Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona.P spune:
Cata si Andreea ... felicitari mamicilor!Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi si norocosi!Piticilor ... bine ati venit!

Bebe Beca ... super tare... 

am ras de m-a auzit tot blocul.![]()
AlexsiMatei sa-ti fie de bine!
Ramona ,mami fericita de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#
clodyac spune:
buna fetele
o sa va povestesc ce mi-a facut mama soacra numai ca acum nu pot
carlaaaaaaaaaaa helppppp am aflat ce am la maini : sindrom de tunel carpian morrrrrrrrrrr de frica stii ceva de asta ?????????
felicitari cata sa iti traiasca puii 
felicitari andreea sa fii sanatoasa si fericita
nu mi se dezmortesc deloc mainileeeeee scap lucruri din mana 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
gabi78 spune:
Pe 18 iunie la 9:50 s-a nascut Bianca Maria, operatie cezariana, 3400 gr, 50 cm.
Felicitari tuturor mamicilor! Sa aveti copii sanatosi care sa va aduca multe bucurii!
Sa il ajutam pe Andrei!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac buna fetele ![]() carlaaaaaaaaaaa helppppp am aflat ce am la maini : sindrom de tunel carpian morrrrrrrrrrr de frica stii ceva de asta ????????? mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andreiwww.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Uffff, ti-am zis intr-un mesaj anterior ca asta mi se pare ca ai, speram sa nu am dreptate. Cine ti-a pus diagnosticul, un reumatolog sau neurolog? Ti-a facut vreun screening pentru asta?
In orice caz, banuiesc ca te intereseaza cum se trateaza. Din ce stiu eu daca nu e grav poate sa cedeze la antiinflamatoare locale.
Am vazut si operatie de asa ceva, dar nu cred ca se va ajunge pana acolo daca este numai din cauza sarcinii. In mod normal, ceva mai grav apare ca urmare a unor traumatisme.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui gabi78 Pe 18 iunie la 9:50 s-a nascut Bianca Maria, operatie cezariana, 3400 gr, 50 cm. Felicitari tuturor mamicilor! Sa aveti copii sanatosi care sa va aduca multe bucurii! Sa il ajutam pe Andrei! Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
Felicitari, sa fiti sanatoase!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
| citat din mesajul lui cata14 Buna fetelor, am intrat sa va spun doar ca am nascut pe 2/06/09 la Angliss Hospital, Melbourne, Au. Theodor s-a nascut la 8.59 am, 2.60 kg, 45 cm Rebecca Maya s-a nascut la 8.57 am, 2.4 kg, 45 cm. Copiii sunt bine dar mama e cam rupta de oboseala asa ca va reveni curand cu alte detalii si sa citeasca din urma. Cata Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06) ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze |
Cata, felicitari!!!
Ma bucur ca sunteti toti bine!

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
| citat din mesajul lui CarlaV La ora 9.45 a venit pe lume Maria Alexandra, 3570 gr, 51 cm, nota 10, nastere naturala cu epidurala si o mica ruptura. Pupici. Andreea1608. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Felicitari, Andreea!!!
Maria Alexandra, bine ai venit!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
laurraa spune:
Buna fetili!
Felicitari din inima cata14, andreea si gabi! Sa va traiasca si sa fitit sanatoase; pupici din inimaCata, ai pe cineva sa te ajute?
Flobaby, cand am citit ce ai scris parca as fi fost eu acum 2-3 saptamani; nici a mea nu scoatea lapticul, mai degraba dormea; si acum daca o pun scoate uneori, dar de cele mai multe ori adorame; o pun pe o parte si daca o ridic la jumatate de ora scoate; "acesta este elementul" - vba doctoritei mele; Starea ta o poate influenta si pe ea, asa ca trebuie sa gandesti pozitiv ca va veti invata una pe alta
Ioana, ce folosesti pentru mucisorii Sarei?
philip, mucilagiu nu i-am dat ca nu a suportat si smecta 2 lingurite si vad ca s-a mai reglat si a dat Dzeu sa i se absoarba si bubitele; dupa atatea creme folosite ce credeti ca a mers??????? doar crema de galbenele,spalata cu apa si sapun la jetul cu apa si lasata din cand in cand cu fundul gol.Imi fac o mare cruce caci erau super adanci ranile si cand vad ca se absorb parca l-am apucat pe Dzeu de un picior.Ma si deprima starea asta.
cris, parintii doar la biserica sa aiba o sticla cu vin si prajituri sa serveasca; atat stiu eu
am vazut poze superbe,
stiu ca nu aveti timp, dar poate intrati pe contul comun sa puneti poze cu albinutele sa continuam filmuletul ca sa aiba si happy end

pe 3 iulie avem si noi botezul, abia asteptam, am primit si dezlegare sa o botezam la manastirea unde am duhovnicul; este o manastire deasupra Iasului - Manastirea Cetatuia - si imi doream enorm sa pot acolo
am primit prima serie de analize si va pun aici rezultatele poate ma puteti ajuta; mie la cat ma pricep mi se par ok.Mai asteptam acum coprocultura:
Coprocitograma
Celule epiteliale - absente.
Celule inflamatorii - absente.
Hematii - absente. Levuri - absente.
Flora bacteriana - polimorfa.
Bacili incurbati cu aspect microscopic sugestiv de Campylobacter spp. - absenti.
Examen coproparazitologic
Absente elemente parazitare.
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
AlexSiMatei spune:
ANDREEA felicitari! Hai ca am vorbit prostii cand ti-am zis sa nu te entuziasmezi, vad ca a mers repejor de tot! Asteptam poze!
Gabi felicitari si tie! 

Alex
39+
[David] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
cris_82 spune:
clody..........nu mai plange ca o sa te faci bine,ai sa vezi

laurraa................multam
si eu si tati suntem total pe dinafara cu cele pentru botez
,iar sfaturi de la mama soacra sau babutele de pe aicea ma lasa rece..sunt tare dubioase si ce sta motanul meu in coada,dar ce stau eu in cap la ce poate sa-mi auda urechile cu cele pentru increstinatul copilului

mami de
Miruna(29 mai)