Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
saby spune:
Anamairame acum am vazut ca tu ai intrebat de prevenar, sper ca te-am ajutat
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
olishka spune:
Salutare!!
V-am citit cam pe sarite caci mi-e tare rau. De ieri ma doare un san, si de aseara am febra si o stare generala f proasta. Nu pot nici sa ma ridic din pat, noroc cu matusa si sora care mai stau cu David. Febra fac cred ca de la canalul infundat. L-am pus pe David la sanul cu problema, m-am si muls si tot nimic. Am vb si cu dr si mi-a dat antibiotic oxacilina. Este ok in alaptat?
Este normal sa am febra de 24 de ore?
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
Olishka, dar cat ai febra? Nu stiu ce sa zic, eu cand am patit-o asa m-a desfundat rapid Sophiphi.Ai si frisoane? Doctorul ce zice?
Saby, am mai discutam aici: e ok sa nu se mai intareasca tzitzi, sa nu se mai stocheze mari rezerve acolo, dar cand suge bebe vine. Si fetica mea suge mai des, eu zic ca de sete. Nu-ti fa probleme, nu de foame plange.
Anamariame, ai pe undeva poze cu dolofanica? Ca noi cu toate ca mancam foarte mult mai nou ziua (compenseaza ca nu se mai trezeste noaptea, smechera:)) nu cred ca o sa depasim 4.500-4.800...ceva de genu' asta, nu stiu, chiar is curioasa
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
lysbeth spune:
Moonvas, ai luat deja banii de la CIC? si sunt 85% din salariu sau cei 6 mil e legea veche?
Mami de Damian Codrut Andrei
Ayla21 spune:
Trec si eu rapid la raport ca iar ma dati disparuta. Am fost la tara la noi, mi-am facut rondoul de flori cum am vrut noi, copiii s-au simtit bine, a fost o zi plina.
Citesc din urma, pun pozicile de azi si daca mai pot revin, daca mai e cineva pe fir.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Moonvas, ai luat deja banii de la CIC? si sunt 85% din salariu sau cei 6 mil e legea veche? Mami de Damian Codrut Andrei |
Nu. Am depus dosar pt 85% si mi-a venit raspuns ca pe 20 iulie imi intra indemnizatia de CIC pe mai si iunie. Si mi-au si calculat cat. Amu' asteptam...
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Dodo-pui spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Galushca spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame! |
As zice ca de oboseala plange si o consoleaza suptul. Insista cu sanul, poate merge... Si poate reusesti sa o culci mai devreme
Pupam Giulia nemaiplangacioasa in curand!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat: Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul? Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut ) Multumesc. Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Prima alocatie a fost 230 lei si am ridicat-o de la primarie. Abia dup-aia au inceput sa intre pe card - cate 200 pe luna.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3