Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Anamairame acum am vazut ca tu ai intrebat de prevenar, sper ca te-am ajutat

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!

V-am citit cam pe sarite caci mi-e tare rau. De ieri ma doare un san, si de aseara am febra si o stare generala f proasta. Nu pot nici sa ma ridic din pat, noroc cu matusa si sora care mai stau cu David. Febra fac cred ca de la canalul infundat. L-am pus pe David la sanul cu problema, m-am si muls si tot nimic. Am vb si cu dr si mi-a dat antibiotic oxacilina. Este ok in alaptat?

Este normal sa am febra de 24 de ore?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, dar cat ai febra? Nu stiu ce sa zic, eu cand am patit-o asa m-a desfundat rapid Sophiphi.Ai si frisoane? Doctorul ce zice?
Saby, am mai discutam aici: e ok sa nu se mai intareasca tzitzi, sa nu se mai stocheze mari rezerve acolo, dar cand suge bebe vine. Si fetica mea suge mai des, eu zic ca de sete. Nu-ti fa probleme, nu de foame plange.
Anamariame, ai pe undeva poze cu dolofanica? Ca noi cu toate ca mancam foarte mult mai nou ziua (compenseaza ca nu se mai trezeste noaptea, smechera:)) nu cred ca o sa depasim 4.500-4.800...ceva de genu' asta, nu stiu, chiar is curioasa

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Moonvas, ai luat deja banii de la CIC? si sunt 85% din salariu sau cei 6 mil e legea veche?

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Trec si eu rapid la raport ca iar ma dati disparuta. Am fost la tara la noi, mi-am facut rondoul de flori cum am vrut noi, copiii s-au simtit bine, a fost o zi plina.
Citesc din urma, pun pozicile de azi si daca mai pot revin, daca mai e cineva pe fir.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Moonvas, ai luat deja banii de la CIC? si sunt 85% din salariu sau cei 6 mil e legea veche?

Nu. Am depus dosar pt 85% si mi-a venit raspuns ca pe 20 iulie imi intra indemnizatia de CIC pe mai si iunie. Si mi-au si calculat cat. Amu' asteptam...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame!

As zice ca de oboseala plange si o consoleaza suptul. Insista cu sanul, poate merge... Si poate reusesti sa o culci mai devreme
Pupam Giulia nemaiplangacioasa in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Moonvas mercic, sper sa nu dureze mai mult de 2 -3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Prima alocatie a fost 230 lei si am ridicat-o de la primarie. Abia dup-aia au inceput sa intre pe card - cate 200 pe luna.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput