Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Bre cuscra Alinuk, matale stii sa gatesti torturi din astea de le tot flutura Ciufik pe la nasul nostru?! |
cuscra noi cel mai bine am invatat sa gasim oamenii potriviti care stiu sa faca ce vrea mushchiultzu' nost..si al dvs, dupa caz!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 beiiii,sufar de nebagare in seama,intreb iarasi,voi dati copii cu ceva impotriva tantarilor? 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
punem aparate cu pastile baygon ..din alea verzi cica far'de chimicale
si eu de la 6 luni o sa-l dau si cu spray chicco impotriva tzantarilor
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
multumesc de raspunsuri
IrinaC

sa ai multa putere

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bpaula spune:
lisa si noi tot punem pastile din alea cu miros de crizantema, i-am luat si o crema de la chicco de pe vremea cand era multime de tantari si l-am gasit piscat foarte tare
zilele astea primim si de la nasa lui o lampa care se pune in priza si cica ii omoara...sa vedem daca o sa aiba efect
IRINA.C spune:
vad io bine sau gresesc :
infanrix penta= dtp+ polio+hep b
infanrix ipv+hib= dtp+polio + haemoph influenzae???
oricum cf schemei nationale de vaccinari in rom la 4 luni nu se face sui contra hepb deci ar tbui infanrix ipv+hib.
pareri????
bee ce ai cumparat?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
aici avem plasa la geamuri iar pt iesit afara am un spray,dar in Romania nu stiu ce am sa fac. am sa cumpar aparat de bagat in priza daca ziceti ca e bun.
multumim
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ada_coman spune:
buna seara fetelor!!!!
La noi caaaallldddd de mooooriiii! 

Am facut si eu un pic de bucatareala azi, ca mi-s fara mama de joi dimineata, si vine abia maine dupaamiaza si tre sa papam si noi ceva...
IrinaC 

Sa nu-ti inchipui ca odraslele mele stau bine merci si se joaca, iar eu butonez la calculator...nici vorba, plang, urla , cer atentie...asta mica a inceput sa si ragaaa, ca nu pot numi altfel urletul ei, daca nu e bagata in seama
Dar totul este trecator si pe masura ce cresc se mai linistesc. Pe mine ma doar fix in cot (ca sa nu zic in alta parte) de ce zic altii vis-a-vis de copiii lor. Daca mi se pare ca sunt cam deplasati sau ca-i deranjeaza plozii mei, data viitoare ii salut din mers. Te pup iubita si multa rabdare. mai bine iesiti voi 3 un weekend si o sa vedeti ca va fi mai bine. Pupa fetele Ochila cel frumos. 
Lisa cu mare placere ne-am intalni. Eu sunt din Iasi. Pe 27 iulie placam la Bulgari la mare, pe 3 august suntem la Slanic Moldova, pe 5 cred ca ajungem in Falticeni. Tu cand ajungi la Botosani? Pupam plondina frumoasa. 
Alina1976 

Eu nu ziceam nik de apelul facut de tine, in general sufar de nebagare in seama
Eu is o fire mai sensibila si pun repede la suflet
Tre sa ma invat sa fiu si altfel. Asa ca stai linistita nu am nici o problema cu nimeni, mai ales cu tine 
Fetele seamana intre ele, dar nu exagerat de tare. Pupam printesele 

Alinuk ma distrez de fiecare data cu replicile lui Teo. Stau si ma gandesc ce ma astepta. Daria mea nu vb fff bine, dar a inceput sa vb pe limba ei si uneori o inteleg alteori ba. 
Aalina dragoste mare intre copiii nostri mari...
Daria a inceput sa-i tremeata SMS-uri lui Dori. Acu la inceput fara text, ca nu stie fata sa scrie, dar mai incolo or sa vina si declaratiile de dragoste...

Dark ma bucur nespus de tare ca s-a "intors" madame Cleo acasa. Un pupic mare mare pt Lachlan. 
Miereeee unde esti??? Aidan e un scump. Doar ti-am mai zis ca m-am indragostit de el. Eu mi-am dorit tare mult un baietel, dar uitandu-ma la el imi mai trece de dor, ca eu fetelor ma opresc aici la 2.![]()
Claudia sa va traiasca mica crestina. 
Cadia pupam printesa mica 
Si cu depresiile, te rog nu te mai stresa, creste fata, incet, dar sigur. 
Naty
Suntem bine, multumim. Kk face doar 1 data pe zi, dar tot destul de moale, eu inclin sa cred ca dintii sunt de vina. Joi mergem la pediatru pt vaccin si vedem atunci ce zice. Pupam printesele fotomodele. 
Mara fff frumos la iarba verde. S-a distrat copios Flavia 

Am uitat sa va zic, dar am ajuns la 76.5 kg 
Nici nu va inchipuiti ce tare ma bucur. 
Va pup si va urez o noapte linistita! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Irina exact de-aia vroiam sa te sun sa te intreb daca pot pastra hexa pana la 6 luni in frigider, numai sa il gasesc pe cel de care ai zis tu
Ciufik si la noi a vrut Vlad sa bea laptic tot cu tetina de la nuk de care vorbeste Irina....oricare alta este REFUZATA.
Fetelor
am facut baclava 

Irina noi suntem alaturi de tine, stai linistita, nu te necaji, cum au spus si fetele, pe masura ce creste o sa se cuminteasca...o sa vezi. Daca ti se pare ca doar al tau e asa sa iti povestesc: am o prietena cu un baietel de 9-10 luni care tocmai a invatat sa mearga. Au venit in vizita la mine si 2 ore cat au stat, ea a mers incontinuu numai cocosata cu el de manuta, l-a plimbat prin toata casa. Nu a stat copilul o secunda jos. 
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Seara buna la gagici,
Sabinutza a ras un bibe de 170 ml lapte si doarme, Ana doarme si ea....deci eu sunt available pana ma duc la nani...adica in fix 6 min si cateva sec (astept 12 noaptea ca sa votez bebelusii nostri dragi pe siteul helpnet
)
IRINA, deja ti-au spus fetele de bine si ce au spus asa e. Eu pot sa-ti spun ca "I've been there"...stiu ce simti...hai sa-ti spun ce va fi mai incolo. Pai peste o perioada de timp o sa scape de acest marait si o sa inceapa sa doarma cum vrei tu insa o sa inceapa sa vrea mereu sa se ridice si sa stai dupa el, apoi o sa invete ca daca scoate limba afara si scoate un sunet mai ciudat mancarea iese intr-un mod haios si astfel va improsca tot in jurul lui (si asta il va tine ceva), apoi va invata ca daca scapa ceva pe jos face un sunet dragut si casa ta va deveni un camp de trageri cu ghiulele, apoi va vrea sa stea mereu in picioare si sa faca pasi si tu cocosata dupa el in toata casa...mereu si mereu...(cum zicea bebelusi)...si ca sa ajung la concluzie: te rogi sa scapi de ceva si timpul trece si el nu mai face acel ceva dar incepe sa faca altceva...care iar nu e OK si apoi te rogi sa treaca si perioada aia si va trece si ea insa va veni alta....si apoi face 2 ani, 3 ani...si te uiti la el si zici" Asta e bebelusul meu?...Cand ai crescut puiule asa repede...mi-e dor de tine bebelus" Intretimp viata ta is va relua cursul normal (normal cu un copil ca normalul de dinainte nu va mai fi niciodata). Hai ca nu e asa de rau
...e bebelusul tau iubit pe care l-ai dorit din toata inima. O sa fie bine
.
Mie mi-e dor de Ana bebelus! Acum cand o iau in brate e asa de mare...si ma apuca nostalgia...noroc ca o am pe Sabinutza bebelus ![]()
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cami_antonia spune:
toti bebelusii votatiiiiiiiiii
draga mea cuscra IRINAC ... lasa ca stiu eu ca andrei e un bebe prea destept si in curand va fi si linistit ... va incepe soacra lui sa se roage neincetat pt el ....

... si primul nostru finut care am zis ca sta langa tine in cartier .... a fost la fel pana la 6-7 luni ... acum e un ranjet total .... dar atunci ma suna finuta sa il lase sa planga da sa ii auda vocea ei ... ca nu putea saraca vb de una singura prin casa .... asa ca rabdarica .. fiecare copil e ok in felul lui ... are Dumnezeu grija de noi ... mai ales de ei ...

bebelusi ... tu??? nu ai somnic?????
dark felicitari pt mata
lisa ma bucur pt fericirea taaaaaaa
CADIAAAAAAAAAAAAA .... chiar pomeneam de tine zilele trecute .... ca stiu ca noi ne-am conversat mai mult inainte de nastere .... te rog sa fii puternica ca bebe are nevoie de mama vesela si sanatoasa ... nu plangacioasaaaaaaaaaaaaa.... hai putere

cine zicea ca vine la eforie sud la FLAMINGO????
ADA daca voi fi acasa poate ne vedem in drumul tau spre bulgari
jasmi 

eu fug acu la nanuc ca maine iar bag scris ca migul .... sunt varza da incerc sa ma adun ...
pupicei
Camelia