Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 3
adinag spune:
BUna,
Lavi, cum stai cu dieta? Ce mai face buburuza cu ghipsul?
Bianca, pai in mod normal ar trebui sa ajunga orificiile alea de la 6+. Floris bea din cana, iar cand stiu ca se plimba cu lichidul sau in masin etc ori din sticle din alea special de baut, ca la sport, ori lapticul din sticle avent cu cioc. Este cioc verde, tare, si cioc alb, flexibil.
Cristina, interesante cartile! Stiu de care vorbesti.
bb_yasmi spune:
adina,
, cu ghipsul ce sa zic.....in timpul zilei se vede clar diferenta...dar daca e sa o lasam cand doarme fara (doar atunci avea pb asta) e aceasi situatie...

cat despre dieta......upsssss care dieta???? ![]()

...sper ca ai inteles ce vreau sa zic....
tu cum stai cu slabit-mentinut kg?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adinag spune:
Lavi, dar ghipsul ala e asa gandit sa-l scoateti noaptea
ca si eu ma gandesc, ca tocmai atunci i-ar trebui sau nu?
Cu kg cum sa zic, ba sus,ba jos
Daca sunt stricta merge bine, mai si slabesc. Dar cum imi dau liber, apoi ma infig in toate bucatele ce-mi stau in cale. Ti-am zis eu candva, eu nu pot sa gust, sau sa mananc putin, atunci mai bine deloc(vorbesc mai ales despre "porcarii").
Dar e ok, intotdeauna este loc de mai bine, dar na...
bb_yasmi spune:
adina, stii tu....am vb noi pe mess despre mancat, slabit etc....
cam asa stau lucrurile si la mine...ca la tine...![]()
cat despre gips, nimeni nu stie nimic exact...asa ca am inceput noi sa cautam info si asa am considerat noi. ea in timpul zilei nu are probleme doar cand doarme se strange degetelul si atunci are nevoie sa il tina ceva contra.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
abramburika spune:
Kg??? Se vorbeste de kg??? bb, da-te mai incolo sa ma ascund si eu dupa canapeaua aia
...
cristina - tare faine is carticelele ... aia cu pensula cu apa ar fi si pe gustul Silviei
.
La noi e taman invers ... acasa si cu noi e mai zgudibatica, iar pe-afara si in vizita e cuminte ... e smechera, cine sa ma creada cand spun ca face prostiute cand o vede asa cuminte??
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
popbianca spune:
adinag...stiu ...are din aia cu cioc verde ...dar nu am incercat sa-i dau laptele cu aia.... la Ana e eveniment daca bea 150 ml in 2 reprize(adica bea 70..apoi nu mai vrea...daca ii ofer peste 15-20 min sunt sanse mari sa-l termine)...trebuie sa incerc si cu ciocul ala odata si-o data....
mai fericita sunt ca am gasit ceva baby ono...tetine 18+, dar de latex....stiti careva ceva de firma asta...si vreau sa mai vad alea de la primii pasi....
i-am luat azi si humana banane+vanilie...incercam la culcare ...poate poate ...cu tetina flux variabil avent....(pana ma edific cu tetinele astealalte)
la noi a venit femeia si face curat...bineinteles ca Ana e tot in picioarele ei...saraca nu prea avanseaza...dar e fascinata...nici nu are rabdare sa stea cu mine ...vrea cu mia(Maria)...
plec si eu sa mai degrevez sarmana femeie ...ca e tarziu ..s-ar duce si ea acas...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
bb..
pt. voi de la noi.....cred ca operatia ,din nefericire, e solutia cea mai buna!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Roxxy80 spune:
Salutare!
Adina, m-am bucurat enorm sa te revad. Mi-era dor de tine si de puii tai! 
Anca, sa stii ca si noi trecem printr-o situatie aproape asemanatoare ca a voastra cu constipatia. Cred, totusi, ca la voi e putintel mai rau. Oricum am avut vreo 2 saptamani in care a urlat pur si simplu cand facea kk. Venea si se tinea de mine si parca ma ruga din glas si din priviri sa-l ajut cumva. Eu am incercat cam tot ce era posibil: mananca ciorba zilnic, carne mananca putina o data la 2 zile, de baut nu bea decat 480 de lapte toata ziua (cred ca Mariuca ta bea cam multisor, dar asta e doar parerea mea neavizata),am cam scos toate fainoasele+bananele, bea o gramada de apa. Am schimbat si laptele praf. Am trecut de la Nan Junior la Milumil Junior.
Reusesc sa-l ajut sa faca kk cu: un biberon mare de 240 de ml de suc din: 2 morcovi+o para+un mar/portocala sau cu un iaurt cu 2 lingurite de miere - dar nu pot spune ca face tot timpul kk dupa ele, dar macar cand face nu mai plange de durere (kk iese tot tare).
Eu chiar nu reusesc sa inteleg de unde i se trage constipatia asta pt ca pana la 1 an nu am avut deloc probleme de acest gen.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 28+
pussi spune:
ne-am repatraiat si noi![]()
![]()
![]()
a fost superb si la munte si la mare. Le-a placut la maxim Tustelor. O sa pun poze cand reusesc sa fiu singura ....
ancutaD, Roxxy incercati cu 150 ml granini portocale+30 ml lamaie stoarsa proaspat pt kk....la Ana nici para nu avea avea efect, nici pepene verde dupa laptele de dimineata.. dar combinatia asta ... a golit-o cu totul![]()
bb, abramburika nu vb de kg.... si la mine sunt pe burta![]()
de comportament in societate: cuminti foarte, acasa numai prostioare si urlaturi
din 06.07 mergeme la cresa 3 saptamani
va pove mai mult cand a[puc ca acum astept musafiri

mi-e asa ciuda pe ei ca nu inteleg cum e sa desfaci bagaje pt. 2 copilasi mici si ca n-am timp de spalat pahare dupa ei
pupici
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Adina, nu m-am gandit deloc la activitati intelectuale cand ai zis ca Floris prefera carti in engleza fara poze! :)) 
Cristina, mie mi se pare ca Radu face foarte multe lucruri dragute si speciale. Daca pozele ar arata macar 5% tot ar fi de povestit.
Imi pare rau sa citesc de copii cu probleme de constipatie, sper sa gasiti o rezolvare din alimentatie...
Pussi, cum a fost?? Abia astept sa vad poze !
Avem si cateva poze noi de ieri aici.
In legatura cu silueta, mie cand mi se pare ca iau un kg, mananc o zi numai salate de legume. A mers foarte bine. Asta nu inseamna ca nu as mai avea de slabit. ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice