crema autobronzanta?

crema autobronzanta? | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

am niste "probleme" pe picioare pe care nu am cand sa le maschez cu un bronz la mare, asa ca m-am gandit la o crema autobronzanta. as vrea niste sfaturi de la cineva care a folosit. de care? e eficienta? nu se ia? se repartizeaza uniform?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu am fost cel mai multumita de Piz Buin ceva cu "self tanning"...care mi-a facut un bronz cat mai natural si nu s-a luat pe haine. In plus, nu mi-a dat senzatia aia de crema care sufoca pielea.
Am mai folosit Garnier (ceva cu miros de caisa) dar nu imi placea senzatia de uleios pe piele care raminea prea multe ore, la fel L'Oreal, care mi se parea ca n use intinde unirofm si avea o nuanta cam portocalie.

Dana mama lu'Radu Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=BY2OFztWiuY" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Imi place foarte mult pielea bronzata, dar am frica de solar, iar la plaja nu apuc sa stau cat as vrea. Am incercat toate lotiunile autobronzante inclusiv bronzul cu pistolul si pot sa-ti spun ca nu s-a inventat inca o crema care sa-ti inchida pielea foarte buna.
In final, doar tu alegi cu care o sa continui sa te dai, ca toate au aceeasi problema.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei, mie imi trebuie doar o rezolvare de moment!!!!!!!!!!! sa maschez niste pete inestetice........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

La mine bronzarea organica a functionat, cred ca la asta te referi cand spui bronzarea cu pistolul nu? La salon ma duc eu o data/sapt pentru intretinere.Imi place culoarea si este pe 2 nuante, daca vrei mai inchis sau mai deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, bronzarea organica, eu ii zic cu pistolul.. La mine a functionat si functioneaza, ca merg in continuare, ca si cu cremele, doar ca nu ma pigulesc singura, nu-mi ia asa mult timp si rabdare si ma costa mai mult. oricum, vara e lunga si eu o folosesc si iarna, nuanta deschisa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ei, mie imi trebuie doar o rezolvare de moment!!!!!!!!!!! sa maschez niste pete inestetice........

In cazul asta ai putea sa incerci un body cover ceva,in nuanta pielii tale ,special creeat ptr a ascunde pete, vergeturi, semne, etc.
Eu am avut unul si mi-am ascuns cu el niste vergeturi, a fost super bun.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mie cremele bronzante mi-au facut niste pete inestetice fff urat am aratat prefer de atunci bronzatul la soare

apropo zpunea un tip la tv ca nu se mai poarta sa ai pielea bronzata se opteaza pentru a avea pielea ca portelanul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da. asta mi-ar trebui! un body cover !!!!!!!! banuiesc ca la noi ar trebui sa caut : fond de ten pt corp...........oare o exista asa ceva? sau sa iau un fond de ten obisnuit...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am niste "probleme" pe picioare pe care nu am cand sa le maschez cu un bronz la mare, asa ca m-am gandit la o crema autobronzanta. as vrea niste sfaturi de la cineva care a folosit. de care? e eficienta? nu se ia? se repartizeaza uniform?

ai incercat lapte de corp autobronzant? te colorezi mai greu de la el insa nu mai apar pete. trebuie insa sa intretii bronzul, adica sa te dai o data la 2 zile.
eu folosesc acum ambre solaire si mi se pare super ok. e adevarat ca nici nu sunt neagra neagra, am vrut doar sa fiu un pic colorata sa mai acopar branzele e picioare

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput