fi cazul (sper ca nu curand) mai bine o sa apelez la cele homeopate. am si eu o intrebare: se gasesc in farmacii? stodal si oscillo, stiu si chiar am luat si eu. Multumesc.
Imi pare rau pentru pierdea suferita!
Lexi multa bafta azi la examen! Te asteptam cu bautura.
Roxana La multi ani si voua pentru cei 3 ani de casatorie! iote, ca voi v-ati cununat in aceiasi zi in care s-a nascut fratele meu
Gety mda, cam nasol cu banii astia! si eu ma simt la fel, fata de Andreea, deoarece boala socrului, ne-a dat peste cap toate planurile, economiile, viata... Totusi mai cred intr-o minune.
sper ca luna viitoare sa pun si eu ceva banuti pentru micul luptator! si sa-i ajute Dumenzeu sa stranga suma necesara si sa se vindece puiul mic.
lilico felicitari pentru frumosul si smecherul "gradinitar"

sa va spun si eu cum pune mogaldeata mea pluralul la unele substantive?!!; cum din jocurile noastre zilnice nu lipsesc animalele (aprox. 100 si ceva buc. mici, mari, domestice si salbatice) si multele povesti cu si despre animale, tot povestind despre vaci, porci, gaini, care ce papa, unde doarm, ce ne dau, etc, imi zice: "vacile mananca iarba si fan, porcii papa porumb"...eiii da vine randul puilor si ce ne iese pe guritza: "puile" sau chiar "p u l e l e"
sau o alta patanie de ieri: mi-am pierdut "bobul de piper" in parc. sa nu va spun ca 2-3 minute am fost o stana de piatra, mi-au amortit mainile si picioarele, doar cu privirea o cautam si aveam in cap tot felul de scenarii. acum cand ma gandesc si la ce replica mi-a dat dupa ce am gasit-o e de ras, dar atunci nu mi-a fost tot una. Si faza tare e ca mi-a zis mama ieri inainte sa plecam spre parculet: "imbrac-o cu ceva rosu, asa o sa o vezi mai usor, ca sa nu o pierzi", iar replica mea a fost: un zambet, o replica in gand" Doamne, mama, nici chiar asa" si apoi "stai linistita, ca oricum sunt cu ochii pe ea si doar nu am pierdut-o niciodata"

gata!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ioana, felicitari pt reusita cu reportajul! Sa dea Domnul sa se rezolve pana la urma! Mult succes in operatiunea de renuntare la pampers. Noi tatonam terenul de mult, si pana acum au tot fost refuzuri din partea lui Dudu (in a accepta olita).

Lilina, felicitari si voua pt renuntarea la pampers! Va urez inca de pe acum bafta la gradi!

Monica, si voi ati inscris-o pe Cosmina la gradi? Parca asa aveati in plan.

In ceea ce proveste operatiunea "fara pampers", dupa o saptamana si jumatate, Dudu anunta de fiecare data, chiar daca uneori in ultima secunda si mai scapa cativa stropi pe el. Face si treaba mare si treaba mica, sper sa nu mai fie probleme cu constipatia. Prefera WC, dar nu refuza la nevoie nici olita (unde face tot din picioare!). Sper sa o tinem tot asa. Nu am renunta inca la pampersul de noapte, dar o vom face cat de curand: de cele mai multe ori este uscat dimineata, si cere de abia dupa ce se trezeste si isi bea laptele. Va multumesc tuturor pt sfaturi si incurajari. Aici avem o www.totsites.com/tot/tudorandrei/photosS/g171832" target="_blank">poza (ultima din galerie) facuta in weekend (nu este regizata, se juca cu coifurile cand a anuntat ca "Vine...!")

Ramo, si Dudu foloseste uneori pluralul intr-un mod hazliu; de exemplu "cioara - cioarele", "barza - barzele". Sunt atat de haiosi in aceasta perioada!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

RAMOMAR, Erik a reactionat neasteptat de bine. I-am cumparat 2 trenuri care le-au adus bebicii si a fost f bucuros. A spus "thank you baby, mai cumpara ten". Este putin frustrat de lipsa noastra de disponibilitate dar ne straduim cu totii sa iasa bine.

