Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Da, da. Multe m-au mai stresat si pe mine...

Mai ales tonul cu care mi se "dadeau sfaturi". Treceam prin toate starile posibile pana cand am refuzat vizitele.

Sa nu mai spun acum in parc... Prefer sa merg unde nu ma cunoaste nimeni. Unii poate spun ca sunt exagerata, dar...

De exemplu ieri, a venit o fetita de vreo 4 anisori, nu stiu de unde, si s-a apropiat foarte tare de Vlad sa-l pupe. I-am spus ca nu e voie sa se apropie si... asta a fost. Cunoasteti reactia.

In concluzie, la revedere parc pentru o perioada. Mie nu mi se pare ca sunt exagerata daca interzic unui copil pe care nu l-am vazut niciodata sa se apropie asa mult de Vlad.

De multe ori nici nu stiu cum sa reactionez, sa nu supar pe cineva.

Aaaa, sa nu mai zic de clopoteii de la carut cu care sta Vlad numai in gura... Lipici au la alti copii, care se joaca numai in nisip.
Si noi avem aici un parc in care boschetarii si-au facut paturi pe banci.

Brrrr, ce mult am scris.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cristina si Fancy, multumesc!
Am luat patut ieri la pranz din Euro cu 260 RON.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

salutare fetelor,

Tosha nu mai stiu daca am zis bine ati venit acasa. Printesa ta e minunata. Ma bag si pe langa tine in seama ca de, am un fiu de insurat

Stiu ca s-a mai discutat dar pe atunci nu ma preocupa subiectul ca nu eram la diversificare. Ati zis ca luati din Ungaria diferite borcanase. Puteti sa imi ziceti si mie de care? Ca e posibil ca maine sau poimaine sa mergem la balaceala la unguri si as vrea sa intru si intr-un magazin. Si cum noi abia am inceput diversificarea nu prea stiu ce e de luat si ce nu asa in prima faza, mai ales la legume si fructe ca pana la carne mai ajungem noi. Ma bazez ca borcanasele au desene pe ele ca habar n-am sa citesc in maghiara.

Eu recunoasc ca nu am fost foarte stresata cu cine vine dar in prima luna am evitat sa fac invitatii iar lumea nu a venit din bun simt pana nu am zis eu ca poate sa treaca pe la noi. Iar in parc evit pe cat se poate sa ii ia jucariile dar nici nu ma alarmez foarte tare si contactul direct cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Azi a ajuns si Deea in sfarsit la impartasit. Desi eu am cam plecat de acolo un car de nervi, acum stau in ceas de noapte si ma intreb - oi fi eu mama exagerata sau ...?
Am ajuns cu ea la biserica pe la 11, ca atunci se impartasea, dar cum atunci era cam ora ei de somn era tare maraita, plus ca mancase de dimineata destul de mult si cred ca numai chef de dus la biserica nu avea. In biserica era cald, aglomerat, cand a vazut fica'mea si lingurita de vin in fata s-a pus pe un urlat... si urla frateeeee...
am incercat totusi sa vad daca reusim ceva, nu a iesit nimic asa ca am zis ca mai mult noroc data viitoare, am trecut sa luam anafora cand sa i-o dau ma ia o baba: da' nu a vrut? Ii zic ca nu, baba nu se lasa si zice ca sa nu ii dau anafora, sa ma mai pun odata la coada si sa mai incercam odata, poate-poate.
Ii zic ca nu, multumesc, dar nu cred ca a doua oara va dori, daca nu a vrut prima oara. Maica'mea langa baba, prinde ideea si o ia pe Deea pe sus, ca se duce ea sa mai incerce odata. Piticoata abia se calmase, in 2 secunde era tot un urlat, crize, isterie, groaznic. Imi venea sa ma duc sa o iau din brate si sa ies cu ea, cand o auzeam ca urla si pentru ce...?Adica chiar e musai sa chinui copilul ca sa il impartasesc?
In sfarsit reusesc sa imi recuperez copilul urlator, plin de lacrimi, muci si toate cele, o iau in brate, o calmez cat de cat si dau sa ies cu ea din biserica. Dupa cum ziceam era cald, aglomeratie... dau sa ies cu copilul care parea ca redevine urlator ma ia alta baba: pai nu aveti voie sa iesiti pana nu face popa nu stiu ce. Maica'mea aia credincioasa zice: pai nah, lasa ca stau eu daca tu vrei sa iesi. Pai eu voiam sa ies cu copilul, nu sa ies eu la aer. Pana la urma am iesit, in ciuda privirilor ascutite ale tuturor babetelor din jur.

Mi s-a parut totul asa de barbar... si total inutil. Si stau si ma intreb daca nu e si asta un motiv pentru care se indeparteaza copii de biserica si credinta si tot ce tine de asta. Ii indepartam noi prin niste canoane prea prost intelese.

Mi-am varsat si eu oful, sper ca nu s-a suparat nimeni.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

THOSADOR si GENNY76, felicitari pt fetite,sa fie sanatoase ,papacioase si sa creasca mari.

BPAULA ,borcanase eu am luat din Tesco de la Hipp piersici,caise si pere ,borcanele sunt mari ,parca erau 4 ron ,iar la noi unul mic e ~5 ron.Am luat si de la firma KECSKEMETI (Mihaser mi-a recomandat )pere ,piersici +gutui ,prune foarte bune si ieftine~2.5 ron/borcan de 190 gr.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Sunt in cautare de gradinita privata pt luna mai 2010 ,care sa ia copii de la 2 ani ;ma intereseaza in partea de sud a orasului ,din sagului pina in buziasului ,dar sa aiba bucatarie proprie si curte mare.Cele din zona mea Funny kids ,Malekito ,Cordiana nu au asa ceva,iar Montesori are un pret f. mare ,iar pe linga asta parca as vrea totusi una in sistemul clasic romanesc.Am uitat sa va zic am fost la DIN DIN si nu mai au locuri ;la Wonderland nu-mi place ,cresa si grupa mica sunt la demisol ;daca stiti ceva va rog sa-mi ziceti si mie .Multumesc

Mergi la inceput

Of Irina , prin ce-a trecut saracuta Deea ,sa stii ca nici noi n-am fost la impartasit ,dar dupa ce ai povestit mi-l imaginez pe Victor facind la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Azi a ajuns si Deea in sfarsit la impartasit. Desi eu am cam plecat de acolo un car de nervi, acum stau in ceas de noapte si ma intreb - oi fi eu mama exagerata sau ...?
Am ajuns cu ea la biserica pe la 11, ca atunci se impartasea, dar cum atunci era cam ora ei de somn era tare maraita, plus ca mancase de dimineata destul de mult si cred ca numai chef de dus la biserica nu avea. In biserica era cald, aglomerat, cand a vazut fica'mea si lingurita de vin in fata s-a pus pe un urlat... si urla frateeeee...
am incercat totusi sa vad daca reusim ceva, nu a iesit nimic asa ca am zis ca mai mult noroc data viitoare, am trecut sa luam anafora cand sa i-o dau ma ia o baba: da' nu a vrut? Ii zic ca nu, baba nu se lasa si zice ca sa nu ii dau anafora, sa ma mai pun odata la coada si sa mai incercam odata, poate-poate.
Ii zic ca nu, multumesc, dar nu cred ca a doua oara va dori, daca nu a vrut prima oara. Maica'mea langa baba, prinde ideea si o ia pe Deea pe sus, ca se duce ea sa mai incerce odata. Piticoata abia se calmase, in 2 secunde era tot un urlat, crize, isterie, groaznic. Imi venea sa ma duc sa o iau din brate si sa ies cu ea, cand o auzeam ca urla si pentru ce...?Adica chiar e musai sa chinui copilul ca sa il impartasesc?
In sfarsit reusesc sa imi recuperez copilul urlator, plin de lacrimi, muci si toate cele, o iau in brate, o calmez cat de cat si dau sa ies cu ea din biserica. Dupa cum ziceam era cald, aglomeratie... dau sa ies cu copilul care parea ca redevine urlator ma ia alta baba: pai nu aveti voie sa iesiti pana nu face popa nu stiu ce. Maica'mea aia credincioasa zice: pai nah, lasa ca stau eu daca tu vrei sa iesi. Pai eu voiam sa ies cu copilul, nu sa ies eu la aer. Pana la urma am iesit, in ciuda privirilor ascutite ale tuturor babetelor din jur.

Mi s-a parut totul asa de barbar... si total inutil. Si stau si ma intreb daca nu e si asta un motiv pentru care se indeparteaza copii de biserica si credinta si tot ce tine de asta. Ii indepartam noi prin niste canoane prea prost intelese.

Mi-am varsat si eu oful, sper ca nu s-a suparat nimeni.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Imi pare rau ca a trebuit sa o chinui atat. Nu are rost. Cum spunea bunica mea (femeie de la tara, dar fara aberatii in cap): "Dumnezeu este peste tot, nu numai in biserica". Nu cred ca trebuie sa chinui copilul in halul asta doar pentru a satisface niste babe otv-iste. M-am saturat de ele si le pun la punct de cate ori deschid gura. Din acesta categorie face parte si soacra-mea careia i-am spus ca daca nu inceteaza cu aberatiile o sa-si vada nepoata doar in poze.
Cand le vezi cat sunt de pioase si vai ele merg la biserica, dar cand ies afara, chiar pe treptele bisericii incep sa barfeasca si sa scoata doar rautati pe gura la adresa unuia sau altuia. Dar ele merg la biserica, pe cand noi, nu.............
Si eu imi cer scuze, dar s-a intamplat sa fim pe acelasi subiect...nu demult m-am "omorat" cu socrela pe teme asemanatoare.

http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Fetele interesate de bazin, am fost azi la Beauty Center. Cum am promis am venit cu detalii.

Se incepe la 8.30, noi am ajuns la 8.15 ca sa avem timp sa ne schimbam. Pt bebe trebuie sa ai 2 pampersi de baie (in caz ca este nevoie sa fie schimbat), un prosop sau halat pentru cand iese din bazin, si ceva de pus pe bancheta in vestiar atunci cand il schimbi (sa nu il doara spaticul). Exista vestiare pentru copii (baietei si fetite), cu tot felul de animalute, pitici, etc pe pereti, uscatoare de par si este cald (noi am mers doar in pampers pana jos la bazin). Este curat. In bazin apa era curata, calduta (in prima faza am crezut ca e prea rece, dar a fost ok). Intr-adevar bazinul este plin ochi, dar mi-a explicat instructoarea ca altfel nu ai putea sa faci exercitiile corect cu bebe si ti-ar fi mai greu daca e apa mai mica. Si acolo era cald, aerisit. In bazin le-a pus o multime de mingi colorate de diverse marimi si toti alergau disperati dupa ele . Buburuzei mele i-a placut la maxim (ma gandeam ca poate se va speria fiind prima data, dar nu a fost nicio problema). Nu a rezistat o ora, am iesit dupa 45 min si a dormit lemn vreo 2 ore jumate, apoi a papat de a rupt.
Este permis accesul ambilor parinti, insa doar unul intra in bazin(cu casca de baie).
Pe marginea bazinului sunt scaune unde pot sta ceilalti care asista la balaceala si fac poze.
Costul unei ore este de 17 lei.
Daca mai vreti si alte detalii (poate am omis ceva) va spun cu placere.
Va pup.

Spre seara o sa pun si poze.

Mergi la inceput

Am o rugaminte/intrebare la cele care au facut comenzi de pe site-ul babypoint: comanda iti vine acasa sau te anunta ei de unde trebuie sa o ridici?
Pe site la "status comenzi" imi apare de vreo 3 zile: "preluati pachetul", dar altceva nimic. Le-am trimis un mail sa ii intreb ce si cum dar nu mi-au raspuns.

Va multumesc.

Mergi la inceput