Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui IreneCAM
Acum duc lupte de convingere cu sotul meu, care e mai aerian decat credeam, si-mi povesteste cu seninatate cand vine din parc ca fata plecase cu o tanti sau ca cineva filma copilasii jucandu-se!! Ma rog, chipurile ii filmau pe-ai lor, dar mai intrau si altii in cadru. Cand i-am spus sa nu mai permita asa ceva se uita la mine ca la extraterestrii
Si eu cand nu o aveam pe Miruna eram topita, ma uitam lung si zambeam copilasilor, dar atat, nu ma duceam prin parcuri sa-i iau in brate si sa-i pup.

deMiruna (10.05.2007)

pai vezi nene ...ce spuneam yo ieri? lasi copilul cu sotul in parc...cica este in siguranta...si uite ce patesti.
nu esti numai tu in situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

xio - am impresia ca spui asa ca dai de mancare la copii, ca ii filmezi etc. doar pt. ca nu ai inca copii ... cand o sa il ai, o sa fii mai atenta la aceste "amanunte" si sigur nu o sa-ti pice bine. De ce sa il izoleze doar pt. ca e alergic la lapte (cum zicea diana)? Basta un pic de bun simt din partea altora si se poate trai ff bine si cu copii alergici in jur. Nu se da de mancare fara acordul parintilor!!!
Eu cand ii fac foto copilului afara incerc sa nu prind alti copii, de adulti nu-i chiar asa problema ... pt. ca nici mie nu mi-ar placea sa fie fotografat copilul fara stirea mea ...Ma ghidez dupa principiul ceea ce nu-ti place, altuia nu-i face. E chiar asa greu sa fim un pic intelegatori???

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Abramburika, daca stii ca al tau copil are probleme de orice fel nu-l lasi singur.
Eu nu's atat de mirata de faptul ca hanen le-a dat prajitura fetitelor cat de faptul ca fetitele erau singure.

Iar cu filmatul , se presupune ca filmezi un copil ,nu ca il fotografiezi. Daca mama altuia nu doreste sa fie copilul ei in filmulet sa-l ia de acolo si gata.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu copilul oricum nu-l las singur ... cu sau fara probleme. Dar nici nu am sa fac unui copil (singur) ceea ce nu mi-ar placea sa i se faca fetei mele.

Ma duc in parc, sa mai socializam un pic ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fara sa jignesc pe cineva dar atunci cand ai un copil sensibil(alergic)sau cu nu stiu ce probleme ar trebui sa fii mereu in preajma lui cand iesi cu el.Spun asta ca eu ma numar printre cei care sunt mereu langa copil desi are 7 ani(a nu se crede ca sunt o mama sufocanta),mai am o fetita de 2 ani pe care o supraveghez si de la distanta.
In rest dau dreptate tuturor mamelor care sunt protectoare(vremurile de azi o cer),inteleg si persoanele iubitoare de copii(chiar daca nu ii au) si il inteleg si pe Guestus care vine cu idei geniale .

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucamea spune:

imi amintesc doua situatii: o bunica de la tara avea bagaj mare si o fetita mica pe care se chinuia sa o traga dupa ea, mergeau catre gara, spunea ca o sa piarda trenul de nu se grabeste. eu eram in urma lor. atunci i-am spus bunicai ca pot sa o ajut, am luat fetita in brate si repede la gara, au prins trenul.

apoi, eram in germania, la cobararea din metrou era o femeie cu trei copii: in brate, in carut si unul de mana. cand sa iasa fetita de mana a calcat gresit intre tren si peron, am tras o spaima... mi-am dat seama ca femeaia nu prea se descurca singura, cand am coborat scarile rulante am ajutat-o, am luat fetita in brate. si eu si femeia eram straini acolo, ea araba, atunci am simtit apropierea dintre oameni diferiti.

sunt situatii si situatii, recunosc ca am la activ 2-3 promotii de copii carora le-am purtata de grija.

