Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
neatza!
sa va plictisesc si azi cu operatiunea "incaltatul"..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Maia37 spune:
mihutza11-
Ce m-a distrat puiut dulce si scump
Si Vlad ia cate un papuc si pleaca prin casa cu el.Doamne ce scumpi pot fi copilasii la varsta asta.Sa vedeti randunele cand vor poci cuvintele ce ne mai distram!Exact asa spuneau si cateva randunele cu cateva pagini in urma.Eu abia astept ca si Andra a fost o dulceee!.
Ma alatur puilor maraiti toata noaptea.Dupa ce ma invatasem mare "duoamna"sa dorm bine acum reversul.Pana nu ies maselele definitiv..ioc somn linistit.D-ra l-a ascultat ieri si n-are nimic la plamani,in gat e ok dar tuseste.I-a dat sirop de patlagina pe care nu-l vrea deloc
si parca-i disperat cand vede siringa gradata,nurofen pentru durere si inflamarea care o are,vit.C picaturi pt. pofta de mancare.Cam atat.Voi incerca stodal sa vedem poate-l vrea caci trebuie musai ceva.Aseara a mancat bine gratar de piept de pui cu cartofi si apoi o budinca de vanilie.El adora vanilia.
tonic- nici Vlad nu sta la spalat mai ales acum l-am lasat in pace dar el are periuta lui si se freaca el cum poate apoi cu degetarul il frec eu
.
olgutzika-sanatate si da-i cu oscilococcinum ca sa-ti priiasca vacanta!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Recunosc, Cata s-a ocupat de tot, cateva luni a stat si a planuit totul , eu am facut bagajul si am plecat ca o floare |
Offf, unde n-am si eu norocul asta...! Catalin al meu imi zice "imi place sa plec cu tine (in concediu) pentru ca nu mai trebuie eu sa gandesc. Le faci tu pe toate"

Acum cand a plecat in voiaj imi zice la aeroport "trebuie sa ma uit de la ce poarta e imbarcarea... daca eram cu tine, stiai tu unde sa mergi"
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 neatza! sa va plictisesc si azi cu operatiunea "incaltatul".. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Si Sanziana a invatat sa faca la fel, dar era sa-si rupa gatul, pentru ca a plecat in niste tocuri de-ale mele, si evident a cazut.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Azi am fost cu ea la Medlife sa-i fac hemoleucograma ca tot ne-a trimit dr, sa vedem daca-i anemica sau nu. Din deget i-a recoltat, dar cat a mai putut sa planga...
. Avea niste lacrimi mari de crocodil care i se rostogoleau pe obraji... Bietul meu pui! Si pe urma a fost teroare cu bandajul de pe deget ca si-l tot scotea. Asistenta a zis ca cica trebuie sa stea juma' de ora cu el. Da' de unde! In cabinet si l-a scos de 2 ori, si abia am reusit sa o tin cu el pe deget pana la masina. Noroc ca se oprise sangele. Fereasta Sfantul Dumnezeu sa trebuiasca sa stea cu branula - cred ca si-ar smulge-o cu tot cu mana! 
stolul si copilasii bolnaviori. Ma bucur ca si Vladut e mai bine cu dintisorul, si David cu febra.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Vai da ce liniste
.
Cuscra,ce bine ca ti-ai facut timp sa mai scrii
.cu baietii nu am
decat atunci cand am facut excese de mancare,adica 1 data am mancat 2 kg de cirese si am crezut ca crap![]()
Luny,sper ca i-a trecut febra Mufarinului.Balaceala placuta
Oana,super tare si montajul asta...mi-ar place mult si mie,dar avand in vedere situatia actuala,cred ca pe la 50 de ani voi putea ajunge
.si ai un sot
:sa-ti traiasca
.
Kya,imi pare rau ca a plangacit asa rau Sanziana
Cami,sanatate lui Luca
.i-ai mai facut Ror-ul???
Olga
,sanatate si voua.la mare sigur te dregi![]()
Mihutza,ce comica e Andra
Noi pe acasa...caldura maaaaare![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
A,sa va zic ce cosmar am avut:am visat ca am inceput sa sangarez
si mi se prelingea sangele pe picior,era asa de cald
:zau,m-am trezit speriata si m-am dus repede la baie,nu era nimic grav..dar asa de adevarat mi-a parut
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Saluti..Si eu cu Tea p'aci..ampus-o in patut sa doarma,a urlat un pic si vad ca nu se mai aude...Mai nou,asa a invatat-o socrela.
Dar bineinteles,cand nu are ea chef sa doarma,pai nu adoarme nici daca o lasi 3 ore in patut.
Ursu,lasa mami ca trece ea starea asta si cine are rochitata??

Apropo de sevraj ca tot vorbeati,bai,era una alaltaieri dimineata in statie,ascunsa asa dupa ghiseul de bilete,cu burta la gura si tragea cu pofta dintr-o tigara

...pur si simplu am lacrimat gandindu-ma la bietul pui
...dar ce stiu eu ce simtaminte avea femeia aia?
bineinteles ca toti intorceau capul dupa ea..
Tea tot cu muci aposi,dar macar nu e mai rau...Doamne ajuta.Aseara avea 37.6,desi la mana o simteam rece,i-am pus termometrul intamplator....starea asta subfebrila o fi din cauza mucilor??
Nu i-am dat nik, ca peste 38 se da nurofen,nu???Desi socrela i-a dat nurofen de cateva ori fara sa aiba peste 38
si aseara ma omora sa-i dau nurofen fetii ca si noi,adultii,daca nu bagam paracetamol la inceput de raceala,suntem mai rau..
Nu ai cu cine vb.
Si bubu,la cat o apreciez eu pe socrela m-a spart cu "e calda,mama,dar eu nu bag termometru" sau "saracul copil,ce-i faceti cu pompa aia atasata la aspirator?nu as putea face asa ceva"
..Si uite asa o aspiram de muci doar cand vin eu de la serv..Asta e..Cu Dummezeu inainte.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Nobody home???

Toti va pregatiti de concedii???Incep sa ma oftic
...
Ariel,sa-i traiasca bebele pretenei,saracuta....atatea ore s-a chinuit..si a ajuns la cezariana,alta belea
..
Bubu,m-am plimbat si eu prin capitalele de sus...frumos,nene..

Tocmai ce o laudam pe Tea ca adoarme frumos in patut,a atipit 25 min,am incercat in brate sa o culc,a atipit,cand am pus-o in patut a inceput sa urle,am lasat-o acolo,s-a agitat cat a putut acum doar maraie...o mai adormi??
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tonic spune:
Luny sunteti la piscina in Pantelimon? Acolo unde e strandul pompieresc? Acolo mergeam si noi cu Antuca...Ati gasit huggies de baie? Eu pt plaja/mare am slip
si aiu si sort, ca nu-mi place cu fundul gol, dar la piscina musai tb ceva protector ca ti-am zis cu Luki n-are nici un stres cu kk/pishu isi da drumul unde-i vine.
Olgutza eu merg acolo in special pt copii. Antuca nu are rabdare sa astepte la masa, acolo e mancarea gata pusa, doar sa-ti iei in farfurie. In plus cunostem locul, e safe, au loc de joaca, piscina...Noi mergem numai iunie sau septembrie si nu e f aglomerat. anul trecut a fost Dani o tura cu Antuca prin iulie dar nu s-a plans. Acum depinde de fiecare, al meu oricum nu e prea sociabil doi sau doua sute de oameni cam la fel pt el.
Concediu placut si voua si multa sanatate! 
Bubu la Helsinki nu "merg" inca, il astept pe al meu sa ne uitam impreuna, ca si lui i-au placut si el cunoaste locurile ca a avut multe concursuri acolo, mergeau de 2-3 ori pe an.
Simo bine ca nu vomiti. Eu am vomitat la amandoua sarcinile, cu Luki pana sa nasc aveam saptamani in care nu mancam decat fructe, orez si branza. Carnea la gratar era cel mai scarbos lucru, de fapt asa m-am prins la Luki de sarcina
Cand ieseam in august de la munca jos la parter fumau unii care aveau birouri acolo si mirosea ingrozitor, abia ajungeam pana acasa ca si
Oricum eu am pb cu mirosurile, iar in sarcina s-au agravat, eram de jale. Cu unele am ramas si acum
dar nu-i bai, asta e!
si sa-ti mearga cat mai usor.
Ariel ce mai face prietena ta? Ce stii de ea, de bebe?
Maia eu pe Luki il spal cu periuta, cu degetarul nu am putut, i-am luat una recomandata de la 0 ani, sper sa nu-i faca rau.
Si Luki marait si agitat, sigur de la dinti/masele e! Antuca a avut la o masea hematom si a facut febra aproape de 40, diaree, jale. I-am facut analize nu avea nimic, a ajuns si dr la concluzia ca e de la masea desi de obicei nu se face febra asa mare!
Trecem noi peste toate!
si multa sanatate lui Vlad.
Tuchi distractie maxima la mare!
Mihutza cred ca ti-am mai spus ca Andra e exact Antuca mica! si face si aceleasi ispravi! Culmea ca Antuca mergea perfect pe tocuri ca avea piciorusele foarte mici, ii intrau cu totul in botul pantofilor si avea echilibru ca tocurile doar le tragea dupa ea. Sa vezi cand se va imbraca cu hainele tale, mai ales mai multe randuri unele peste altele, sutiene si chiloti in cap... numai nazdravanii fac, uneori nu stii daca sa razi sau sa-i certi!
dansatoarea mica!
Cami v-ati vaccinat? cum e Bubu?
fug sa pregatewc masa ca a venit familionul mare acasa.