Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

fetelor, stupid question : bebeii vostrii tusesc?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

doar cand se ineaca cu lapte, ceea ce se intampla de obicei de 3-4 ori pe zi.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lavinia............daca nu ai sta in celalalt capat al tarii,as termina-o si eu psihic pe socrela taca sa vada si ea cum e.Stii..asa sunt toate din generatia aia..au impresia ca le siu pe toate si tot ce zic ele e sfant hai nu te mai stresa

philip.............ce baiat mare aice a mai trecut timpul

ely............Marina e o scumpica

danaMi.........multam de cafeluta

anda...............dap..tuseste,dar sa vezi ce si stranuta

alex,ramona,ana.......va tin pumnii sa aveti o nastere cat mai usoara

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscra bafta si sa ma tii la curent
oana mvt cred ca piticul tau stie ceva de criza financiara de nu te lasa in magazin
carla foarte tare :))))))))))
dana mi verisoara mea care este farmacista...si e daia inraita...mi-a spus ca infacolul are aceeasi compozitie cu sab simplex-ul.Uite te pe prospect poate nu trebuie sa-i dai din amandoua
oanaalex eu nu am baut ceai de fenicul pt lactatie am baut doar chimen cu anason (e prietenul meu cel mai bun)si m-am inteles foarte bine cu el
picky mie mi-a recomandat dr sa iau Ceruzzette din a 6-a sapt pt tot parcursul alaptarii
lavinia eu zic ca nu e timpul pierdut.Incearca sa-l pui mai des la tzitzi si sa-l tii mai mult.O sa se obisnuiasca.Legat de bube la sfarcuri le-am avut facute franjuri.Plangeam de cate ori alaptam si muscam din prosop sa pot ramane calma.Am consumat un tub de Garmastan si acum abia sunt mai bine cu toate ca ma mai dor un pic cand il pun pe micut la san
luckyblue sa ti traiasca printesica sa va bucurati de ea.Lasa complicatiile ca timpul le rezolva pe toate
lavinia soacrata e bolnava si anume la cap.Daca vrea ii trimit eu o poza cu sotul meu sa vada cat e de cracanat cu toate ca pe vremea aia se tineau copii infasati si legati...ce tampenie
ely ne bucuram ca ne mai izitezi.Eu am mai pus niste pozici mai recente...adica de cand am inceput si noi sa semanam cu un omulet
anda da da da bebelul meu m-a speriat chiar azi-noapte.A tusit de trei ori consecutiv de am sarit din pat ca arsa si am trezit-o si pe mama.Nu stiu daca e normal.Poate stie cineva sa ne lamureasca si pe noi
Fetele am si eu 2 intrebari:
1)cat timp v-au curs voua lohii.Eu am intrat in a 3-a saptamana si tot mai curge cate putin in fiecare zi.Problema e ca pana acum cateva zile era ceva mai decolorat iar de cateva zile incoace e rosu si curat ca la ciclu
2)mi s-a umflat o nenorocita de masea si mi-a recomandat pediatru sa iau augmentin 1 la 12 ore timp de 7 zile fara probleme.Cica in cel mai rau caz bebe se poate deranja un pic la burtica.Faza e ca nu s-a deranjat dar ii cam "chiorlaie" stomacelul.Sa fie oare de la colici sau de la afurisitele de pastile?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ancy, ce bine te inteleg! Nici noi nu avem ajutoare si astept weekendul, sa fie tati, acasa cu nerabdare. Si duminica deja incep sa ma gandesc ca se termina ...

Clody, eu nu am stat in sezut trei saptamani, nu ma intreba cum am mancat ca nici in picioare nu puteam sta mai mult de doua minute, dupa masa lui bebe era un chin sa-i scot aerul, si tot era umflata zona. Acum s-a mai vindecat, dar inca ma jeneaza, cred ca nu s-au absorbit toate firele. Mai ai rabdare la capitolul asta (is buna la sfaturi, ca mie mi se pare mereu ca nu-mi mai trece si imi vin numai ganduri negre in cap )

Dani3lla, si eu am avut sfarcurile franjuri, traiasca protectiile din silicon. Cezara a inceput sa dea din cap si sa te tii cand da din cap su sfarcul in gura ...
Eu am trei saptamani jumatate si tot mai am lohii, un pic si decolorat. Acum cateva zile, am avut scurgere rosie ca la CM, citisem ceva mai de mult de mica menstruatie, dar n-am mai apucat sa mai caut pe net.

Lavinia, si soacra mea a venit cu ganduri si sfaturi din astea. Ba chiar s-a suparat nitel ca eu nu vreau sa leg copilul. Dar i-a trecut, de fapt nu stiu daca i-a trecut inca, vad eu duminica, ca avem in plan sa mergem pe la ei daca e frumos afara.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Capitol nou

Oana I.

Mergi la inceput