Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Andreea, imi pare tare rau ca ati ajuns la operatie. Va tin pumnii, sper sa iasa in curand soarele si pe strada voastra.

Gety, nu trebuie sa iti faci probleme daca Maria nu este complet vindecata cand plecati la mare. Parintii mei m-au dus prima oara la mare racita fiind, la sfatul unui medic (dupa ce incercasera nu stiu cate tratamente, fara nici un rezultat). Iar Dudu, desi anul trecut am plecat la mare cu otita nevindecata (lichid in ureche) si a mai facut si acolo rosu in gat, la intoarcere era complet sanatos.

Princess, noi am luat Claritine. In cazul nostru, a fost clar muscatura de insecta (am gasit la Dudu in camera un tantar urias!), bubitele au inceput acum sa se usuce dat au ramas inca semne. Sper sa dispara cand mergem la mare.

Monica, bine ati revenit din concediu. Am vizionat pozele, se vede ca v-ati distrat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, ce ma bucur!
Mi se pare ca Lexi tot in jur de 20 ajunge la mare. Salvez si nr. tau de telefon. Ne desparte practic doar Neptunul.

M-am lasat pagubasa sa vad pozicile cu Rares. Din cauza calc'ului.. O sa le vad acasa.

Maria stie ca merge la mare, zice ca o ia si pe Bela (pisica lui taica-miu) cu trenul.
Pot sa-i explic ca se va intalni cu "bebe" acolo, sau cu "pupii", cum zice ea.

Adriana, si Mariei i-a priit la mare. Nu s-a imbolnavit deloc. As fi eu mai linistita daca as pleca cu ea sanatoasa.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Gata am revenit,,,,i s-au recoltat analizele, vineri vom merge si la cardiologie pentru consult si ecografie si....luni 13 iulie va fi operatia

cu Dumnezeu inainte.....

Andreea, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mexxa, .

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

Haideti la !

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Va invit la o

Offf caldura mare deja.La mine in casa e crima.....bate soarele de cum rasare pana pe la 12. Dar parca nu-mi vine sa dau drumul la aer asa de dimineata. Cosmi zburda in pielea goala prin casa, nu vrea sa-i pun nimic pe ea , banuiesc ca se crede la mare inca.

Andreea ne rugam pentru Sebicu. Sincer chiar nu stiu ce sa ma spun crede-ma, decat ca DD sa va fie alaturi. Offf fi taresuntem alaturi de voi.

Yoana despre silueta mea..mmm....sincer as vrea sa ma mai ingras vre-o 2 kg dar in partea de sus...ceea ce nu voi reusi niciodata pentru ca am o conformatie tare aiurea ....se pune doar la fund si picioare. Burta nu am avut niciodata si vad ca nu am ramas nici dupa sarcina. Parul a fost impletit la Bulgari nu i l-am facut eu, costa destul zic eu ( 30 leva aprox 70 lei ) dar toate fetitele erau cu codite de genul astora, nu puteam sa o ratam nici noi.

Despre plecatul la mare cu copilasii muciosi, sincer noua ne-a facut foarte bine marea. Inainte sa plecam ramasese cu tuse dupa rosul in gat si parca miraculos cand am ajuns acolo nu mai avea nimic.

Eu cica sunt in concediu, dar deja am fost de 2 ori pana la serviciu iar in casa muncesc nonstop ....... m-a apucat vrednicia

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Ieri am fost si eu cu Maria la tuns. A stat foarte cuminte, nici nu ma asteptam... Am pregatit-o dinainte spunandu-i ca mergem la tante sa ne tunda parul si sa o faca frumoasa.

Iar aseara am pacalit-o sa o spal pe dinti asa: i-am spus sa mergem sa facem cash-cash, ca o vede tataia cu dintii murdari si rade de ea.
Ea este foarte ascultatoare fata de tatal meu. Ieri manca tataia caise (Mariei nu-i prea plac caisele), dar daca manca tataia, manca si ea...

Asa ca, Princess, ne pregatim de intalnire!

Monique_new, am si eu 3 nopti de cand dorm foarte rau.
De pe la 5 dimineata s-a apucat de plouat (acum nu mai ploua) si s-a mai racorit un pic.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

Gety, nu ne arati poze cu tunsulica? Cum se mai simte?
Andreea, ne vom gandi la voi luni.
Noi am inceput sa facem bagajele. Mai am de facut si curat dar cheful imi lipseste cu desavarsire. Asta e, pana la urma tot va trebui sa ma apuc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor

O de la mine pentru toate mamicile si bucuriile din dotare!