Ce are Sebi?? Scuze dar n-a,m reusit sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor

Ioana ne-ai dat o veste nemaipomenita. Felicitari! Ai avut o idee geniala!

Cat despre homeopatele acestea, eu le iau de la o farmacie homeopata, unde se si produc. Este adevarat ca nici nu le-am cautat in alta parte asa ca nu stiu sa-ti spun. Eu aici am fost trimisa si tot de aici le iau. In farmaciile obisnuite stiu sigur ca nu se gasesc.

Frumoase fotografiile, copiii nu mai vorbesc!

Cat despre pampers ... veti reusi cu siguranta, cu rabdare multa ...

Xandrinne ti-am luat cartea ... asa ca sa-mi spui cum facem mai departe. 101 dalmatieni - o puteti bifa pe lista voastra. Daca mai vrei si altceva spune-mi!

Monique am sa incerc sa imi activez PM. Daca nu reusesc iti spun . Nu stiu sigur daca te voi putea lamuri ... e ceva legat de concentratii ori something like that ... E ca si cum cea cu numarul cel mai mic are concentratie mai mica ... da' mai bine ma opresc ca poate te zapacesc si mai tare.

Lexi bafta multa!

Ramomar nu cred ca se gasesc in farmaciile obisnuite. O sa incerc sa-mi activez PM-ul si vorbim ... Sunt niste "zvarlugi" astia micii ... acu' ii vezi, acu' nu-i mai vezi. Am patit-o si noi o data. Pur si simplu parca s-a evaporat. Acum era aici si in secunda doi n-am mai vazut-o ...

Adriana mica ce baiat mare ai! Iata ca a trecut repede la "etapa fara pampers". Felicitari!

Si va las acum, sper sa revin mai tarziu!

Pupicei tuturor

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutare fetili
noi tot in vacanta si ne simtim minunat
Yoana felicitari pentru reusita(pentru reportajul andreei la postul acasa)si multa bafta la operatiunea olitzasi am mai vazut si pozele cu mitzu
Cata sa iti traiasca bebelusii si multa sanatate
Adriana mica felicitari pentru reusita,ai baiat mare
Lilina si vau felicitari pentru renuntarea la pempars
Lexi bafta la examen
LA MULTI ANI !sarbatoritilor si sarbatoritelor din aceasta luna(nepotei,nepotele,mamici si aniversarea casatoriilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

ne-am inscris si noi la gradi pentru la toamna si este ffff incantatca o msa mearga si o sa se joace cu copii,in fiecare zi aproape intreaba daca merge la gradi
este inebunit dupa trenulete si camioane,de asemeni toate masinile de pe starada sunt ale lui(ma mele)
cam de o saptamana a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai corect si te intelegi mai bine cu el
duminica a luat contact cu solul cu fata si spune ca din cauza pisicii(pichica)care nu a stat sa o prinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hello sweet girls

multumesc inca o data pt.valul de felicitari pt.aniversarea casniciei (am facut 5 ani !!!!) si pt.evolutia lui Vladone. sa stiti ca si eu am fost disperata cu scapatul de scutece dar cand nu am mai insistat deloc !!! atunci s-a aratat printul interesat, acum merge singur se urca pe wc (are scarita si reductor) apoi coboara singur si isi trage la loc panatlonii in stilul propriu, adica super rasuciti
mai stie sa isi scoata singur ciorapii !!! se propteste de ceva (dulap, perete) si isi ridica un piciorus pe genunchi si isi scoate meticulos ciorapul, e f incantat ca poate singur
a mai invatat sa faca dus fara sa stropeasca pe langa, ce mai, e de belea prichindelul meu
e cam violent, in schimb, si tare agitat, dar cred ca se transmite de la mine toata agitatia, eu sunt super repezita si agitata, n-am deloc stare

mii de felicitari yoanei pt.initiativa de a-l ajuta pe Sebi, bravo, Doamne ajuta !!!

milioane de pupici la pitici si la mamici

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput