pe cate forumuri activati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

momentan, is activa doar pe DC. sunt inscrisa si am activat pe mai multe.

Citat:
citat din mesajul lui conchita

eu mai sunt admin pe alt forum, unde nu misca nici musca, asa reguli stricte am impus - trei avertismente pentru insulta, dupa care banare.

pe forumu' respectiv participi si ca user sau doar ca administrator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai sunt pe 2, dar activez mai putin decat pe DC.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
si pe altele, ocazional - despre AP,

Conchita, ce e AP? Mie imi vine www.fragrantica.com/designers/Agent-Provocateur.html" target="_blank">asta in cap, cand vad AP.

haha, simpatic. macar miroase frumos? :-))
AP=Attachment Parenting.

Adela99, bineinteles ca si ca user, la logoreea mea... nu cred ca as face publicitate neloiala daca dau www.taclale.net/pseudocafenea/index.php" target="_blank">linkul, caci nu are nimic de-a face cu parenting, era gandit initial pentru romanii din diaspora, dar s-a rupt de siteul mama Cafeneaua.ro si, mai mult, acolo recomand siteul desprecopii.com de cate ori pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

pe forumu' respectiv participi si ca user sau doar ca administrator?[/size=1]

oricum poate zau ca nu ar fi rau ca administratorii si moderatorii sa vada cum se procedeaza si in alte partzi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu exagerez daca spun ca am peste 500 de conturi pe diverse forumuri, insa pe foarte putine activez constant. In jur de 15 din toate, incluzand 2-3 ale mele - unul despre lumea LGBT, altul despre Michael Jackson

In rest, celelalte sunt legate de hobbyurile mele si munca mea
Pe DC intru pentru ca e lume multa (si diversa) si sunt subiecte care pot fi citite cand mananc (eu fac asta in fata PCului) sau cand vreau sa ma deconectez de ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Eu sunt inscrisa in 4 forumri , cele 3 la care sunt activa constant si are fiecare targetul sau ( Dc copii, de mirese , si de bucatareala )

iar al 4-lea scriu mai rar in el cand simt ca sunt in stare de taifas si timpul aferent

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu pe vreo 4. Plus un grup yahoo si inca cateva grupuri (ale aceleiasi "comunitati" nu atat de virtuale ...)

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

eu sunt decat pe dc..unde nu sunt prea activa..imi place sa citesc ce se discuta..dar rareori raspund..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Sunt inscrisa pe multe situri pentru discutii, cumparaturi, hobbyuri, iar activa sunt pe 2 (DC si inca unul - e mai mic, cu cateva fete ne-am si cunoscut live s-au legat prietenii chiar si in lumea reala).
Daca tot se fac comparatii ce nu-mi place aici, sunt foarte multi useri, nu se cunosc si se isca uneori niste discutii, jicniri, inca de multe ori iau cate o pauza, ca-mi piere de cheful de virtual!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
si pe altele, ocazional - despre AP,

Conchita, ce e AP? Mie imi vine www.fragrantica.com/designers/Agent-Provocateur.html" target="_blank">asta in cap, cand vad AP.

haha, simpatic. macar miroase frumos? :-))
AP=Attachment Parenting.

off-topic...Maitresse miroase delicios (a devenit parfumul meu preferat).

On topic...inregistrata sint pe 3 forumuri dar de activat doar aici.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput