Ne-am trezit tarziu vrem in Grecia sau Bulgaria

Ne-am trezit tarziu vrem in Grecia sau Bulgaria | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Mda nu radeti nu ma certati,noi doi studenti indragostiti si cu niste prieteni ne-am trezit cu dupa sesiunea ce mai tine cateva zile luam vacanta.Vrem sa mergem in Grecia sau Bulgaria in luna august.
Bine mai fratilor da tot e luatdaaa lumea rezerva locurile de mult...ce ne facem?Acceptam orice nu foarte scump ca suntem studenti
Stiti vreo cazare draguta? o sa fim pana in 10 persoane,cam 8.Eventual proprietari de vilute casute ce presupun ca hotelurilele sunt full.

Va multumesc pentru intelegere ca suntem cu capul in nori dar vrem in vacanta.Astept sugestii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ti*am trimis pm.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Daniela da de la ce mi-ai trimis pot lua numai cazarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi am fost de 4 ori in Bulgaria si niciodata nu am rezervat nimic. E adevarat ca nu am fost cu copilul, dar nici n-am avut emotii ca s-ar putea sa dormim in masina. Daca sinteti studenti puteti merge la Balcic, acolo nu merg familii cu copii dar pentru voi e excelent. Mai puteti merge mai spre sud, la Sozopol, o sa gasiti o gramada de vilute cochete. In Grecia n-am mers la plezneala niciodata, asa nu pot sa-ti dau sfaturi, dar la bulgari mergeti fara grija, ocupate din timp sint hotelurile din statiunile mari in care merg in general familiile cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Intr pe last minute si vezi ca sint oferte in prostie ,la preturi rezonabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

In Grecia fara rezervare nu prea ai sanse sa gasesti ceva .E foarte aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

http://www.infoturism.ro/last-minute/grecia/
Cred ca ai de unde alege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Parerea mea, ca fix in situatia ta am fost si eu acum doi ani: ia la pas agentiile de turism din Timisoara si cere oferte. Banuiala mea (confirmi tu sau nu ) e ca vreti ceva nu foarte scump, cu transport inclus. Studiati bine ofertele si fiti sinceri cu cei de la agentii, spuneti-le limita voastra de bani pe care sunteti dispusi sa ii dati pentru pachetul drum + cazare.
Eu am mers in Olympic Beach, aproape de orasul Katerini, a fost in 2007 vreo 150 de euro cazare (7 nopti, hotel la malul marii, apartament de 4 persoane cu doua camere, baie, bucatarie si o terasa mareeeee)(anyway, hotelul a fost la noroc ca noi am platit pentru vile nenominalizate ) + drum (cu autocarul, prin Bulgaria, acum se poate si prin Serbia cu pasaport), acolo am mai cheltuit vreo 250 (buget de austeritate, de sarbatorit primul an de faculta incheiat cu succes ). Olympic e la vreo 30 de minute de mers pe jos de Paralia, dar mie in Paralia mi s-a parut prea inghesuit si prea "manelizat", de plaja nu mai zic - minuscula, nu aveai nici pe unde sa calci . Tot in Paralia e si viata de noapte.
Avantajul e ca in Olympic e mai curat, fara manele, plaja mare si destul de libera, preturi mai cumsecade (noi, 4 gagici, ne-am carat inclusiv cu conserve si supe la plic dupa noi, dar erau ok preturile la restaurant, asa ca am lasat balta "auxiliarele" :-))).
Daca esti curioasa iti arat si poze pe mes, mai intreaba-ma tu alte chestii ca doar astea imi vin acum in minte.

Mi-am amintit - in banii astia cheltuiti au intrat si doua excursii - una cu grupul care nu si-a meritat banii (asta e, ne-am invatat minte ) si una pe cont propriu in Salonic unde am facut bani praf pe haine si cadouri la iubiti :-)) (tu il iei cu tine, asa ca te-ai scos ).

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Exact Deianira,bani putini.Ok o sa merg la agentie intai sa scap de sesiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daca, cauti la agentii de turism gasesti ffff multe oferte Last Minute la preturi ff mici. asta "cautam" si noi acum. am gasit pt antalya all inclusive, cu avionul de la 300 euro/pers (+taxa de aeroport)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iael

In Grecia fara rezervare nu prea ai sanse sa gasesti ceva .E foarte aglomerat.

De unde ai concluzionat? In conditiile in care vrea deya sigur gaseste si la fata locului.

Mergi la inceput