Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 4
sandy_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Din cate vaddoar eu sunt mai superstitioasa,se zice ca nu e bine sa sa cumperi lucruri pt.inainte de nastere.eu am luat doar hainute pentru spital.aaa...e normal?am insomnii,pt.mine venirea noptii e calvar.31 de |
Nu esti singura...Eu nu am cumparat nici macar hainutele de spital...Si nici in casa nu am facut nimic...Am DNP pe 6 august si mai vin la munca doua saptamani, dupa care am zis ca am timp sa iau strictul necesar si restul dupa ce il vad pe bebe :)
pooh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micaalsa Azi la 12.40 a venit pe lume micuta printesa Ania de anielasAnamarialuiIulia (23.03.2006) si35+ cu Teodora Nasterea printesei |
Moniland spune:
Ania, bine ai venit pe lume pui mic!!!
Felicitari Anielas!
34+Laura Ioana Irina Maria
Moniland spune:
Inca un puiut venit la 37 sapt. Oare anul acesta se coc zmeuricile mai devreme? Poate ca din cauza caldurii. Oricum pentru mine ar fi ideal la 37 sapt.
elena_adina spune:
Am o rugaminte mare,mare la voi,invatati-ma si pe mine sa pun poze cum are blanca000.
Moniland spune:
Mi-am spalat si eu geanta cu care ma voi duce la spital.
Azi noapte/dimineata m-a apucat o durere de spate/mijloc si sub burta de am crezut ca e de nastere. Asteptam sa treaca si sa vad cam la ce perioada se repeta. Am bagat un no-spa si mi-a trecut. Nu stiu cat a durat ca fiind noapte, eu somnoroasa mi s-a parut destul de mult.
Am fost la serviciu si mi-am pus ordine intre hartii. Oricum eram stresata ca mai aveam de facut cateva nimiuri si nu puteam sa nu le las ok. Dar de la episodul de aseara si pana acum nu s-a mai intamplat nimic. Cine stie ce a fost. Psihic sunt bine, fizic simt ca am energie dar simt de asemenea ca am o burta uriasa ce ma impiedica sa ma misc cum vreau. Fetitele sunt active amandoua si asta ma bucura enorm.
Si inca o veste buna azi mi s-a cumparat al doilea landou si tocmai de la Istanbul. Asa ca am caruciorul de la Budapesta si landoul din Istanbul. Cine o sa fie ca mine .
Galarina spune:
wow, felicitari anielas!
intrasem sa vad vesti despre Cornelia, m-am linistit, am vazut ca e bine!
Motana, multumim pentru linkuri, sper sa am timp destul sa le studiez!
M-am apucat totusi de amenajari desi mi-am zis ca e mai bine sa stau linistita, incerc sa nu ma stresez, deja am obosit, vreau sa se termine odata!
Azi am fost si noi o ora la plaja de la 18 la 19 dar a fost foarte vant asa ca am fugit repede acasa. Stefan a intrat de vreo 10 ori in apa in intervalul asta, nu stiu cum a rezistat cu tot vantul...Stiu ca si eu in copilarie stateam in apa pana ieseam cu mainile crete si buzele vinete. Acum nici nu ma pot apropia de apa daca nu mor de cald
BB e f bine, creste burta vazand cu ochii, si ma bucur pt ca ma ingrijoram ca am burtica prea mica.
Va pup!!
adrianafedorca spune:
Felicitari Anielas sa va traiasca zmeurica sa dea Domnul sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler