Vreau un bebe!
Raspunsuri - Pagina 2

LucaLuca spune:
eu-trista, concentreaza-te asupra problemei din cuplul tau. care e faza cu cumnata? ti-a furat tie copilul? e concurs in familie "cine face COPILUL (THE child) mai repede"? e loc pentru un singur copil in familie?
nu te mai simti in concurenta, caci nu e cazul. tu vrei copilul TAU, nu pe al ei, iar ea nu are nici o vina ca tu ai dificultati in a obtine o sarcina foarte repede.
inlatura frustrarea si uita-te in "curtea" proprie, fa un plan de atac impreuna cu sotul tau (prima etapa fiind sa accepte ca exista o problema), caci lupta nu va fi usoara, daca deja vi s-a recomandat ivf.
dar exista solutii, intra la subiectul "fiv" si vezi cat de lunga e lista de mamici. te asigur ca cele mai multe dintre ele au trecut initial prin acelasi sentiment de tristete. dar acum imping la carucioare. deci se poate!
ps: si cumnata mea a aflat ca e insarcinata in urma cu o saptamana si ma bucur cu toata sinceritatea pentru ea si fratele meu - am facut planuri impreuna cum ea face baiat si eu fetita si o sa cumparam ponei pentru aia micii. sunt convinsa ca verisorii vor avea varste foarte apropiate si vor fi prieteni pe viata.

claudia79 spune:
ce frumos Luca, e cel mai frumos lucru din lume sa te intelegi in familie! mai ales departe de tara si parinti!
tu probabil ai noroc de o cumnata buna, dar sunt cazuri si cazuri mai ales cand sunt nou venite in familie(eu sunt cu al meu de 12 ani) si ne-am obisnuit intr-un anume fel! cand apare o alta persoana cu un copil in mod normal simti un gust amar pt tine, te bucuri de copil si iti revii. Asa am incercat si eu. dar cand persoana noua vine cu intrigi, minciuni merge la soacra si vb despre tine, se ridica pe ea punandu-te pe tine la pamant, e mai complicat pt ca nu stii cum o sa arate viata ta , ce intentii are dansa(nou-venita), e greu. trebe sa avem mult tact si optimism, sa nu spunem lucruri de care s-ar putea sa ne para rau. respectul fata de familie si dragostea fata de barbat ar trebui sa ne fie in minte si speranta ca numai uniti o sa fim puternici, cearta si rautatile ne fac slabi.

sorinake spune:
eu_trista, incearca sa te aduni si sa discuti cu sotul tau! inainte de toate, mergeti din nou la medic, discutati cu el si faceti tot ce este necesar pt a afla cauzele infertilitatii, iar acela va fi inceputul drumului! o astfel de veste nu inseamna sfarsitul! aici nu e loc de orgolii pt ca astfel pierdeti timp pretios, iar timpul nu iarta! asta trebuie sa inteleaga sotul tau! sunt atatea fete care au cazut, dar s-au ridicat, au cazut din nou si din nou s-au ridicat!
aici vei gasi multe fete in aceeasi situatie ca a ta, de la care poti afla multe lucuri care sa te ajute in luarea unei decizii, oricare ar fi aceea!
nu-ti plange de mila si nici nu astepta ca alte fete sa o faca pt tine pt ca niciuneia nu i-a fost sau nu-i este usor!
toate lupta pt a obtine ce iti doresti si tu - un copil! a fost ghiniolul tau si al altora ca noi sa nu putem avea copii usor, dar asta nu inseamna ca nu vom avea! cu rabdare si perseverenta vei obtine ceea ce-ti doresti!
in ceea ce priveste nepotelul pe care-l vei avea, iubeste-l ca si cum ar fi copilul tau! e un sentiment minunat!
sper sa nu te supere mesajul meu pt ca iti doresc tot binele din lume si un copil asa cum il visezi!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

eu_trista spune:
Nu ma supar pe nici una dintre voi, stiu ca aveti mare dreptate.Incerc sa ma adun si sa mergem mai departe.Sotul isi doreste foarte mult un bebe, deci nu asta e probl.Intr-un fel a fost mereu o competitie intre noi, stiu ca ar tb sa ma preocupe altele, dar vestea a fost un soc mai ales ca a negat ca ar vrea un bebe acum, adica a zis ca inca ia pastile.In fine, asta nu mai conteaza!O sa merg din nou la medic si o sa va spun exact ce ne-a spus dar dureaza, pentru ca acum tb sa imi faca mie un test de sange in a 2 sau a 3-a zi de ciclu, iar eu am ciclu neregulat, dar sper sa imi vina pana la sf lunii.Dupa ce imi fac si eu testul, vedem in ce fel avem sau nu sperante si ce putem face, dar asa sunt eu, ma stresez inainte!
Va multumesc la toate pentru sfaturi si pareri, aveti dreptate si sper sa va scriu din nou, mai optimista.Acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca noi nu avem bebe, ma bucur pentru ea, cum am mai spus, dar asta nu inseamna ca sufletul nu-mi plange.Eu am deja 28 de ani iar sotul 32, deci stiu ca odata cu varsta probl sunt mai mari.
Asta e, nu?Cu Dumnezeu inainte!Va multumesc mult inca o data!!!Nu ma mai simt singura!