Scuze ca am disparut asa in ceata ...

Mi-a fost bolnava minunea ...Am patit si eu cum a patit Gety ... vineri dimineata cand s-a trezit a cerut apa si dupa cele cateva inghitituri a vomat ... si inca o data, si apoi a facut febra ... si uite asa. M-a sunat mama si am plecat la copil. Din fericire este foarte bine acum, si-a revenit si cu mancarea, mai avem de recuperat putin cu somnul... dar in rest suntem bine. Am tratat-o cu Nurofen, Panadol, pentru febra, si tratament homeopat pentru rosu in gat desi un pediatru din orasul de langa ai mei ne scrisese reteta de antibiotic injectabil. Eu, ca o mama nebuna ce sunt, nu i l-am facut. Doctorita cu care am tinut legatura prin telefon (de la Bucuresti) mi-a spus ca in nici un caz sa nu-i fac acel antibiotic. Asa ca am tratat-o fara. Sambata spre seara a trecut febra, iar duminica a inceput sa manance si a mancat chiar niste carnita la gratar foarte sarata... ceea ce pe mine m-a uimit.

M-am intors in Bucuresti abia ieri dimineata, dupa o noapte cu trenul ... iar azi sunt mai obosita decat ieri.

Ieri am mai scris un mesaj pe care dragul meu computer l-a ... mazilit ... l-a dus cine stie pe unde ... numai la destinatie nu.

Andreea multa, multa credinta, incredere in Dumnezeu. Doamne ajuta sa fie mult mai bine de data aceasta MARELE luptator!

Lexi imediat vei fi in tara! Bravo! Mariei! Spor la impachetat si curatat. Mamaaaa ... ce mi se pune si mie in spate asa o greutate cand ma pregatesc de plecare, chiar si numai pentru un vikend ... si trebuie sa las casa luna ... Eu ma gandesc numai la cu cata placere ma intorc intr-o casa curata ...
Si iti multumesc mult de tot pentru linkul cu cizmulitele. Le vazusem si eu dar n-am apucat sa le comand, ca s-a imbolnavit pitica si a trebuit sa-i iau unele ... chiar daca n-au fost rosii. Noroc cu sotul meu care a insistat sa ne oprim la Deichman si sa-i luam cizmulite ca nu mai aveam liniste cu ea. Vineri noaptea pe la 3 si ceva s-a trezit, avea temperatura 39,2 si ea ma intreba daca i-am adus cizmulite ... Fii'mea !

Gety fotografiile .... le asteptam! [:) Apropos de tuns: mandra mea a vazut-o pe bunica tunzandu-l pe bunicul cu masina si a vrut si ea sa se tunda. Asa ca acum e din nou tunsa foarte, foarte scurt.
Pentru tuse si gat eu am folosit cu mare succes Stodal si Prospan - sirop de iedera. Prospan-ul l-am descoperit in martie, cand a racit fii'mea si tusea, si a fost extraordinar de bun. Dupa ce reprizele de tuse s-au rarit i-am dat sirop de muguri de brad.

Monique spor la treaba! N-am reusit sa vad inca fotografiile din concediul vostru dar banuiesc ca sunt albsolut minunate - asa cum au fost toate pe care le-am vazut!

Yoanna sanatate multa Mariei! Sper ca se simte mai bine! Abia astept sa mai citesc despre voi!

Mini_me sarcina usoara in continuare, curajoasa mamica!

Lakioana felicitari si multa bafta la noul job. Am retinut eu bine ca esti din Alba? Suntem "consatene"?

Lilina draga ... am ramas fara cuvinte ... eu una nu am curajul acesta ... nici acum nici alta data! Jos palaria! Vladone cel viteaz si nazdravan!

Si ma opresc pe-aici,... mai revin ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

salut toate mamicile si bucuriile!! apar si eu dupa multe luni de absenta .dar in fiecare sapt. mi-am facut timp si am citit fiecare postare a voastra si sunt alaturi de voi. Mexxa, un gand plin de iubire catre Bibi si Doamne ajuta.

Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006

emma
1 an si 5 luni

3lunishoare

botez

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Ancuta, multa sanatate copilei tale. Ce bine ca raspunde la tratament homeopat... Din pacate noi trebuie sa luam Ospen de fiecare data si face destul de des. Aici i se prescrie Calpol care e frectie pe picior de lemn, pe bune.

Mergi la inceput