PCOS (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

miiutachan ai incercat naturistele???O schimbare ,ceva?
Da-mi te rog si mie dieta care o tii tu,merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

salut, fetelor!
ma adresez celor cu mare experienta...
fac de 3 zile colici renale partial obstructive infioratoare, de nici la serviciu nu pot merge.
aveti idee ce medicamente pt colecist/bila pot lua in timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

salut, fetelor!
ma adresez celor cu mare experienta...
fac de 3 zile colici renale partial obstructive infioratoare, de nici la serviciu nu pot merge.
aveti idee ce medicamente pt colecist/bila pot lua in timpul sarcinii?

Plateea, nu stiu ce medicamente sunt admise in sarcina.
Dar ceva nu inteleg. Faci colici renale, deci problema e la rinichi si vrei sa iei ceva pt bila(ficat)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miiutachan spune:

dana...eu am inceput asa
acum o luna am renuntat la paine,grasimi,ciocolata,dulciuri,cafea
bine ma pacatuiesc dar foarte rar
si beau 2 l de ceai verde si spirulina pe zi
o ora de aerobic,gasesti pe youtube lectii,eu tot de acolo le'am luat
si acum de luni am inceput regimul scarsdale
SFATUL MEU:nu te apuca imediat de dieta,incepe treptat sa elimini din alimentele daunatoare cu multe calorii,pentru ca altfel risti ca dupa dieta sa iei dublu decat ai slabit,si daca poti face sport bn,daca nu slabesti oricum,dar mai lent.
bafta multa,sa ne auzim mai slabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

gudinde!
scuze, colicile sunt biliare.
la colecist am problemele.
cu rinichii nu am deocamdata probleme deosebite. ma lupt cu litiaza biliara pe care mi-am descoperit-o in noiembrie la hiperstimulare.
am inceput sa iau redigest, si poate reusesc sa ma alimentez cat de cat, sa fac fata.
va pup pe toate, si va urez muuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

hello fetelor

am vazut ca ati vorbit de produse naturiste...
luna trecuta eu am luat capsule cu ulei de luminita de seara ( evening primrose) si am avut surpriza sa am un ciclu de 29 de zile cu ovulatie in ziua 16. eu de obicei am cicluri de 34-36-40-50 sau chiar mai multe zile. oare sa fi fost de la pastilutele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetele
Revin si eu dupa vreme cam lunga pentru ca am fost foarte ocupata in ultima vreme cu nuntile si luna de miere, am fost plecata si nu am avut net .
Vesti am, dar nu foarte bune... dupa muulte analize, tratament cu metformin si mult stres rezultatul nu a fost unul bun. Mi-a crescut testosteronul de la 1.26 la 1.76, CM nu a mai venit din 27 aprilie asa ca doamna doctor Bajenaru mi-a dat sa iau duphostan 2 pe zi, dupa ce va veni CM in z5 va trebui sa incep Yasmin si sa continui cu metformin.. rezultatul ar trebui sa fie scaderea drastica a testosteronului, daca nu se va intampla acest lucru a spus ca testosteronul e ridicat datorita unui chist care va trebui scos
Intre timp ma dor ovarele si sanii, de fapt nu chiar sanii ci tocmai sfarcurile, ultimul test a iesit I. Citesc ce ati mai facut si revin. Pup

Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Gudinde, iti multumesc ca m-ai adaugat in listuta. Eu am inca 22 de ani - sunt nascuta pe 17.10.1986. pup

Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cori_mic,
Am modificat listuta corespunzator
Imi pare rau ca ai asa probleme cu testosteronul. Tin pumnii sa mearga tratamentul.

Daca se mai doresc modificari ale listutei va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Neata si pupici tuturor. Am si eu o intrebare pentru ca am devenit tare nedumerita , de cateva zile ma dor sanii, de fapt nu tocmai sanii ci sfarcurile. nu pot nici sa le ating si la un moment dat erau foarte proeminente. Se poate sa fie de la metformin ( iau de 2 luni tratamentul, de ieri si glucophage ) ? Voua vi s-a intamplat? Va multumesc

Mergi la inceput