Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana si prietena ei

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Se pare ca cea mai buna varianta este sa-i picur in gurita...asa ma supara ca daca-l pun pe spate si ii deschid gurita picur cam 3 , daca-i dau cand plange il da cu saliva afara asa mi-a facut dimineata, sau dacal pun pe perna ca sa vad si eu mai bine ce fac, scuipa pe la coltul gurii.
Alina sunt perfect deacord cu tine, la sfarsit de saptamana vom profita sa mergem la Eforie Sud....Baietelul care s-a crestinat in acelasi zi cu al meu este deja de o saptamana la mare...
Fata copsmeticienei la care merg a tot mers la mare, tot nu-i lua in greutate si probleme cu asimilarea D3 si calciu lua 10 ml...si acum cica e ok copilul.
Ce sa zic aerul curat le face bine, am fost la mama sambata si duminica asa bine a dormit copilul, toata ziua, aer soare.
La mine asfalteaza, e cald in casa si mai pute si a smoala ca sa fie totul ok, nici geamul nu-l pot tine deschis, nu mai vb. de zgomotul infernal al utilajelor.
Mie mi-a dat acum calciu sirop sa-i dau e mai bun ca e dulcic si il bea mai cu placere.

Cartea Bebelusului "Insotim luna dupa luna dezvoltarea bebelusului.oferim ajutor corect in rezolvarea problemelor. Dam o interpretare corecta semnalelor bebelusului" Birgit Gebauer-Sesterhenn Dr. Manfred Praun- e bleu cu un bebe cu fes portocaliu.- asa e chiar educativa.
Primul an de viata a bebelusului tau -Glade B. Curtis, Judith Scdhuler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, io de cateva zile am o foame-n mine de gandesti ca-s Flamanzila. E ca pe vremuri cu o saptamana inainte de Mosh Craciun, astea erau mereu simptomele ca-mi vine. Scria acolo intr-un articol postat de Ayla ca CM vine dupa 3-6 sapt. de la nastere. Da' mie nu mi-o venit; desi acum am dubii- daca lohiile alea ciudat de abundente din sapt. 4 era de fapt Mosh Craciun?...Tare-s derutata. Voua v-a venit Moshu? Chiar daca alaptati exclusiv? Ca parca numa de Ayla imi amintesc c-a zis ca i-a venit, si Monvass parca...

Venit, venit, pe la 8 saptamani, dar nu "spectaculos". Raportez alaptat exclusiv.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ilinca..mie dupa prima nastere mi-a venit....dupa 13 luni..adik 1 an si o luna!!!Acum mi-a venit dupa 2 luni..si vad ca iar a luat-o razna..ca nu mai vine...poate s-o regla cu cezarette ....nici nu stiu ce sa mai zic...

Cezarette asigurand doze constante si fara intrerupere nu regleaza nimic, tot brambura vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Luana si prietena ei

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Ce frumos se joaca

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fetelor uitati o super oferta,pentru cele care-si permit

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Florinela, ce carti ai luat? M-ar interesa si pe mine. Eva isi mai tine pumnul strans, insa cu degetelul mare peste celelalte. Uneori o mai curat intre degetute ca se aduna puf si adoarme cu manuta intinsa si cudegetele rasfirate. E asa dulce!
Zici ca e periculos Vigantolul daca se? Eu ii dadeam doua pe zi, desi recomandarea neonatologului din maternitate a fost de 3/zi pana la 1 an, dar chiar aseara am discutat cu medicul de familie, care mi-a zis ca au inceput pediatrii sa recomande si 4 picaturi pe zi.
Eu ii picur pe lingurita impreuna cu Sab Simplex, dar si varianta cu lapticul mi se pare ok.
Lysbeth, dar ce grasunel ai acolo! Frumos foc!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

eu i-am dat lui andrei 10 picaturi pe zi la recomandarea pediatrului si neuropediatrului...si in final am ajuns tot la vit D injectabil..ca nu asimila altfel

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANAMARIAME, da' chiscoasa tre' sa fie la 5,900 la 2 luni! Cat despre somn, si al meu doarme destul de mult, in afara de noapte - care poa' sa dureze si 8 ore, dar asta mai rar - mai baga 2 reprize de cate 3 ore de somn pe zi, si mai fura si pe langa astea. Da' io zic ca-i bine, ca asa creste baiatu'! Cat despre ora de culcare, la noi el si-a stabilit-o singur, undeva pe la 9 si ceva-10-10 jumate maximum. Dar daca mai citesti p-aci Eva nu e singura nocturna, parca si Aris se plangea de pui culcat tarziu.

Si Adelina se culca tarziu, dupa 11, uneori kiar mai tarziu, dar asta cred ca e din cauza noastra, ii facem baitza dupa ce vine motanul de ma munci, asta inseamna foarte tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Nu merg linkurile:D
Pai asa mai bagam si noi la zestre o familie de pisici si avem ograda plina

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Scuzati, ca-i batrana baba si mere greu copy-paste:
http://picasaweb.google.com/galushcutze/Zestre?authkey=Gv1sRgCJr7rZTF0e7PZA&feat=directlink

http://picasaweb.google.com/galushcutze/GalushcutzaMica?authkey=Gv1sRgCMuO4vvbwID1JA&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ada, vigantolul nu are restrictii la lapte (Ca). Mai tarziu, Zymaflorul nu e recomandat sa se combine cu laptele (se piseaza si se amesteca in ceai).
Am avut in vizita o prietena ma veche, a nascut prematur odata cu mine, fetita este nascuta la 35 de saptamani. S-au jucat amandoua.

Andrei a supt zymafluorul ca e bun la gust

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput