pe cate forumuri activati?
Raspunsuri - Pagina 2
Adela99 spune:
momentan, is activa doar pe DC. sunt inscrisa si am activat pe mai multe.
Citat: |
citat din mesajul lui conchita eu mai sunt admin pe alt forum, unde nu misca nici musca, asa reguli stricte am impus - trei avertismente pentru insulta, dupa care banare. |
pe forumu' respectiv participi si ca user sau doar ca administrator?
Ramonika spune:
mai sunt pe 2, dar activez mai putin decat pe DC.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Conchita, ce e AP? Mie imi vine www.fragrantica.com/designers/Agent-Provocateur.html" target="_blank">asta in cap, cand vad AP. |
haha, simpatic. macar miroase frumos? :-))
AP=Attachment Parenting.
Adela99, bineinteles ca si ca user, la logoreea mea... nu cred ca as face publicitate neloiala daca dau www.taclale.net/pseudocafenea/index.php" target="_blank">linkul, caci nu are nimic de-a face cu parenting, era gandit initial pentru romanii din diaspora, dar s-a rupt de siteul mama Cafeneaua.ro si, mai mult, acolo recomand siteul desprecopii.com de cate ori pot...
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 pe forumu' respectiv participi si ca user sau doar ca administrator?[/size=1] |
oricum poate zau ca nu ar fi rau ca administratorii si moderatorii sa vada cum se procedeaza si in alte partzi!
Dana
rall spune:
Nu exagerez daca spun ca am peste 500 de conturi pe diverse forumuri, insa pe foarte putine activez constant. In jur de 15 din toate, incluzand 2-3 ale mele - unul despre lumea LGBT, altul despre Michael Jackson
In rest, celelalte sunt legate de hobbyurile mele si munca mea
Pe DC intru pentru ca e lume multa (si diversa) si sunt subiecte care pot fi citite cand mananc (eu fac asta in fata PCului) sau cand vreau sa ma deconectez de ale mele
Cinezee spune:
Eu sunt inscrisa in 4 forumri , cele 3 la care sunt activa constant si are fiecare targetul sau ( Dc copii, de mirese , si de bucatareala )
iar al 4-lea scriu mai rar in el cand simt ca sunt in stare de taifas si timpul aferent
pana la mai putin de 3 luni
sorana spune:
Eu pe vreo 4. Plus un grup yahoo si inca cateva grupuri (ale aceleiasi "comunitati" nu atat de virtuale ...)
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
s_ellia25 spune:
eu sunt decat pe dc..unde nu sunt prea activa..imi place sa citesc ce se discuta..dar rareori raspund..
sanziana27 spune:
Sunt inscrisa pe multe situri pentru discutii, cumparaturi, hobbyuri, iar activa sunt pe 2 (DC si inca unul - e mai mic, cu cateva fete ne-am si cunoscut live s-au legat prietenii chiar si in lumea reala).
Daca tot se fac comparatii ce nu-mi place aici, sunt foarte multi useri, nu se cunosc si se isca uneori niste discutii, jicniri, inca de multe ori iau cate o pauza, ca-mi piere de cheful de virtual!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
ocebine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
haha, simpatic. macar miroase frumos? :-)) AP=Attachment Parenting. |
off-topic...Maitresse miroase delicios (a devenit parfumul meu preferat).
On topic...inregistrata sint pe 3 forumuri dar de activat doar aici.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."