Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, eu ti-am zis ca sigur ii raman albastri ochisorii, sunt prea clari. Si Eva ii are albastri, dar nu chiar asa.Si chiar se joaca frumos, cand ai scris prima data, fara poze, ma intrebam cum pot sa se joace doi bebeusi, dar acum am aflatAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ia priviti voi cum se uita Catalin la tvsau cum a adormitla tv
si acum...amandoi

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

ah..si ca tot eram la poze..ia priviti cum a aratat Andreicand a mancat prima data cirese

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Ayla, sunt tare scumpe fetitele amandoua. Abia astept sa se joace si al meu cu cineva. Va mai pun o pozutza cu bestiocul in pozitia preferata si gata
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/672009?authkey=Gv1sRgCJeB8PX9tsO9dg#5350145294153440018

Mama galusca, galuscuta e numa buna de maritat

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mersi
Wow, bravo Codrut! (sau cum ii spui tu?)

Hai sa va dau si voua www.necurat.ro/" target="_blank">ceva haios

Ana Maria, multumim!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

eeee si acum , dupa ce am citit o ora, sa facem un mic rezumat, sa vad ce-am retinut:

1.Am tot citit despre: "mos craciun" , reflexele bebeilor aparute sau neaparute inca, plansetul de noapte, vaccinuri, picaturi de vigantol,"suzete minune", degetele"belite"..pe care le pup ca ca treaca, indemnizatii, CIC...etc....Foarte utile pentru mine...am bagat la cap tot!!!!

2. Gigelicoo si eu am probleme cu "veverita".Ma ustura de mor , si la wc si la.Gineco mi-a zis ca am o ciuperca , pe reteta mi-a scris "candida vag" si mi-a 2 creme interior/exterior (ca la spalatoriile auto)...si mi-am dat da tot nu mi-a trecut....m-a lasat putin da oricum sotul este tot in post ca n-are sanse

3. GAZA

4. Oliscka sper sa treci cu bine peste interventie si sa rezolvi si problema cu sanul ca sa vii la intalnire in Tineretului
PS: eu am fost ieri in parc...da n-am recunoscut pe nimeni

5.Nu o mai suport pe mama, n-am putut sa vad o mama mai rece si mai afurisita ca ea!!!! De-as avea unde , as pleca acum, s-o las in plata domnului , ca m-am saturat de nervii si de urletele ei zilnice!!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Simina..sa ai grijulica cu Candida ca se transmite si la copil la nastere dc nu o tratezi..cat priveste mama...dc vei avea vreodata curiozitatea sa citesti la topicul"mama...soacra"....ai sa vezi...a mea m-a lasat cu ochii-n soare la 2 sapt dupa ce s-au nascut bebeii...spunand ca trebuie sa mearga sa-si faca Pastele cu prieteneledeci...no comment

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ayla, noi ii spunem pufuletz si asa ii va ramane numele pana la 1 an cand ii vom spune probabil Damian:D
Simina, calm pui... asa sunt mamele. A mea de exemplu nu a stat deloc cu mine dupa nastere in schimb m-a sunat pe la 10 zile dupa sa-mi faca o mega panarama si circ ca nu am grija de fata mare (in conditiile in care tocmai se intorsese de la ea bolnava rau) Nu conta ca aveam bb mic abia ma miscam din caua operatiei si mai imi adusese si fata bolnava de gripa eventual sa dea si la bb.
Da e mama si o iubim asa cum e Pana la urma cand ne e rau la cine apelam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ia priviti voi cum se uita Catalin la tvsau cum a adormitla tv
si acum...amandoi

Fa un gest umanitar

POZE

Ce mari si frumosi s-au facut.
Pai acum nici Cata nu-i mai brunetel?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Si inca ceva dak tot suntem la poze: picturi facute de noi pt camera lui bb in care se va muta saptamana asta (obligat fortat de tati)
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/RecentlyUpdated?authkey=Gv1sRgCOy-kriGsOKCvgE#5350156036781243474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Da mai fetele , da la mine-i problema ca m-am maritat da "tot la mama-n casa" am ramas...mai bine zis in dormitorul meu , si zau ca m-am saturat sa-mi reproseze zilnic ca " altul mai cu stare nu gaseam, ca am ales pana am cules..etc" si tot timpul sa-mi reaminteasca ca stam in casa ei si ne poate face bagajele si maine!!Cand l-am cunoscut eu pe sotul meu , era armonie in familie, si ne faceam planuri ca o sa stam singuri in ditamai vila....acum vila a ramas la stadiul "la rosu" ca tacsu l-a gonit, pt ca nu-i convenea ca sunt "tare-n gura"...si asa m-am maritat eu cu ajutor de la mama..pt care platesc zilnic cu varf si indesat(ca are grija sa-mi aminteasca ca mi-a facut nunta)..desi dupa nunta am vrut sa-i dam toti banii imprumutati dar ea a zis ca:"nuu , lasati-i ca dar!!!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput