Cum scot culoarea din par? (Fara foarfeca :-D)

Cum scot culoarea din par? (Fara foarfeca :-D) | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

Sunt vopsita cu vopsea fara amoniac Casting Creme Gloss de la L'Oreal, nuanta pralina si culoarea mea naturala e un saten foarte deschis, aproape blond. De obicei sunt alba ca o bucata proaspata de telemea , dar anul asta am reusit sa prind un pic de culoare si am realizat ca mi-ar sta mai bine cu blondul meu natural .
Problema e ca nu stiu cum sa scap de vopsea. Ma vopsesc de vreo 2 ani si stiu ca nu iese dupa 28 de spalari cum scrie pe cutie.
Are rost sa incerc prin metodele babesti cu ceai de musetel? Sau mai stiti alte metode? Nu vreau sa ma revopsesc, nu am parul asa "calitativ" incat sa faca fata la vopsea cu amoniac si as vrea sa revin totusi la culoarea mea naturala.

Multumesc anticipat .

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Deianira,fara o decolorare sau un decapaj nu cred ca exista vreo solutie pentru a reveni la culoarea ta naturala,dar poate stiu fetele vreo solutie "miraculoasa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Ceaiul de musetel nu face rau..dar mie mie sa pare ca da refleze verzui...si oricum nu scoate culoarea.

Solutia reala...sincer cred ca este un decapaj si un vopsit cat mai aproape de nuanta naturala...pe care sa-l "repeti" de cateva ori pana se stabilizeaza intr-adevar culoarea.

Pentru parul nu "prea calitativ"...care sa faca fata unei vopsele cu amoniac...hmmm...pune-te si tu cu tratament de rivitalizare pe el cateva saptamani..sigur isi mai revine...pe langa "mastile profi" clasice, recomand cu incredere banalul ulei de ricin (vezi ca-ti trebuie mult..caci se intinde greu)..tinut toata noaptea in cap cu folie alimentara...vezi ca se spala greu..dar e cel mai bun remediu ever..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Am patit-o si eu, ca tine, mai demult, iar o prietena recent. Solutia e sa bagi un decapaj. La urmatorul spalat- o vopsea blond platinat (fara pudra decoloranta), dar nuanta 10 sau 11, pt ca aceea are oxidant de 12% concentratie. O sa ai varfurile mai colorate, dar asta e. Trebuie sa mergi la coafor pt operatiunea asta, pt ca radacinile iti vor iesi superblonde, daca nu stii cum trebuie aplicat decapajul. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

la salonul de coafura, aici cel putin, astia vand si hair color remover.

o alta solutie este sa te revopsesti tot cu vopsea semi-permanenta, dar doua nuante mai inchise decat parul tau normal, asa incat cand creste parul, la radacina o sa fie cam la fel cu restul care o sa se estompeze cu timpul de la soare si spalat. solutia asta dureaza ceva mai mult.

cea mai rapida e asta: tehnica invatata de la vara'mea, profesionista in de'ale coafurii, care tehnica nu dat gres cand mi-am vopsit parul negru si nu mi-a placut (fara amoniac): te speli cu un sampon dur (eventual sampon anti-matreata) pe care il lasi pe par ca pe balsam, cateva minute. apoi aplici o masca de "hot oil" special pentru par, juma de ora. limpezesti si te speli din nou cu samponul. repeti figura cu hot oil si sampon. asta, timp de trei zile, dupa care ar trebui sa ai parul ok. daca nu, repeti inca 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Conchita, o sa iau in considerare varianta ta. Multumesc frumos .
Mama lui Alex, chiar m-am clatit aseara cu musetel si are un efect superb! Nu s-a deschis culoarea, dar are o stralucire super faina parul! Sunt incantata!
Ayleen, mie imi place si culoarea mea de acuma, asta ca as vrea sa imi scot vopseaua eu moft, nu vreau sa recurg la decapaj, pentru mine ar insemna sa il distrug. De asta ma si vopsesc doar cu vopsea fara amoniac ca sa nu fie foarte afectat .

In caz ca mai sunt idei de scos pe cai prietenoase vopseaua din par, nu ezitati sa scrieti .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
aplici o masca de "hot oil" special pentru par, juma de ora.

Ce e asta?..e vreo chestie speciala? se gaseste de cumparat? sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Citat:
citat din mesajul lui conchita
aplici o masca de "hot oil" special pentru par, juma de ora.

Ce e asta?..e vreo chestie speciala? se gaseste de cumparat? sau ce?

imi cer scuze, ar fi trebuit sa caut mai intai si sa fiu sigura ca se gaseste si in Romania inainte sa-l recomand. dar din ce-am citit, ar trebui sa fie si la saloanele de coafura, dar si in magazine. este acesta de www.amazon.com/s/?ie=UTF8&keywords=hot oil treatments&tag=yahhyd-20&index=hpc&hvadid=20077668511&ref=pd_sl_66fkz3nrj5_e" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

la coafor au ceva de genul asta, http://www.kingdombeauty.com/product/item.php?product_id=3312

oricum reset se gaseste sub mai multe forme, cel putin aici se foloseste destul de des pt a repara ce.si face omu cu mana lui acasa

ivan si roxana

Mergi la inceput