Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
ieri nu l-am simtit deloc pe bebe..sper ca este bine..astept sa dea azi de veste ca este ok..![]()
O duminica placuta va doresc scumpelor! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Lidia74 spune:
KATY du-te la medic, nu sta asa...Mai bine sa faci un drum si sa iti zica ca esti bine decat sa se intample ceva.

raluci_b spune:
neata gagigi
, ieri atat m-am agitat si eu cu curatentie in garaj, prin casa prin curte ca au aparut si contractiile, am luat no spa si am stat cuminte, mi-am revenit.
ieri am fost la cosmetica la epilat si nu cred ca ma mai fac inghi este fff dureros, dupa ce am plecat de acolo la fel am avut cateva contractii.
voi cum va epilati? adica cu ce?
17+ 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ionelamaria spune:
buna dimineata
am reusit si eu sa dorm pana mai tarziu... asta e record absolut de la inceputul sarcinii.![]()
multumesc mult pentru incurajari. Ei... vine el... azi vad ca sunt mai optimista. Dar vestea proasta e ca in sept pleaca iar... probabil chiar pe 1... si nu se stie daca vine pana in sarbatori

deci e posibil sa-si cunoasca bebe cand acesta va avea deja cateva saptamani
ce sa-i fac... asta e.... daca ar fi cu banii din invatamant bebe era un lux la propriu... asa incat... trebuie sa tac... si sa nu ma mai supar pentru asta
Uneori nu-mi iese
De fapt mie mi-e teama ca se vor forma mai greu legaturi intre el si bebe... nu e aici nici cat e sarcina... si nici cand bebe va fi mic. E un copil dorit de amandoi... dar a venit foarte simplu... adica in prima saptamana dupa ce am hotarat ca vrem un bebe.... am si ramas... nu cred ca se invatase cu ideea. Pentru el la telefon e foarte important cum ma simt eu... daca am facut analize... cum ies.... dar am impresia ca nu constientizeza existenta unui copil ca fiinta separata de persoana mea... ei... poate mi se pare... aflu eu cand vine.... sii ii bag eu mintile in cap

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Katy, cum spune si Lidia, mai bine mergi sa te vada un medic sa-ti spuna ca-ti faci griji fara rost, decat sa fie probleme si sa nu le bagi in seama

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
lauradi spune:

fetele, ca am lipsit tare mult, dar motivat![]()
Sunt in plina sesiune de examene si in prag de licenta(pe care trebuia s-o dau de anul trecut,dar n-am fost vrednica
),deci motiv mare de stres si nervi, plus lipsa de timp...si ma gandesc numa la bb sa nu-i fac rau
A si miscat,de la 13 sapt si de-atunci e tare nervos si eu ma gandesc ca din cauza mea
Abia astept sa intreb dr.Numai in dreapta misca...nu stiu ce-o insemna asta,ca nu-mi mai amintesc la Ducu cum a fost;apropo de asta am visat azi noapte ca faceam eco si era fata,dar cred ca e din cauza ca ma tot gandesc cum si cd sa ajung la eco mai repede;sper la inceputul lui iulie sa vin si eu cu un carucior.Bitestul a iesit bine
,cred ca nu mai fac triplu.
In rest,ma chinuie uneori durerile de cap rau de tot,probabil si de oboseala...tensiune tot 8 cu 4...Abia astept sa scap de stresul examenelor.
De voi nu mai stiu nimic,sper ca sunteti bine toate;doar am vizionat listuta,care vad ca tot predominant albastra este,dar au inceput sa vina si fetele
Felcitari tuturor!Am multe capitole de recuperat,dar sper ca o sa le citesc candva.
Laurairina, cred ca ai avut nunta.Casa de piatra si numai bine iti doresc!
Va pup!Nu stiu cand mai scriu...daca am vreo veste va anunt.
Laura, 
(15+) a lui Radu Mihai
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Apropo de mers cu masina, eu am de gand sa vin acasa in Romania cu masina pe la sfarsitul lui iulie.N-am sa fiu singura in masina am sa fiu cu mama dar am sa conduc doar eu tot drumul ca al meu nu poate veni ca nu are concediu. Ce spune-ti sunt nebuna? Al meu incearca sa ma convinga sa ma merg cu avionul. Dar am sa intreb dr. daca totul e ok si daca pot. Sigur am sa ma opresc des, nu ma grabesc, noaptea am sa ma opresc sa dorm pe undeva si tot asa. Doris 17+ Matteo ......poze |
Doris, eu in locul tau nu m-as stresa sa vin cu masina. Si noi mergem acasa in iulie. Sotul cu masina, ca nu vrea fara, eu cu avionul. Este un drum lung si obositor. Stii ca nu ai voie sa stai asa in fund mai mult de o ora? Iti dai seama ce inseamna sa faci atatea opriri?
------------------------
20+ 
Albume foto
dana n. spune:
Laura_B, cu intarziere iti urez si eu La mult ani si numai bine!
------------------------
20+ 
Albume foto
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!!
Este randul meu sa fac cinste
....azi am facut 19 sapt

Va invit la un frappe si o felie pe pizza
!!!!!!...as vrea eu!
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
ionelamaria spune:
Felicitari SIMINA , ne bagam si la pizza virtuala/// ca sigur nu face rau nimanui

16+
bebe creste