Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 8
hannen spune:
Mey,io intru la categoria "ciudateniile naturii".Am 3 copii si cu toate astea nu ma pot stapani sa nu ma holbez dupa bebei,sa le "vorbesc" si dupa ce ma "rasplatesc" majoritatea cu niste zimbete stirbe ,absolut superbe (si dupa ce am schimbat citeva replici cu mami) citeodata la bb-eii mici,mici le mai ating piciorusele.Ma topesc cind ii vad.
Si-am cerut voie si sa iau in brate pe cite unul mai marisor asa ,de 5-6 luni ~ in sus.Dar am facut-o numai cind am vazut ca e ok. cu copilul ,ca-mi zimbeste si se bucura si dupa ce mami a zis ok.
De cele mai multe ori sunt cu "gradinita" proprie dupa mine,citeodata sunt singura ...
Eu de bb-ei nu ma satur si gata!I-as "papa" pe toti Sunt minuntati.
Na,acum fugariti-ma!
Zilele trecute asteptam la semafor (in fata aveam 4 masini) si in stinga pe bordura un barbat in scaun cu rotile cind a incercat sa urce bordura(care e joasa,la nivelul strazii speciala pt. carucioare,biciclete...dar are niste chestii "cauciucate" tari,ca niste umflaturi si niste dungi,alea special sa nu-ti alunece caruciorul in strada in fata masinilor...)i s-a prins o roata de la carut aiurea si a cazut ,fetelor cum a cazut saracul.A zburat cit colo!Carutul s-a rasturnat si el s-a dus de-a berbeleacul.
Am tras imediat frina de mina,am scos din viteza si-am deschis portiera zicind " hey,sa-l ajutam,haideti repede!"(vorbeam singura )
Am lasat masina in mijlocul strazii cu copiii in ea dar in acelasi timp din masina din fata a coborit un barbat care era linga sofer .Domnul care cazuse era solid,oricum nu puteam eu singura sa-l ajut asa ca am lasat pe barbatul care coborise ,m-am intors sa-mi misc masina ca se schimbase semaforul si nu pteam sa o las asa.cel din fata a tras pe stinga,a fost fain ca erau doi barbati si ca soferul a putut sa parcheze cumva sa nu incurce circulatia .
M-a marcat episodul...ma gindeam ca si aici cu bordurile special amenajate se intimpla accidente,atunci in Ro. ce se intimpla??
lisaelisa spune:
Si in Romania exista borduri speciale pt carucioare, iar magazinele au rampa speciala.
Cel putin, in Bucuresti.
Alexia27 spune:
rampa care de obicei este blocata de cate o masina parcata strategic fix in fata.
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana21 Eu am fost la un pas de a fi rapita, la trei ani, de o doamna prea "prietenoasa". Am scris mai devreme un mesaj mai lung in care am povestit tot, insa l-am pierdut si nu mai am chef sa reiau acum. Pe scurt, veneam cu trenul de la tara, ma aducea bunica mea acasa, iar in compartiment am nimerit langa doamna asta. Desi tot drumul a povestit obsedant cum se chinuie ea de ani de zile sa faca copii si nu reuseste, bunica-mea nu s-a prins ca ceva nu e ok. A lasat-o sa se joace cu mine, ba chiar sa ma tina-n brate. Cand am ajuns, femeia s-a oferit sa o ajute pe bunica-mea pt ca avea multe bagaje, si a coborat cu mine. Insa, in loc sa stea pe peron si sa astepte, a luat-o la fuga cu mine-n brate. A prins-o bunica dupa minute bune, norocul meu a fost ca aveam o caciulita rosie care se vedea de departe. Cam asta a fost...Bunica si acum, la 89 de ani, e marcata de episodul asta. |
pai tii tu minte ce ai patit la 3 ani?
ca la 89 ani si yo pot sa povestesc cum am plecat cu prietenul Gagarin in jurul soarelui....concluzia este ca nu ai o poveste credibila.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Alexia27 rampa care de obicei este blocata de cate o masina parcata strategic fix in fata. |
nu vreau sa fiu rautacioasa, da de unde stii ?
ca eu, de fiecare data, am vazut rampele libere.
niciodata blocate de vre-o masina.