claudia79 spune:
eu_trista nu te inteleg gresit, te inteleg perfect. si eu ma simt singura, abandonata, cateodata barbatii nu sunt asa cum am vrea noi de afectuosi dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc, ce cred eu este ca tocmai pt ca suntem in alta tara si cateodata ne simtitm singure, se exacerbeaza sentimentele astea de frustrare, izolare. sa stii ca cu optimism se poate trece peste tot, si cel mai important trebuia sa te simti tu curata, cu constiinta impacata, sa fii eventual multumita profesional, nu stiu sa ai un hobby unde sa te refugiezi. fa ceva impreuna cu al tau, mergeti la scufundat, catarat, tenis, ceva....

miiutachan spune:
si eu am SOPC...si am fost diagnosticata acum 7 luni,am luat 6 luni diane35...apoi am fost la control si mi'a iesit testosteronu' bine,iar chisturile au disparut mai sunt niste foliculi minusculi,doctora mi'a spus sa intrerup tratamentu' sa vedem ce se intampla...dar...au inceput deja sa imi apara cosurile...lamuriri prea mari despre boala nu mi'a dat...si sunt 100%singura...adica mama zice k nu e nimica grav,nu prea vb cu mine,iar prietenele mele o trateaza superficial...am doar 17 ani si mor de ciuda ca fetele de varsta mea isi fac probleme din toate prostiile si eu a trebuit sa trec singura prin asta,cand mi'au dat diagnosticu eram singura,nu a venit nimeni la mine la spital...acum tot singura stau si plang citind cat de complexa este aceasta boala...dar citind msj voastre am aflat ca nu sunt sigua...

ANITA75 spune:
eu_trista,asa e la inceput cind afli diacnosticul ,n-ai chef de nimic asa am fost si noi cind am aflat nu as fi crezut ca ni se intimpla noua dar iata,sotul o sa-si revina la normal cit de curid ,si noi la inceput nu ne certam dar cind aduceam vorba de subiect nici nu ma lua in seama zicea sa tac ,dar acum e bine s-a dus singur la spermograma, si la alte analize ,cit despre gravide sora mea a ramas gravida acu 6 ani eram amindoua la aceasi dr si ce-i spune dr -cred ca sorei tale ii e ciuda ca esti gravi asta-i viata cu bune si rele ,te inteleg si acum cind vad pe cineva cunoscut gravi am o stringere de inima dar imi revin ma consolez cu ideea ca voi fi si eu .fi tare duceti-va la un dr bun si spune-i sotului ca nu are de ce sa fie suparat pe situatia asta asta a fost de la DD

eu_trista spune:
Mi-am facut in sfarsit 3teste de sānge īnc#259; nu am aflat rezultatul dar de parca nu īmi era greu īnc#259; o bomba: de obicei am cm neregulat dar īmi vine in fiecare luna ( adic#259; ian feb mart etc) si luna asta a tb sa īmi fac testul in a 2 a zi de cm mi-a venit luni o chestie maronie si m-am dus mar#355;i sa īmi fac testul, nu s-a putut pt k mar#355;i tamponul era uscat nici o picatura. Intr-un sfarsitmiercuri seara pe la vreo 6 īmi vine ro#351;u si destul de cantitativ,scuze pt detalii; joi m-am prezentat iar la test mi-a luat sānge dar a zis k vineri era mai bine pt k dak mi-a venit seara at se considera joi prima zi dar dac#259; mi s-a f#259;cut programarea poate k e bine zic ei.bomba el si dak mergeam vineri nu era vreo diferen#355;a k ei au zis k am nevoie de o zi in care sa īmi curga din belsug iar bomba e ca deja vineri īmi curgea putin,nu am umplut nici un protejslip!sāmb#259;ta adik azi nu īmi mai curge nici o picatura am obs eu k īmi curge mai putin de laun timp dar niciodat#259; nu am avut probl asta sa nu īmi curga nici m#259;car 3 zile cum tb k pe mine de la prima si pana la ultima picatura ma tineacam o #351;apt si acum in 2 zile nu mai amnici m#259;car un strop!de vreo #351;apt cam plāng zilnic si sunt f stresat asa k m#259; gāndesc k asta emotivul de la stress Asa k acum tb sa astept pana luni sa vad rezultatele si dak nu ies tb sa mai astept o luna pana la urm#259;torul cm dar acum mi-e teama k dak nu o sa mai am cm? Avānd in vedere cm de luna asta m#259; astept la orice. Sa fi fost ASA de stresata inkt sa īmi vina ASA scurt???la kt de obsedata sunt m-am gāndit si la o eventuala sarcina in ciuda faptului k so#355;ul are probl sa conceapa si k nu am nici un simptom de sarcina dar sunt obsedata si acum f ingrijorata.ATI avut si voi probl de genul asta de la stress?