Prietenie la plesneala 55- Karry, te iubim[pup]
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami oioioooi Aidule, de aia iti trebuira cateva ceasuri sa-ti aduni puterile sa spui asta |
fatooo , nu mi-a mers cacatu asta de net
zau Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
marami spune:
Aida
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
aidaciolac spune:
La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
marami spune:

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
deci eu sunt aici.
marami apoi in panamea, unde e
mea??
am zis ca azi beau de la tine...nah acum ma faci sa stau orbeaca pe aici asteptan o 
in alta ordine de idei, azi iar ne ducem sa avem de unde ne intoarce
fetele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Vio, ce bine era sa visez ...numai ca eu sunt satula de la atata sex,mi-a iesit si pe nas ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar teledon Mihaita 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro Bazar pentru Bogdan ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
dar daca nu ai chef ce zice organul?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O din nefericire,treaba cu teledonul nu merge,asa ca romtelecomul,i-a anuntat pe cei de la asociatie,ca daca lucrurile vor merge tot asa,vor rezilia contractul,deci prin urmare asociatia a hotarat,cu acordul meu,sa foloseasca numerele pt un alt caz,ca sa nu piarda contractul cu romtelecom! va multumesc pt sustinere,iar cele care au numerele de teledon la semnatura le pot sterge! ![]() ![]() ..TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Miho imi pare f rau

anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mihaela77O spune:
,neata....
anca,asta este....
apropo,fetlelor,am vazut-o pe mariuca live cand am fost la bucuresti...fetelor,are niste ochisori....
...si andreea mea are ochii albastrii,dar nu ca ai mariucai....

delphi,vezi ca azi este sarbatoare cu cruce rosie..
aida...te pup si te imbratisez!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas deci eu sunt aici. marami apoi in panamea, unde e mea??am zis ca azi beau de la tine...nah acum ma faci sa stau orbeaca pe aici asteptan o ![]() in alta ordine de idei, azi iar ne ducem sa avem de unde ne intoarce fetele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
marami s-a suparat ca cica n-am apreciat io cafeaua ei
azie ne-a lasat sa ne facem singure
Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O ,neata.... anca,asta este.... ![]() apropo,fetlelor,am vazut-o pe mariuca live cand am fost la bucuresti...fetelor,are niste ochisori.... ...si andreea mea are ochii albastrii,dar nu ca ai mariucai....![]() ![]() ![]() ![]() delphi,vezi ca azi este sarbatoare cu cruce rosie.. aida...te pup si te imbratisez! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Miho dupa ce ati plecat Maria il striga pe Mihaita..."Ita? nu e"
Cum se descurca Andreea la Bucuresti?
anca
de
Are mama o ratusca...

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)