Guestus spune:
citat din mesajul lui OanaP Xio, eu zic ca ma duce minte si pe mine, dar zau daca gasesc explicatie pentru ambulante care pe 300 m tin sirena deschisa. Si zau ca daca ar merge cu 120 km la ora tot au 70 de m de franat. Sau altele care imi dau impresia ca se duc pe o banda si se intorc pe alta (pentru ca desi am vizibilitate pe sute de m, capetele strazilor nu le vad). Zi-mi tu o explicatie mai buna, hai ca eu sunt dusa cu pluta. Nu spun in mod deschis ca ambulantele alea cara sau practica ceva dubios, dar o oarecare ciudatenie tot exista. Si stiu sa deosebesc nesmitirea unor soferi de ambulanta de alte lucruri (de ex sunt niste pompieri salvatori care pe orarul de vara intre 19.00 si 19.30 se retrag cu sirena, ori de cate ori dau telefon la politie, mi se spune ca erau in misiune!!). Ionica, imi cer scuze pentru confuzie, insa eu ma refeream la Guestus. Ca mingea era la el in ograda. Da, probabil maine o sa imi dea un raspuns cinico-usturator (si cinic nu in sens filozofic). |
tu esti un detectiv asa ca trebuie sa te ajutam.
au inventat astia un aparat...se cheama radioscanner, dupa numele inventatorului, si poti sa intri pe frecventa politiei...a armatei..a ambulantelor...a aeroporturilor...blabla
si uite cum vezi tu oanap si ce discuta ei intre ei..si daca merg aiurea in tramvai cu masina. dai un ban...dar stii tot.
kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus ca la 89 ani si yo pot sa povestesc cum am plecat cu prietenul Gagarin in jurul soarelui.... |
Guestus, ce dor mi-a fost de tine!!!!!
acum, lasand gluma la o parte, cred ca exista cazuri serioase de rapiri. asta nu inseamna ca trebuie panica pentru orice persoana care se apropie de noi.
cum spunea si Ionica, aici daca se atinge cineva de copilul tau, in secunda 1 vine politia. dar si tu daca acuzi pe cineva sau suspectezi pe nedrept, in secunda doi te ia politia!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Alexia27 spune:
citat din mesajul lui lisaelisa nu vreau sa fiu rautacioasa, da de unde stii ? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
hmmm....pai cred ca un an jumate de plimbat in fiecare zi carucior pe strazi si urcat in magazine m-au ajutat sa-mi fac o idee... nici nu ma asteptam sa vezi si tu, probabil ca tu locuiesti in alt Bucuresti decat ala de care vorbim noi.
Da uite, fa tu o plimbare azi la intersectia de la Charles de Gaulle, de ex, aia dinspre Herastrau catre City Grill, si numara tu cate trotuare vezi, cate rampe si cate sunt libere...asta daca poti merge pe trotuar, desigur
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
abramburika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai tii tu minte ce ai patit la 3 ani? ca la 89 ani si yo pot sa povestesc cum am plecat cu prietenul Gagarin in jurul soarelui....concluzia este ca nu ai o poveste credibila. |
Vezi ce inseamna sa citesti pe diagonala? A zis ca si acum, la 89 de ani isi aminteste ... deci inseamna ca o fi povestit mai inainte, cand era mai tanara. Oricum, nu inseamna ca la 89 de ani esti senil.. sunt si persoane lucide.
Nu mi se pare deloc de ras pe marginea acestei povestiri ... e chiar de preocupat. Dar bine ca totusi a fost o intamplare cu final fericit.
Si de aia prefer au sa fiu luata la misto si paranoica ... sa nu am parte de astfel de patanii.
Aici m-au marcat 2 cazuri de copii disparuti .. poate s-o fi auzit si in Ro ... Denise Pipitone de 3 ani la momentul disparitiei (sunt vreo4-5 ani de-atunci), disparuta sin fata casei, unde se juca singurica. Si o alta fetita Angela Celentano (tot asa, vreo 3-4 anisori), asta e un caz mai vechi ... cred de vreo 10 ani ... disparuta de la un picnic, unde se afla cu familia si prieteni.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
nu vreau sa fiu rautacioasa, da de unde stii ? ca eu, de fiecare data, am vazut rampele libere. niciodata blocate de vre-o masina. |
indiscreta intrebare, da unde se afla orasul asta?
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!