Bucurii de sept-oct 2006 (167)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Ancuta, sa treaca febra musculara mai repede. Si vezi ca leacul la febra musculara este mersul pe jos.
Eu nu mai am rabdare sa stept luna august sa plec in concediu! Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Yoanna, va tin pumnii sa primiti banii respectivi, sa plecati si voi la mare!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna mamici.
Yoanna, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos!
Ai dreptate, 1 e cifra zilei!![]()
Din pacate azi am program lung la servici. De obicei vinerea e zi scurta, pana la ora 13, exceptie facand zilele de vineri dinaintea sesiunilor parlamentare. Si exact azi s-a gasit sa fie o astfel de vineri. E nasol pentru ca dupa servici trebuie sa mai facem ultimele cumparaturi, sa mergem sa spalam masina, sa alimentam... Plus ca acasa am de dat cu aspiratorul, de pregatit mancarea pentru drum si de terminat bagajele. Imi prindea tare bine o zi scurta dar asta e. Sper sa apuc sa le fac pe toate si sa prind macar 4 ore de somn la noapte.
Ancuta
, sunt si emotionata si nerabdatoare si obosita. Cate putin din toate. Emotionata in primul rand din cauza drumului, am emotii mari mai ales cand vom intra in tara pentru ca stiu cum se conduce la noi. Nu stiu de ce sunt unii atat de inconstienti si fac ceea ce fac pe sosele. Nerabdatoare pentru ca mi-e tare dor de casa, de familie... Si obosita ma simt numai la gandul a ceea ce mai am de rezolvat pana sa plecam.
Dar nu ma rog decat sa ajungem cu bine acasa. Doamne ajuta!
Roxana, imi pare tare rau sa citesc de Dariuta. Offf, si eu care credeam ca sunteti pe tratament si nu mai are probleme.
Cred ca e foarte bine ca vrei sa incerci un tratament homeopat. Chiar daca efectul nu se vede imediat ci in timp, pana la urma se vede si nu e asa invaziv.
Gety, nu am plecat inca. Maine dimineata.
Mariei. Cum se mai simte?
Mephala, cu scuze pentru intarziere iti urez si eu la multi ani fericiti. Chiar aseara ma gandeam ca am uitat sa te felicit la timpul potrivit dupa care imediat am citit postarea Xandrutzei.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 1 zi
anangel_lexi spune:
Ramo,
am uitat sa-ti raspund referitor la ajutorul Mariei la facut bagajele.
De obicei asa face cum spui ca face si Patri. Dar aseara i-am dat o preocupare mai interesanta. I-am cumparat niste lucrusoare noi, un tricou, o fusta de blugi si niste pantofiori de lac care sa se asorteze la o rochita pe care a primit-o de la soacra-mea. Asa ca am pus-o sa probeze lucrusoarele, bineinteles intai rochita cu pantofiorii adecvati. Si cat se fandosea ea acolo si facea parada modei in fata lui taica-sau, eu indesam bagajele in rucsacelul ei. Incercam sa luam cat mai putine bagaje pentru ca la intors vom avea diferite chestii de adus si trebuie sa ne incapa. Pe urma am probat si fustita cu tricoul. Am facut si poze cu rochita dar inca nu am apucat sa le descarc.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 1 zi
anangel_lexi spune:
Tot eu, o sa va saturati de mine. Dar pentru ca nu stiu daca mai apuc sa deschid un capitol nou, m-am gandit sa scriu un
INDRUMAR PENTRU DESCHIDEREA UNUI NOU CAPITOL:
Mergeti pe prima pagina a capitolului care se termina, la primul mesaj, acela cu listuta. Apasati pe butonasul "reply with quote" (un butonas cu o sageata verde) si dati copy la tot ce gasiti acolo mai putin primul rand in care scrie "originally posted by...". Mergeti apoi la "Clubul scutecelor" si apasati pe butonul "Subiect nou", de deasupra tabelului cu subiecte, din mijlocul paginii. Vi se va deschide o fereastra exact ca acelea care se deschid cand raspundeti la subiect doar ca va trebui sa introduceti titlul subiectului. Apoi dati paste la ceea ce ati copiat inainte. Cand subiectul este creat, deschideti-l si copiati linkul, pe care apoi il postati la capitolul care se termina, pentru ca celelalte mamici sa stie unde pot gasi noul capitol. La capitolul vechi, mergeti din nou pe prima pagina, copiati linkul, apoi mergeti la capitolul nou, apasati butonul "Edit" si adaugati linkul la ultimul capitol, alaturi de celelalte linkuri. (e destul de complicat ca e lista cam mare, dar cu putina atentie se rezolva repede).
Cam asta e tot. Sper ca nu m-am exprimat prea alambicat.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 1 zi
Ancuta_eu spune:
Lexi inca o data drum bun! Sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine acasa! Multumim pentru "indrumar"! 

Gety stiu ca prin miscare trece febra ... si o sa treaca ea
mai devreme sau mai tarziu. Din pacate munca mea este foarte statica
; seeeeed toata ziua la birou, cu nasul in calculator. Azi mi-am luat insa o mai mare libertate de miscare si ma tot ridic si fac ture prin sediu', da' de, da'de imi trece. Ca doar maine noapte ma duc la nunta si nu pot sta asa ...
ori o sa ma folosesc de acest motiv ca sa stau foarte putin ... ![]()
Cat despre concediu ... ma uit pe calendar si vad cat de plina este pentru mine luna asta, din care deja au trecut 10 zile ... Cand oare??? o iau ca atare. Si eu oricum sunt invatata cu concediul in august ... 
Mephala
multa, multa sanatate, sa ai parte de tot ce-ti doresti! Tata are o vorba: ziua de nastere se serbeaza noua zile ...
asa ca te rugam nu te supara ca te sarbatorim acum
Sper ca ai avut parte de o zi absolut superba! 
Ramomar sanatate multa lui Patri! 
Se poate sa fie de la maselute, mai ales daca spui ca are gingiutele rosii si umflate! Prietena fetitei mele, Lucia, a patit si ea la fel, insa a facut si febra, abia manca, si nu avea nici rosu in gat, nici altceva. Inca o data sanatate multa!
Si acum mai iau o pauza ... nu de alta ... da' tre' sa ma mai si plimb ca altfel ... 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Monique_new spune:
Buna ziua dragutelor.
Roxana off ce rau imi pare ca Daria nu se simte bine
. Te rog daca mai ai nevoie de medicamente din Germania sa-mi spui.
Ce stiti de Sebi ? Ma tot gandesc la ei....azi spunea Andreea ca il opereaza? sau nu am retinut eu.
Ramo
Patri...eu cred ca umbla vre-un virusel...inainte sa plecam la mare si Cosmi a avut stari de voma, febra, rosu in gat....
Lexicut hai acasaaaaaaa!!!!!!!
drum bun sa ajungeti cu bine si spor la facut bagaje daca nu ai terminat inca.
Gety si Cosmi are tot 8 maselute, ultimele 2 de sus sunt inca in stadiul de colti. Bine ca noi nu am avut decat niste marailei la toata dantura fara febra etc.
Ancuta miscare miscare miscare.....si eventula o aspirina.
Yoana La multi ani ! nepotelului sa creasca mare, sanatos si norocos.
Intrebare : aveti cumva vre-o reteta de clatite ...nici nu stiu cum se numesc exact...ca la americani....cel putin asa am vazut in filme....mai mici si mai groase se servesc cu gem, cioco deasupra si se taie cu furculita.
Daca tot sunt in concediu ma gandeam sa mai fac dimineata sa papam.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Moni
, nu e cred ca e virus, din moment ce nu a facut nici febra, nici diaree si nu are nici rosu in gat. Mai repede suspectez maselutele si cea mancare (desi nu a papat nimic nou si totul proaspat gatit)
Ce frumos ca esti casa si faci bunatati.
Uite aici ***pancakes*** sporrr, pofta mare si vreau si eu una 
![]()
lexi
super Maria cu garderoba cea nou
La fel face si a mea daca primeste ceva. Si...mi se pare si normal, hainele trebuie probate! ![]()

Ancuta
multumim! asemenea va dorim si voua! 
mda, deci Patri are doar 4 masele, celelalte 4 (care cica is maselele de la 2 ani) la noi ies aproape la 3 ani si o chinuie tare. Oricum am intrebat si stomatologul la ultima vizita de acum o sapt. si a zis ca e normal, ficare copil cu ritmul lui 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Roxana01 spune:
buna, fetelor!
revin cu noutati: am fost azi la medic. se pare ca avem oligoartrita recurenta (sper ca am retinut bine. inca nu trecem la poliartrita, ca poliartrita inseamna mai mult de 4 articulatii afectate. vestile nu ma incanta, eu tot speram sa fie vreo reactie la soare sau vreo intepatura. deocamdata continuam cu nurofenul, in doza mai mare. am facut si analize azi (cu urletele de rigoare) si luni vom lua rezultatele. vom vedea atunci ce mai spune medicul. in cazul in care umflatura nu da inapoi si va schiopata mai rau, probabil vom face iar punctie si injectie intraarticulara cu cortizon, ceea ce incerc sa evit.
ioana, citeam despre probl cu papuceii. si eu am asemenea probl cu daria. doar ca eu am gasit niste papuci de care este indragostita, si-i pune singura, in forma de masinuta, rosii. e incantata de ei si asa ca si-i pune. poate reusesti sa gasesti unii care sa-i placa (fa-o sa se simta printesa sau pilot sau eu stiu ce altceva si laud-o cat este de frumoasa cu papucii). poate asa reusiti.
Andreea, am ramas fara cuvinte... nimic nu cred ca poate sa te aline, dar ma rog sa va faceti bine. suntem alaturi de voi
imi pare rau ca n-am citit decat de-a curmezisul, asa ca nu am rasp tuturor fetelor. sunt cam obosita, victor ne-a trezit la 5.30 dupa ce pe la 2 noaptea se maraia, iar cu daria am stat aproape 3 ore la medic. iar dupa cumparaturi la hipermarket si piata... si dat mancare si culcat copii. asa ca nu sunt chiar in forma.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Katyuscha21 spune:
buna fetelor ma pot alatura si eu la voi am si eu bucurie mare si inca una pe drum mai e lok si pt mine?![]()
22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
Katyuscha21 spune:
Andrei sa nascut pe 26.septembrie.2006 la ora 11.25AM 2900 kg 50 cm si APG 9(cezariana)si mai vine inca un puiut mic pe 12 nov.09

22+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...