acum cu bb in parc ne limitam la discutii despre copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Buna, nici mie nu mi se pare normal ca strainii sa-mi atinga copilul, nici macar sa faca remarci la cum e imbracat, cum il cresc etc.
Dar nici asta nu e o solutie ca in oricine sa-mi para suspect si sa ma feresc de toti cred ca asta face rau la psihic.
Cad despre ambulante si rapiri, e clar:prea multe filme vazute sau prea multa imaginatie; eu nu am timp de astea.
Poate ar mai trebui sa lucram la "increderea in sot", doar e si el tata cu responsabilitati si e si copilul lui, nu

Sanatate la mamici, tatici si bebei

Mami lui Denis si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Abramburika, daca stii ca al tau copil are probleme de orice fel nu-l lasi singur.
Eu nu's atat de mirata de faptul ca hanen le-a dat prajitura fetitelor cat de faptul ca fetitele erau singure.

Pai eu nu-mi lasam copilul singur nici o secunda, pur si simplu se simteau ei datori sa ii ofere (si sa insiste) din bunatatile lor. De cele mai multe ori se lasa cu ton ridicat din partea mea si citit etichete ca le demonstrez ca Eugenia contine lapte. Crede-ma, sunt oameni care nu renunta nici macar cand parintele spune clar NU!

Fosta noastra bona nu m-a luat niciodata in serios cu problema asta, mereu ii dadea Danonino, pur si simplu nu intelegea ca fetita chiar avea o problema! In ignoranta ei, credea ca numai laptele ii face rau, a trebuit sa ii fac lista cu toate porcariile care contineau lapte. Daca am scris pe lista "nu iaurt", fara a scrie clar "nu Danonino", ea a crezut ca din asta are voie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

A, si daca le plac copii atat de mult asa cum le plac lor, de ce nu au proprii lor copii/nepoti? Sau daca nu pot, de ce nu infiaza?

Oana P

Eu înteleg foarte bine ca nu-ti convine sa vina niste straine si sa îti ia copilul la pupat si în brate... Aici îti dau dreptate.
Dar în locul tau as fi un pic mai atenta cu sentimentele atâtor persoane de pe forum care se chinuie în toate felurile, unele de ani de zile sa aiba copii si nu reusesc. Iar tu care nu ai asemenea probleme, le expediezi nemaipomenit de usor cu "daca le plac, de ce nu si-au facut?..." e cam crud, sa stii :(

Aaa, si cine nu poa' sa faca copii, gata, se duce mâine sa înfieze se duc mâine sa înfieze si poimâine, gata, au copilu' acasa?!... Vezi sa nu!...
Daca ai sti câte cupluri asteapta degeaba sa înfieze un copil :(
iar o femeie singura chiar nu cred sa aiba vreo sansa macar... desi ar fi probabil perfect capabila, în multe cazuri, sa creasca foarte bine un copil...

Dar în fine, sper ca doar te-a luat gura pe dinainte si ca n-a fost chiar o rautate premeditata din partea ta...

asta voiam sa spun si eu, dar mi-a luat-o gabi inainte si a spus-o foarte bine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui IreneCAM
Acum duc lupte de convingere cu sotul meu, care e mai aerian decat credeam, si-mi povesteste cu seninatate cand vine din parc ca fata plecase cu o tanti sau ca cineva filma copilasii jucandu-se!! Ma rog, chipurile ii filmau pe-ai lor, dar mai intrau si altii in cadru. Cand i-am spus sa nu mai permita asa ceva se uita la mine ca la extraterestrii
Si eu cand nu o aveam pe Miruna eram topita, ma uitam lung si zambeam copilasilor, dar atat, nu ma duceam prin parcuri sa-i iau in brate si sa-i pup.

deMiruna (10.05.2007)

dar ce ti se pare tie anormal ca intra copilul tau in cadru atunci cand este filmat alt copil? Eu am boala sa-mi filmez copilul cand este afara, nu am intalnit mamici ciudate care sa-mi spuna sa nu fie copiii lor in zona.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput