Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 13
dani3lla spune:
andreea felicitari mamico pt bebe umflatel,sa fie sanatoasa ,norocoasa si pt mami mult laptic
ancy ai o mogaldeata frumoasa foc
gabi78 felicitari si tie mamico,refacere rapida si mult laptic pt bebic
cris daca afli ce trebuie pt botez sa mi zici si mie ca si eu sunt pe dinafara.As intreba si eu babele da sigur va trebui credit la banca la ce lista s-ar face
clody
sa treaca si lu' soacra'ta da-i numarul meu de tel daca vrea sa se certe cu cineva ca am eu ac de cojocul ei...
anda felicitari pt botezul micutei care este in continuare o scumpica
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
kiralina spune:
Buna seara fetelor,
Ada a mea este de 2 zile super maraita, vrea mancare din ora in ora. Poate o fi vre-un puseu de crestere. Singura pozitie in care doarme linistita e pe burtica.
Clody parca tu spuneai ca aveti probleme cu buricutul. Si noi avem probleme si inca mai curge sange. Am fost deja la chirurg si e posibil sa faca granulom ombilical. Mai trebuie sa mergem sambata la un control. Mi-a zis ca daca nu se vindeca o da cu nitrat de argint, si nu e dureros deloc.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
cris_82 spune:
buna fetele
anda..........felicitari pentru botezul micutei,ce frumoasa a fost ea imbracata asa

strunfita......esti o norocoasa..maimutica mea de cand are colici nu mai sta de nici o culoare linistita..nu tu patut,in patul nostru sau in brate..nimic nu o multumeste
sper sa treaca perioada asta cat mai repede

clody...........si eu am avut niste episoade asemanatoare insotite si de o replica "dar tu cati copii ai crescut la viata ta?" cand i-am zis sa nu-mi mai infofolesca fata ca e vara nu e gerul bobotezei
,dar eu nu am tolerat si am taia macaroana imediat..doar ma stii.Asa ca daca vrei pana la Galati nu e decat o aruncatura de bat![]()

ramona...........ai mare dreptate
eu sau cuscra rezolvam problema

cuscra............si pe deasupra o sa trebuiasaca sa girez cu casa daca ma iau dupa babute
,dar stai linistita ca intr-o luna avem botezul si te anunt cum au decurs lucrurile si fara sa falimentam![]()

kiralina.........
la printesica sa treaca mai repede rana de la buricut.Nu stiu daca ii e neaparat foame ca si a mea e cam la fel si cand ii dau tzatza nu suge mai mult de 3-4 minute si gata..cred ca le e setica si lor pe caldura asta si cer mai des laptic ca sa nu se deshidrateze(ce experta ma cred
..ma doare capul deja)

mami de
Miruna(29 mai) 

oana_MVT spune:
Eu nu pot tine pasul cu voi deloc. Am si o scuza
Tudor e in vacanta si sunt singura cu ambii baieti toata ziua.
Am citit pe sarite si inca mai am de citit. Vad ca s-a umplut stupul si ne vom muta curand la scutecele.
Am vazut pozici cu albinute, avem niste albinute sanatoase, mancacioase si frumoase
unele sunt si plangacioase dar asta se trece cu vederea.![]()
Sa va spunem programul nostru. Dupa baita si masaj Eduard doarme cca 4 ore il mut din patut in patul nostru unde ramane pana dimineata si manaca din 3 in 3 ore. Intre 4 si 5 dimineata se trezeste, papa si vrea joaca cam o ora. La ora aia mie imi cad ochii in gura

Ii dau suzeta dar o ia foarte rar si niciodata cand ii e foame. Il enerveaza teribil daca ii dau zuzi cand el vrea papa.
Cu el la cumparaturi nu ma mai duc, m-am jurat, cum intru in magazin incepe concertul iar cum ies din magazin se face liniste 

Azi am avut vizita de 2 luni. I-a facut 3 vaccinuri si bineinteles ca a tipat cat la tinut gurita. 

