Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
abramburika - eu nu am nici un fel de problema cu nimeni. Fertila sau infertila tot o sa admir un copil frumos. Tot o sa ajut un copil sa se ridice daca a cazut , tot o sa ajut o mama sa isi urce caruciorul. Pentru mine sunt chestii de bun simt. Tot la fel de bine o sa ajut si un batran, sau un om cazut pe strada. Nu o sa ma gandesc ca a cazut de mort de beat. Ce ma intristeaza este ca ne-am obisnuit atat de mult sa fim rai incat un gest frumos ni se pare ciudat. Nici nu as fi intervenit daca nu m-ar fi deranjat modul in care s-a pus problema. Aia care nu au copii de ce nu fac sau de ce nu infiaza.
In rest fiecare mama stie cel mai bine cum trebuie sa isi protejeze copilul. Si eu probabil as fi la fel de precauta si paranoica. Nimic din ceea ce s-a scris aici nu mi se pare deplasat si exagerat. Mai putin rinichii din Bulgaria.
Si sa fim seriosi...la noi nici nu este necesar sa risti pentru a fura un rinichi. La noi contactezi direct parintii si negociezi ce organ vrei tu. Daca vrei doua , cu atat mai bine. Se dau la oferta.
coltul meu de rai
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe eu nu am inteles nimic din subiect,sau cf lui nea murphy,Daca nu poti sa-l convingi,zapaceste-l! |
In esenta ,eu am inteles urmatoarele:
*s-au detectat prin Cismigiu niste mame care de fapt se pare ca nu sunt mame;
*se pare ca niste mame care nu sunt mame au bantuit si prin zona Foisorul de Foc;
*ele au obiceiul sa pupe copiii oamenilor si sa le dea bomboane;
*la un moment dat s-au ridicat niste probleme legate de sirenele ambulantelor cre se aud prea tare si nejustificat;
*apoi s-a pus in discutie cuvantul "atipic",ajungandu-se la un pariu pe forma in germana;
*s-a discutat si despre comportamentul celor infertile,ajungandu-se la descoperiri revolutionare,vezi natura psihica etc;
*au revenit in discutie chiar si teme dragi romanilor,aflate ca de obicei de la prieteni ai prietenilor prietenilor etc ,despre pericolul foarte mare la care se expun turistii romani in tara vecina,se pare un pericol mult mai mare decat conditiile mizerabile de pe plajele romanesti.
Concluzia urmeaza sa fie trasa la Sfantul Asteapta peste 50 de pagini...
monabella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Pai hai ca iti raspund eu. Probabil nu au copiii lor pentru ca nu pot. Pentru ca dupa ani si ani de tratamente, ani in care s-au chinuit, au pierdut sarcini, si-au pierdut ovarele tot nu au reusit sa fie mame. Iar cand s-au gandit la adoptie s-au lovit de o lege imposibila care nu le ofera nici macar aceasta alternativa. Ca de exemplu daca unul dintre soti nu este cetatean roman atunci adoptie este imposibila pentru familia respectiva. Asa ca unele dintre aceste femei se multumesc sa se uite la copiii din parc. Sa atinga buclele unei fetite , sa se opreasca in fata unui carucior. Nu m-am gandit niciodata ca aceste gesturi ar pune pe ganduri si ar ingrijora o mama. Eu promit sa nu mai fac. Tu ar tb sa te gandesti de doua ori inainte de a posta o asemenea intrebare la modul asta. Catalina coltul meu de rai |
Mie mi se pare total deplasat sa atingi un copil care nu e al tau chiar (fie si sa-I pui gluga pe cap) chiar daca esti innebunit dupa copii si nu poti sa ai si legea nu-ti da voie sau mai stiu eu ce? Faptul ca nu poti avea copii e problema ta si nu iti da voie sa pui mina pe copilula altuia. Poate copilul se sperie, poate mama iti sare in cap.
Cum adica? Fara sa ceri permisiunea adultului care il insoteste? Inteleg sa ii spui parintelui/bonei sa ii puna gluga pe cap, nu sa te apropii asa tam-nesam. Si da, si eu m-as sesiza si as face circ daca cineva ar cuteza sa faca asa ceva cu copilul meu. E lipsa de politete elementara.
Inteleg sa opresti un copil care ti se incurca intre picioare sa nu-l lasi sa cada dar il dai inapoi la mama care trebuie sa fie pe aproape. Inteleg sa admiri un copil adresindu-te mamei si fara sa atingi cautul; inteleg sa intreb mama, pot sa ii pun gluga in cap etc... Inteleg sa ajuti un om batrinsa treaca starda dar numai daca batrinul vrea... apune mina pe bulcele unui copil sai a-i pune gluga in cap e echivalent cu a ajuta un om batrin sa treaca strada cind nu vrea pt. ca asta e ce vrei tu nu ceea cevrea el, nu ceea ce vrea parintele copilului. cu castelul de nispi cita vreme vine copilul la tine si intra el in joaca cu tine (desi eu m-as uita intii sa vad unde sint parintii) e ok dar mi s-ar parea bizar ca tu adult sa te bagi peste joaca si castelul unui copil fara sa te asiguri ca e ok cu parintii lui
OanaP spune:
Lori, ai omis o etapa importanta: s-a propus solutia unei petitii pentru infiintarea unui telverde, coordonator era propus Guestus, care dupa respectiva propunere s-a pitit elegant de dupa colt. Sau poate cine stie s-a retras sa faca textul petitiei.
