PRIETENE FARA TITLU (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursu- ce mai faceti,dar Raisa, cum a fost la doctor?
Anam- mai zi-ne si tu de Clara, te rog.
Moni-uite am pus 6 poze care le-am primit de la ai mei.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anda LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Ingrid

Denisa de la doctori am primit ok pt bb2 si am si inceput stimularile, azi este ultima zi ... asa ca pe sarsit de saptamana sunt calare pe situatie... vineri ma duc la dr. ginecolog sa imi zica daca am ovulat.
Dar nu stiu cum sa fac ca sa il doresc cu mai multa ardoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA am vazut pozele - se vede efectiv pe Emma ce fericita e Si Dianei tare i-a mai placut la tara,mai ales ca unchiu-meu are si cai si vaci nu numai oratanii mai marunte. Imi pare rau de Dragos,sper sa scape repede sa va pice bine vacanta!
URSULINA bafta cu sa iti iasa ! Da' nu pricepui cum sta treaba cu ardoarea ??? Apropo de subiect,eu aseara chiar ma intrebam cum fras se desfasoara in privinta asta burtosii - ca sunt multi din cei care au o burta mai mai ca la gravide.Si mai ales daca-s amandoi burtosi? Ca io vad ce nasol e doar cu un singur bultoi

In alta ordine de idei ,a fost fostul coleg p-aci,i-am facut si adeverinta aia,am mai stat la povesti si ne-am distrat bine,amintindu-ne de ce poante ne mai tineam la birou

Problema mea e ca mor de foame si abia mancai de-o ora ... merg sa vad ce mai gasesc prin zona.

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mersi, abia peste 3h aflam dc ii scoate sau nu maseaua aia-sper ca da, dc nu sapt cealalta cand va termian antibioticul.
Eu cred ca Ursu se referea ca nu prea ar vrea ea 2 copiii, nu ca nu e placut sa incerce
Merg sa imi misc un pic fundul in pauza de masa si sa aflu de la sefu' ce mai e de facut ca nici macar nu mi-a zis dc e ok sa imi iau joi si vineri liber, dar sper ca da

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA sau are legatura ardoarea cu pricina cu iesitul de fata sau baiat ? Apropo URSULINA nici nu te-am intrebat ,ce vreti fata sau baiat? Si Raisa ce zice? Si poate ne lamuresti cu ardoarea,ca iar esti prea subtila pentru noi ,stii tu ...

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Moni, Denisa stie bine la ce ma refer. Ardoarea de a avea bb2 ca din pacate eu ... nu ... prea mai vreau sa trec prin experienta varstei de 3-4 ani, sunt plina de nervi. Pana la 3 ani este ok, dar dupa 3 ani "nu vreau aia, nu vreau sa fac, nu, nu, nu, nu ....

Mergi la inceput

URSULINA aha deci Raisei i s-a trezit personalitatea si fitzele,las' ca e bine sa mai simti si tu ca ai copil,ca era prea cuminte pana acum Se plictiseste si ea saracutza.Si Diana de la plictiseala nu te mai intelegi cu ea ...

Mergi la inceput

De zis Raisa zice "baiat" eu zic copil, dar sincer nu stiu ce vreau, stiu doar ca pt fata inca nu avem nume.

Mergi la inceput

Si pentru baiat ce nume aveti?

Mergi la inceput