Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Voi ca femei sinteti vigilente...atente..constiincioase...numai cuvinte de lauda
Dar ce te faci cind trimiti copilul cu sotul in parc. E....poti sa ai incredere? Esti tu sigura ca nu sta cu ziarul Libertatea in mina si cu ochii aiurea? Yo cred ca trebuie sa-l testati inainte sa dati copilul pe mina lui in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Oana , hai ca m-ai distrat total cu ambulantele.
Eu inteleg precautia si o apreciez , dar parca prea s-au adunat toate prin jurul tau.
Cum adica ambulante care fura organe?
O fi posibil in America , da' in conditiile din Romania nu vad unde s-ar face asa ceva, sincer.

Cu mamele din parc e una , da cu ambulantele...c'mon

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Oana , hai ca m-ai distrat total cu ambulantele.
Eu inteleg precautia si o apreciez , dar parca prea s-au adunat toate prin jurul tau.
O fi posibil in America , da' in conditiile din Romania nu vad unde s-ar face asa ceva, sincer.

Cu mamele din parc e una , da cu ambulantele...c'mon

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

pai iti dai seama ca ambulanta dubioasa e mina in mina cu 1 medic sau 2 ...(bine ..nu toti fac asta...sa nu generalizam...)

poate un dentist sa scoata o splina sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Secretul furtului de organe cu ambulanta e soferul. El se uita atent in dreapta si in stinga, ocheste un pieton cu grupa de singe potrivita si compatibil cu miliardarul care a comandat inima si treaba e ca si rezolvata. Am niste amici care au zis ca nu merg in Bulgaria pentru ca unei cunostinte i s-a intimplat sa fie rapita pe strada si apoi aruncata intr-un sant fara un rinichi :) Asa ca atentie mare, ambulantele nu-s ceea ce par nici in alte parti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Poate va prind ca va luati la harta si stricati subiectul.

De ce nu va organizati in grupul "mame vigilente" ..iesiti in parc impreuna in gruop de 10 si stati cu ochii in 4. ce este greu?

Da nu se poate...stiu...voi stati la tigari...la ziare...si bang apare ambulanta.

Draga Guestus, uite ca eu nu fumez...
Ce zici sa fac pana vine ambulanta?

Acuma serios, tu chiar esti de parere ca nu e nimic adevarat si ca nu se poate intampla nimic rau?

Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Tu esti vigilenta ca serviciile secrete ale lui Obama...dar poti sa garantezi asta si pt sot? Yo ma indoiesc. Fa o proba si o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pai nuuuu .. ambulantele fura organele cu tot cu proprietari, ca doar nu se gasesc organe asa, orisicum la orice colt de strada .

Lasand gluma la o parte eu o inteleg pe Oana, de cand sunt mamica sunt mult mai atenta in jurul meu si mai circumspecta cu ceea ce se petrece in jurul copilului. O fi paranoia sau nu ... dar asa sunt! De ambulante care fura persoane nu am auzit, dar de persoane care fura copii, da. Si nici eu nu as fi dispusa sa-mi atinga cineva strain copilul ... cu toata toleranta si intelegerea mea fata de cine nu are copii, nu ii poate avea etc. Si eu am fost oarecum in situatia sa imi doresc un copil, sa vina cu greu, sa imi placa copiii, dar nu am luat in brate si mangaiat copiii in parc. Cine o face ca sa suplineasca durerile proprii, are intr-adevar o problema, mai mare sau mai mica.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Xio, poti sa te distrezi cat vrei. Daca vrei, poti sa te distrezi si pe seama ta.

Eu nu fac altceva decat sa observ si sa comunic ce observ. In plus nu cred ca subiectul asta strica. Esti sigura ca dauneaza sa fim mai atenti cu cei ce se invart in jurul copiilor nostri sau in jurul nostru?

Cine are urechi de auzit sa auda cine are ochi de vazut sa vada. Oricum, stii cum spune evreul? Pe orbul care are ochi nu-i pacat sa-l furi.

Dar asa, ca fapt divers daca ti s-a facut rau pe strada, a venit cineva sa te intrebe daca te poate ajuta? Ii pasa cuiva de tine pe strada? Tie, daca tot est asa de amuzata, iti pasa de mine? Pentru ca la modul in care pui problema nu cred ca iti pasa.

Tot ceea ce as putea concluziona din ce spui este ca ti se pare ciudat ca poate exista cineva care sa verifice niste afirmatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Secretul furtului de organe cu ambulanta e soferul. El se uita atent in dreapta si in stinga, ocheste un pieton cu grupa de singe potrivita si compatibil cu miliardarul care a comandat inima si treaba e ca si rezolvata. Am niste amici care au zis ca nu merg in Bulgaria pentru ca unei cunostinte i s-a intimplat sa fie rapita pe strada si apoi aruncata intr-un sant fara un rinichi :) Asa ca atentie mare, ambulantele nu-s ceea ce par nici in alte parti :)

cred ca avem cunostinte comune....serios am auzit aceeasi poveste. Dar, oricum, nu vad de ce ar fi posibil doar in America asa ceva?
Legat de vigilenta in parc, sunt pro. In orice caz nu am cum sa-mi las copilul nesupravegheat pt ca pt el merg acolo, dar sunt de acord ca in lumea asta, si in ro si in bucuresti exista posibilitatea sa dai nas in nas cu un nebun sau rau-voitor.Nici celor carora li se pare normal sa-mi serveasca copilul cu sugus nu le permit acest lucru desi stiu ca intentia nu e rea. Nu am sa inteleg cum unele mamici isi abandoneaza carutul cu copilasul in el in fata magazinului, eventual si sub 10 balcoane din care pot fi aruncate ce doar unora locatari le trece prin cap...etc. Io-s mai prevazatoare de fel si nu prea las in voia sortii nimic, mai ales siguranta puiului meu. Cine nu-i asa nu vad de ce ar arunca cu p[ietre.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Tu esti vigilenta ca serviciile secrete ale lui Obama...dar poti sa garantezi asta si pt sot? Yo ma indoiesc. Fa o proba si o sa vezi.

Cre'ca d-aia nu il conving sa iasa in parc singur cu copilul de 3 luni...
Uite ca acum mi-am dat seama... Si eu care credeam ca de fapt prefera sa mergem impreuna ca ii place sa fie cu mine...
Da el de fapt se teme sa nu vina cineva sa-i fure vre-un rinichi si sa nu poata sa il contracareze singur pe sofer.
Si atunci, vrea sa vin eu cu el... sa-l apar...

Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput