Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele va multumesc din suflet pt cuvintele si incurajarile voastre

sunt sigura ca am cazut in butoi ca plang asa fara rost toata ziua cu mama soacra as trimite-o in siberia si as uita-o acolo este ceva de nedescris cata rautate poate exista intr-un om

kiralina da eu sunt cu buricutul azi am fost la doctor cu razvan si mi-a spus ca e ok ca nu mai supureaza a mentionat ceva de un granulom dar nu mi-a dat trimitere la chirurgie pt ca cica s-ar fi rezolvat

bebe razvan a luat 400 g in greutate a spus ca este totul ok si ne-a chemat peste o luna

eu sunt cu moralul la pamant

carla am fost si la medicul meu care nu mi-a dat trimitere la neurolog ci sa iau vitamine dar eu nu vad nici o schimbare desi vitamine am luat de la nastere si pana acum chiar nu stiu ce sa fac daca se agraveaza? eu am degetele amortite incontinuu nici macar o clipa nu apare o schimbare

sa vad ce se mai intampla pana saptamana viitoare

fetele va multumesc inca o data si va pup

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Buna fetelor,

Sper ca va mai amintiti de noi, caci nu am mai intrat de o gramada de timp, dar nu prea mai reusesc.

Noi suntem bine, am implinit 2 luni deja, iar astazi am facut vaccinul si controlul de 2 luni. Dragos are 6 kg si 62 de cm, a crescut ceva

In rest dormim prima parte a noptii legat 4-5 ore, dupa care ne trezim la 2 ore. Ziua dormim la panz cam 3 ore legat (cand doarme si Eva), iar in rest vrem distractie.

Legat de constipatie, nici Dragos nu a facut de 3-4 zile, dar asa era si Eva...daca e alaptat exclusiv la san si face rar nu se considera constipatie (asimileaza tot si nu prea mai raman reziduri). Constipat este daca face tare si cu greutate.

Va pupam, si mai intram sa va dam vesti (va citesc din 2 in 2, dar de scris imi este mai greu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele!
Am reusit sa citesc si eu din urma si sa ajung la zi
Cata felicitari si multa multa sanatate si refacere rapida.
Flobaby si multa putere, gandeste-te la puiut sa vezi cum prinzi putere. Si Rares vomita asa si sa vezi ce ciudat ragaie cateodata. Te sperii efectiv...dar asa sunt ei, sunt mai puternici decat credem noi
Daniella ms de sfat, la al meu in maternitate ii dadea suplimentul din pahar la inceput, iar apoi greseala a fost a mea, eu i-am dat completare cu biberonul, mi se parea mai usor iar eu nu stiam sa-i dau foarte bine din pahar. Acuma suge putin de la tzitzi, restul mulg+completare. Imi pare rau ca am procedat asa, dar acuma nu mai am ce face .La mine a mai fost si problema cu sanii, nu aveam sfarcul format si mi-a facut micutul niste rani, dar toate au trecut
Andrea1608 felicitari si refacere rapida. Maria Alexandra bun venit pe lume si sa fii sanatoasa,mancacioasa si necolicoasa
Clodyac imi pare rau ca nu te simti bine. Iti doresc multa sanatate si sa te faci bine cat mai repedeSi eu am avut probleme cu soacra cu cumnata cu cumnatu cu tot familionul din partea sotului.Si-au bagat nasul in toate si nu mi-a placut.I-au bagat in cap la sotu tot felul de idei, problema e ca sotu si e de partea lor si nu de partea mea din pacate. Ca ei stiu mai bine ca doar au crescut copii...am fost si eu tare deprimata pe faza asta, acuma incep sa-mi revin si eu!
Gabi78 felicitari si refacere rapida! Bianca Maria bine ai venit pe lume sa fii sanatoasa!
Cris82 la noi pt botez pt bebeu s-au oferit nasii sa cumpere tot ce-i trebuie, noi cumparam doar tortul pt petrecere, hainute, lumanare si restul cumpara nasii. Dar la biserica depinde foarte mult de preot ce-i trebuie, mai bine discuti cu el si o sa-ti spuna exact ce sa aduci. Si noi avem botezul de duminica intr-o saptamana, pe data de 5 iulie.
AlexsiMateiiti sta super blonzita.Si eu ma bolonzesc saptamana viitoare inainte de botez.Abia astept!
Strunfita e minunata printesa ta, foarte frumoasa poza, de coperta de revista
Anda felicitari pt botezul micutei, tare frumoasa e!
Oana MVT felicitari pt greutate! Rares al meu se trezeste si acuma din 2 in 2 ore zi si noapte, iar de la 12 la 2 noaptea sta treaz cu chef de joaca sau vrea suzeta pe care o mesteca 5 min apoi o scuipa, apoi plange dupa ea...si tot asa 2 ore deci iti dai seama ce bine ni si noua!
Ankkaa ai o minunatie de printesa, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.Ma bucur ca ti-ai revenit foarte bine dupa operatie, pe mine inca ma doare burta de la buric la operatie, am ramas cu o sensibilitate la burta, dar sper sa treaca repede si la mine. Dupa botez mergem la control si sper sa fie ok totul!
Va pupic pe toate, merg ca s-a trezit printisorul...revin mai tarziu!

