FIV 231
Raspunsuri - Pagina 3
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele,
pe toate.Gata mi am luat bebeii acasa....sunt la mami in burtica si ma rog sa ramana macar cu mami in urmatoarele 9 luni.Pentru mine acest fiv a luat o intorsatura neplacuta...nustiu cu ce am gresit....dar....mergem inainte.Dumnezeu da fiecaruia atat cat poate sa duca.Ii multumesc cerului ca am ajuns pana aici, ca fizic si psihic sunt bine....cu statul in pat am probleme.....ma dor toate oasele si ma misc la fiecare 2 minute.
Hai sa va povestesc cum a decurs...m am schimbat in camasuta lor, au venit doctorii...si vestile proaste au inceput sa curga:
Avem 5 embrioni toti de categoria a doua, 3 de 4 celule si 2 de 2 celule.Dupa 16 ore "GIGEII" AU OBOSIT......si nu au mai avut puterea sa patrunda...asa ca sa recurs la ICSI.dECI vINERI A FOST PENTRU EI ZIUA A 2 SI NU A TREIA.Astazi ziua a 2 de la ET.Am fost sfatuita sa ii transferam pe toti 5 , asa ca iam luat pe toti acasa....ce sa mai las si acolo....Interesant este ca in ciuda tuturor vestilor proaste , am o teama sa nu se prinda toti cei 5 , asa ca aviz celor care doresc....Nu simnt nimic, doar sanii mariti si durerosi...erau si inainte de ET , de la mastoza chistica .
va pup.
Fetelor cand pot sa ma intorc la servici????Are ceva ca mai merg dintr o camera in alta si ca merg la bucatarie sa mananc????Urasc patul.....In decizia de ai transfera pe toti 5 a cantarit si faptul ca :
am 39 de ani, hidro bilateral punctionat si fibrom uterin.
felicia_ spune:
Of, Rubia...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
KITTA spune:
Rubiaeste groaznic ce ti se intampla si unele dintre noi care nici nu am ajuns inca sa ne bucuram de primele saptamani de sarcina nu intelegem cat de grea e suferinta in astfel de cazuri. Esti inca i faza in care trebuie sa iti revii. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar a ami fost o fata care a scris putin pe forum care a patit la fel fiindca culmea facuse la Viena si nu i se facuse PBD unde ar fi putut face si sigur s-ar fi depistat problema de la inceput caci de la cromozomi pormesc toate.....Asadar, eu una (nu stiu unde ai facut) dar ti-as recomanda un loc unde sa poti face si asta in procedura FIV-ului. Dar mai intai sa iti revii si sa vezi ce planuri iti faci!
elenada spune:
Rubia este ingrozitor ce ai patit. Sa iti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe.
elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Rubia, chiar nu mai aveam vesti de la tine, dar nu ma asteptam la asa o veste.
34+Laura Ioana Irina Maria
mimi_m spune:
Salutare,
Nu cred ca i-si mai aduce cineva aminte de mine, anul trecut in septembrie am facut primul FIV (nereusit)dupa 14 IA tot nereusite .
Voi mai face un FIV la Giulesti si in aceasta toamna, sper ca de data asta sa fie cu .
Am si eu o intrebare, ce diferenta este intre protocolul lung si cel scurt ? Anul trecut am facut prot. lung iar acum mi s-a spus ca voi face pe cel scurt - in ce consta ? Deocamdata am 2 luni tratament cu anticonceptionale pentru odihna ovarelor si apoi ma programez la FIV . Stiti cumva care este anul acesta luna de concedii la Giulesti ?
Bafta multa tuturor .
goggy spune:
Rubia, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
mimi m treaba cu protocoalele sta cam asa :
Protocol lung inseamna ca in luna premergatoare Fiv-ului se face inhibarea incepand din Z21. Vine CM in luna urmatoare si, daca imi aduc bine aminte, incepe stimularea in Z3, care dureaza in jur de 10-14 zile. Declansare, punctie, ET.
Protocol scurt inseamna ca totul are loc chiar in luna in care faci Fiv, respectiv se incepe stimularea in Z3, cam dupa o saptamana incepi inhibarea concomitent cu stimularea ( inca vreo 4 zile ). Declansare, punctie, ET.