Guestus, sper degeaba?
Pentru toata lumea: doamnele respective vin in mod consecvent in Cismigiu si in mod consecvent "dezmierda"/dezmierda copii. Si cu jumatatea de ora. Catalina, desi mi-ai fost antipatica cu primul post (scuze!), din ce spui tu nu faci decat sa faci mici gesturi fumoase, in marea majoritate a cazurilor probabil. Te rog sa te gandesti ca sunt mame aici pe site, care nici la mare nu isi lasa copii cat de mici ar fi ei fara pampersi numai la gandul ca ar putea fi obiectul gandurilor vreunui degenerat sexual.
In concluzie (pt. Karfe) ideea e:
- stimati entuziasti iubitori de copii, va rugam sa ne admirati copii de la distanta; daca totusi doriti sa fiti mai apropiati de copii nostri fie si pentru un timp scurt, va rugam sa ne cereti voie; nu vrem ca ai nostri copii sa se obisnuiasca cu strainii, vrem sa diferentieze intre straini si cei apropiati.
- de asemenea, daca se intampla ceva cu copii, avem rugamintea ca persoanele care sunt in apropiere si nu au in acel moment in griija un copil, sa dea o mana de ajutor celor care sunt la ananghie.
Deci hai totusi sa fim o comunitate, sa ne ajutam si sa ne intelegem reciproc. Si sa ne ajutam nu numai aici pe site ci si in parc sau pe strada. Ca de misto-uri si ironii eu una m-am cam saturat.
catalina2307 spune:
karfe - din pacate sau din fericire nici nu o sa intelegi.
monabella - care gluga?
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
Oana, multumesc, ma bucur ca cineva a inteles ce vreau sa spun.
Stai linistita si tu mi-ai fost la fel de antipatica dupa primul post. Acum chiar imi placi.
coltul meu de rai
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaP Xio, poti sa te distrezi cat vrei. Daca vrei, poti sa te distrezi si pe seama ta. Eu nu fac altceva decat sa observ si sa comunic ce observ. In plus nu cred ca subiectul asta strica. Esti sigura ca dauneaza sa fim mai atenti cu cei ce se invart in jurul copiilor nostri sau in jurul nostru? Cine are urechi de auzit sa auda cine are ochi de vazut sa vada. Oricum, stii cum spune evreul? Pe orbul care are ochi nu-i pacat sa-l furi. Dar asa, ca fapt divers daca ti s-a facut rau pe strada, a venit cineva sa te intrebe daca te poate ajuta? Ii pasa cuiva de tine pe strada? Tie, daca tot est asa de amuzata, iti pasa de mine? Pentru ca la modul in care pui problema nu cred ca iti pasa. Tot ceea ce as putea concluziona din ce spui este ca ti se pare ciudat ca poate exista cineva care sa verifice niste afirmatii. |
Oana , cand e cazul ma distrez si pe seama mea
Pe strada nu mi s-a facut rau si din pacate n-am vazut pe nimeni care sa i se faca.
da , imi pasa de altii.De-aia , pt. ca imi pasa , nu spun lucruri pe care nu le pot argumenta macar logic.
Stii ce inseamna un transplant? Stii cat se sta pt. asa ceva si inainte si dupa? Cate analize se fac .
Ambulantele si politia isi folosesc semnalele acustice si vizuale ca sa nu dea peste cineva in trafic: masini , oameni , copii , sa aiba culoar, sa aiba prioritate.
Nu ca sa acopere tipetele cuiva. Logic acum , daca exista o ambulanta care fura copii si oameni ca sa le fure organe nu crezi ca ar avea si ei niste dormicum sau diazepam sa le bage macar in fund alora? Sau altceva de adormit?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ionica spune:
OanaP,
Eu am facut propunerea cu telverdele si nu m-am ascuns dupa colt elegant ,am plecat cu fetele in parc fiindca a iesit soarele si cum la noi nu iese prea des am profitat de ocazie.
M-am uitat si eu prin parc dupa mame ne-mame ce-i drept astea pe aici nu prea au timp de plimbari cu copii prin parc,ii tine mai mult in curte ,ma rog,cine are cine nu pofteste la gazonul altuia.
Guestus a plecat ,dupa ora5pm nu mai este operational,dar maine dimineata la 7si 10 minute am fii convinsa ca va veni cu replica bine gandita peste noapte.
In concluzie Catalina,nu te condamn, din contra frumoasa atitudine vis-a-vis de semenii tai, eu ma referea la acele doamne exagerate care se dau la copii altora.
Si daca prin absurd, vreo doamna din asta se apropie de mine ,parol ca sun la 112,aici se cheama pompierii.
Ma duc sa-mi culc odraslele,asta asa sa nu credeti ca astept iar dupa colt
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Gargoyle spune:
Nu stiu de voi, dar eu am auzit ca exista si in realitate cazuri de rapiri de copii, nu numai la OTV sau la Hollywood. Sau poate ma insel?
Si-s poate paranoica, dar m-as uita cu mare atentie la persoanele fara copii, ce se invart pe la locurile de joaca in mod repetat. Le-or placea copiii intr-un mod inocent, or plange dupa unul... dar acelasi om vazut in zile diferite pare putin dubios.
Mami de pisicuta (28.06.2006)