Are 4260g, deci a luat 1500g intr-o luna si o saptamana. Sunt foarte mandra de productia de lapte si de rezultate ![]()

Ziua sta treaz cate 2-3 ore si are chef de vorba si de zambete. 
Azi mi-am facut testul cu glucoza sa vad daca am ramas cu diabet. Sper sa iasa bine
. Andreea, Oana voi v-ati facut testul?
Gata cu raportul ma duc sa mai citesc pana se trezeste trompetuta.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
oanaalex spune:
Salutare.
Suntem bine, sanatosi dar fara timp de nimic. Copii ne ocupa fiecare secunda
. Nu am avut nici macar timp de citit asa ca nu prea stiu ce s-a mai intamplat dar am tras cu ochiul la lista de albinute asa ca vrea sa felicit din inima noile mamici si sa va traiasca puiutii sa creasca mari si sanatosi.
Am o veste buna: am descoperit cauza alergiei care o avea Mara..FENICULUL
. Foloseam pentru colici gripe water si cat timp am alaptat-o am baut ceai care continea fennel sa ajut productia si fiind convinsa ca o ajut si pe ea la durerile de burtica. Dupa ce am schimbat detergentii si tot ce intra in contact cu ea mi-a trasnit ideea sa nu mai folosesc gripe water si in 2 zile puiutul meu are fata alba (inca nu e fina pielea dar ma ganesc ca e normal sa mai dureze la ce a avut saraca
). Partea nasoala cu tota povestea e ca eu am pierdut laptele care m-am chinuit atat sa-l produc sa putem sta numai cu san. Imi vine sa mor de ciuda

M-am gandit sa ma apuc iarasi de stimulat dar necazul e ca am inceput deja sa iau pilule si am luat pilule normale cu 2 hormoni nu cele care se pot lua pe perioada alaptarii asa ca nici nu mai are rost sa incerc. Incerc sa ma consolez ca asa a fost sa fie sa nu intru in depresie si sa ma bucur ca Mara e ok si nu a fost mai rau.
Sambata avem si noi botezul asa ca ne auzim saptamana viitoare ca o sa ne fie plina casa de musafiri de vineri incolo. Pupam si sa auzim numai vesti bune
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 buna fetele strunfita......esti o norocoasa..maimutica mea de cand are colici nu mai sta de nici o culoare linistita..nu tu patut,in patul nostru sau in brate..nimic nu o multumeste ![]() sper sa treaca perioada asta cat mai repede![]() ![]() mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() |
cris, exact asa am patit eu cu Bogdan si multumesc lui Dumnezeu ca nu e si Andreea la fel. o sa treaca dupa 3-4 luni, cel putin la noi asa a fost

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cris_82 spune:
neata...dau eu cafeluta?![]()

oana mvt.............
printisorul sa nu mai planga.Felicitari pentru greutate
uite asa crestem noi mari

oanaalex............imi pare rau ca ai pierdut lapticul..distractie placuta la botez si asteptam pozici![]()

strunfita......
atat de mult?4 luni
..la cum a inceput sa tipe non-stop o sa ma impusc

mami de
Miruna(29 mai) 

Serialbastre spune:
Clody, imi pare tare rau de ce am citit ... dar sunt convinsa ca va fi bine pana la urma.
Despre soacra ... las-o in treaba ei, si voi vedeti-va de treaba voastra. Stiu ca e usor de spus ...
Si eu m-am ratoit la a mea soacra cand a venit la noi si a inceput: ba cu caciulita, ba ca sa doarma cu mine ca asa trebuie sa doarma copilul cat e mic cu nasul in tzitzi, plus altele. M-a prins prost, cand nu ma simteam nici bine si i-am spus ca altadata nu o ma primesc sa o vada pe fata.
Norocul meu ca si sotul din dotare a fost de partea mea.
Oanaalex, petrecere frumoasa cu ocazia botezului! Asteptam poze si povesti.
Pupici la mamici si bebelusi! 
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cata14 spune:
Flobaby, daca vomita uneori (si asta asa se intampla si pe nas si pe gura) e ok, nu-ti face griji. Daca vomita de mai multe ori la rand atunci suna medicul.
Cred ca ai nevoie de somn si mancare buna ca sa nu intri in depresie. Ai ceva ajutor?
Phillip, eu am mama si soacra aici ptr 8 saptamani dar tot e greu.
kiralina spune:
Cris ai dreptate, lapticul tine si de foame si de sete. De obosita ce era dupa ziua de ieri in care m-a fatait ba ca vrea tzatzi, ba ca nu mai vrea, a dormit azi noapte 6 ore legate 
Baiul e ca acum mi-a extra stimulat lactatia si m-am trezit de dimineata cu ditamai sanii, tari ca piatra. M-am dat un pic cu pompa dar imi e frica sa dau mai mult sa nu se faca si mai tare....
mami f fericita de Ada (11.06.2009)