Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, mare-mare la maria!!
pussi, asteptam poze!!! poate ne vedem in wk intr-un parc cu printesele....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cum nu-mi vine nimic interesant de zis la ora asta...nu-mi ramane decat sa ma laud...

De 2 zile nu mai avem scutec nici afara. Si in seara asta nu i-am pus nici la culcare. Pai daca tot se trezeste cu scutecul uscat...am zis sa incerc...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wowwww miha felicitari!!! asta da lauda!!! cum ai facut??? ca mie imi e o groaza sa incep..... bravo amira!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

.Neata!!

Felicitari Amira, fetita cuminte!!! Si felicitari mami de Amira si Robertel pt. performanta, ai fata mare de-acum!!!

Eu o mai las pe SIlvia fara (da' fara de tot, adica la funduletul gol) ca asa se cere sau si-l da singura jos si pana acum nu au fost incidente cacacioase sau pisacioase . Iar kk de mult face numai la olita. Nu mai vrea in pampers, probabil ii e sila si ei ... Intrebare: cum faci cand esti afara si ii vine sa faca, unde o duci? Eram cu Silvia la farmacie si a inceput "kk, kk, kk!!!". Pana la urma am linistit-o, dar cand am ajuns acasa chiar a facut kk

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anco macar la tine se depin "in mai multe locuri".... la mine se pun doar pe burta... mai vrei bb2??

_

daaaaaa,macar asa sunt gravida nu grasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Adina, m-am bucurat enorm sa te revad. Mi-era dor de tine si de puii tai!

Anca, sa stii ca si noi trecem printr-o situatie aproape asemanatoare ca a voastra cu constipatia. Cred, totusi, ca la voi e putintel mai rau. Oricum am avut vreo 2 saptamani in care a urlat pur si simplu cand facea kk. Venea si se tinea de mine si parca ma ruga din glas si din priviri sa-l ajut cumva. Eu am incercat cam tot ce era posibil: mananca ciorba zilnic, carne mananca putina o data la 2 zile, de baut nu bea decat 480 de lapte toata ziua (cred ca Mariuca ta bea cam multisor, dar asta e doar parerea mea neavizata),am cam scos toate fainoasele+bananele, bea o gramada de apa. Am schimbat si laptele praf. Am trecut de la Nan Junior la Milumil Junior.
Reusesc sa-l ajut sa faca kk cu: un biberon mare de 240 de ml de suc din: 2 morcovi+o para+un mar/portocala sau cu un iaurt cu 2 lingurite de miere - dar nu pot spune ca face tot timpul kk dupa ele, dar macar cand face nu mai plange de durere (kk iese tot tare).

Eu chiar nu reusesc sa inteleg de unde i se trage constipatia asta pt ca pana la 1 an nu am avut deloc probleme de acest gen.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 28+

Rox si mie mi se pare ca bea mult lapte,dar seara nu ma inteleg cu ea ca imi cere insistent...am inceput totusi sa ii reduc cantitatea de aseara si desi mi-a mai cerut nu i-am mai dat si sa- multumit cu apa .
Ieri a facut un pic mai bine,tot tare dar nu a mai plans
Hai ca daca gasesc vreo solutie ti-o spun si tie.
Pupici

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ne-am repatraiat si noi

a fost superb si la munte si la mare. Le-a placut la maxim Tustelor. O sa pun poze cand reusesc sa fiu singura ....

ancutaD, Roxxy incercati cu 150 ml granini portocale+30 ml lamaie stoarsa proaspat pt kk....la Ana nici para nu avea avea efect, nici pepene verde dupa laptele de dimineata.. dar combinatia asta ... a golit-o cu totul
bb, abramburika nu vb de kg.... si la mine sunt pe burta

de comportament in societate: cuminti foarte, acasa numai prostioare si urlaturi

din 06.07 mergeme la cresa 3 saptamani

va pove mai mult cand a[puc ca acum astept musafiri mi-e asa ciuda pe ei ca nu inteleg cum e sa desfaci bagaje pt. 2 copilasi mici si ca n-am timp de spalat pahare dupa ei

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

mersi,o sa incerc si asta

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Cum nu-mi vine nimic interesant de zis la ora asta...nu-mi ramane decat sa ma laud...

De 2 zile nu mai avem scutec nici afara. Si in seara asta nu i-am pus nici la culcare. Pai daca tot se trezeste cu scutecul uscat...am zis sa incerc...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Bravo Amira!!!!!!!!!!!!!!!
A facut noaptea?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumim, Lavi.
Felicitari Amirei ! Uau, ce reusita! Si pe mine ma intereseaza ce faceti pe-afara. :)
Petro, felicitari si voua!!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

Mergi la inceput