mama fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/IngerasulMeu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Hoy, mamicilor si albunitzelor!

Va scriu in graba ca nu apuc sa fac mai nimic pe motiv de bebe si complicatii la nastere (o sa va povestesc mai incolo) : pe data de 19 iunie, la ora 17:40 s-a nascut Sara Magdalena, 3640g, 51 cm, nastere naturala cu epidurala (asa-zisa ...) si epiziotomie, la 41 de saptamani si 1 zi. Bebe e bine, sanatoasa, mananca cat pentru 2 si mami uita de toate greutatile cand ii vede ochisorii.

Fug ca plange ...

Irina, 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky................multam fain..dar la ce am citit acolo acum chiar suntcred ca pana la urma o sa fac cum ma taie capul

noce..........imi pare rau ca ti-a iesit streptococ B,dar las ca o sa fie bine

carla.....felicitari pentru noul stil de toaleta

clody.........las-o naibii de soacra si hai sus cu moralul

catalina............felicitari pentru bebel grasunel..6 kg

lavinia....sper ca ne arati pozele de la botez si noua..dar mai e pana atunci.Mama lor de rude bagaciosevad ca e o adevarata problema cu ele la toata lumea

luckyblue...........felicitari mamico si sa-ti traiasca puiul

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Luckyblue felicitari sa-ti traiasca puisorul!
Fetele am si eu o intrebare...voi tineti bebei infasati in patura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lavinia.........pe zapuseala asta? in nici un caz.. ba o tin si la bulanele goale

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Asa il tin si eu pe printisor dar soacra-mea de fiecare data cand vine la mine ma tot ameninta ca nu stiu ce-mi face daca copilul va fi cracos, ca trebuie tinut legat in patura sa se indrepte picioarele...ma termina psihic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p

Asa il tin si eu pe printisor dar soacra-mea de fiecare data cand vine la mine ma tot ameninta ca nu stiu ce-mi face daca copilul va fi cracos, ca trebuie tinut legat in patura sa se indrepte picioarele...ma termina psihic

asta-i cea mai mare prostie. da-i si tu soacrei sa citeasca o carte despre crescut copii, ca opiniile s-au schimbat mult de cand a avut ea copii mici.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata :)
azi la pranz ca a cald tare si-am iesit la parc de dimineata, acum ne-am intors si baietii papa, eu va citesc si-acusi fug la spalat si mancat.
am observat ca daca il hranesc pe micut seara la un san, apoi ii fac baita si dupa ii mai dau un san, doarme si el de la 9 la 1, apoi se trezeste iar la 4, si, din pacate la 6 cu foiala, dar atunci ii dasu san in pat si mai dormim asa cum putem pana dupa 7.
fetele cu 2 copii acasa, asa va inteleg ca philip numai cu mine vrea chiar daca-i bunica aici. dar, incercam si noi sa-i facem fata ca are o energie debordanta.
oanaMVT cand incepi munca?
eu abia in august am programare la endocrinolog pt diabet. si tiroida, dar pe asta am testat-o zilele trecute si e ok.
ioana, ce te invidiez cu marea, si noi vom pleca in california dar inca astept vesti de la prietenii din Romania inainte de a ne face planuri.
carmina, unde-i poza cu andreea ca eu n-am vazut nimic...
maine facem si noi o luna, am luat mai mult de un kg, ne-a crescut si capul, zambim, ridicam capul si-l tinem drept pt ceva timp, ce mai, baieti mari...
va puez pe toate

US

Mergi la inceput