Gravidute si mamici de Timisoara (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxyn spune:
Strunfita, e bine si dimineata. Cand e cald, eu ies cu Vlad pe la 9, la 10 mergem sa papam si dupa suntem din nou afara.
Asteptam sa vina din nou vremea frumoasa si vorbim
Ade, asteptam vesti.
mamica de
Vladut
bb_yasmi spune:
hello
otim, si eu am fost/sunt interesata de gradi respectiva. este printre putinele gradi particulare cu un pret accesibil. imi spui te rog , e departe de la capatul din calea lipovei?? adik pe jos o poti lua? intreb ca o v a duce/aduce mama mea si nu stiu cum va fi cu transportul pana acolo. asta era un punct in minus dar si faptul ca nu au bucatarie proprie si colaboreaza cu o firma de catering.
cum au fost primele zile la voi?? a vrut sa stea?? l-ai laasat pana la 12??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Roxyn spune:
Acum am citit mailul primit de la gradinita respectiva: programul 8-14 (mic dejun, pranz, gustare), cu toate activitatile incluse costa 550 de lei. Mi se pare un pret foarte bun si am incredere in ceea ce a spus Otim legat de conditii.
Faza e ca eu abia anul viitor in septembrie ma pregatesc de gradi, cresa dar adun informatii. Chiar daca pretul se va modifica, sunt convinsa ca nu va fi exagerat.
Aaa, si primesc copii de la 1 an si 10 luni.
mamica de
Vladut
bb_yasmi spune:
roxyn, asa mi-au scrois si mie pe email. eu aiz am fost sa vad unde e si renuntam la ea ca ne e peste mana, mami meu trebuie sa o duca/ aduca si ea nu are permis de conducere. si e aiurea drumul.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ralucaluana spune:
Multumesc mult lui Ade24 si Strunfita pentru toate informatiile trimise
Stiu ca e devreme pentru intrebarea asta, dar vreau sa ma pregatesc: ce ulei de masaj folositi? As vrea sa folosesc ceva cat mai natural pentru inceput si cand mai creste putin, sa trec la unele mai..elaborate.
Va pup pe toate si multa sanatate la bebei
Roxyn spune:
Raluca, eu am folosit o perioada de la Baby Love, dar am trecut pe crema de la A-Derma, Exomega. Este cu tarate de grau. De fapt am trecut din cauza dermatitei atopice pe care o are Vladut.
Pt. fundulet folosim Weleda, care este naturala si foarte buna. Pana acum n-a avut nici cea mai mica problema cu poponeata. Daca e putin iritat, in cateva crema a facut minuni.
mamica de
Vladut
Fancy spune:
Raluca, si eu iti recomand Weleda, e f buna; eu am de la ei si gel de dus si pt par + lotiune de masaj + ulei de masaj+pasta de dinti pt bebe:)+crema pt vant si vreme "rea" .....chiar e o gama super faina; nu stiu daca le gasesti in Romani, eu le am din germania...s-ar putea sa le gasesti pe babypoint; daca nu, vezi ca sunt si in Ungaria, asa am inteles.
Si noi am folosit Aderma, Exomega; e foarte buna; tot pt "dermatita atopica" a folosit-o dar eu o folosesc mai rar ca nu imi place cum miroase...iulia a avut "dermatita atopica" cateva saptamani....
O gama foarte buna este si Bubchen, foloseste-o cu incredere.....
fetele, am fost la unguri sambata (am lasat-o pe iulia cu husband si le-a placut mult amandurora ca au fost singuri, s-au simtit minunat; sotul meu m-a intrebat cand am venit acasa: -Na, cand mai pleci sa ne mai lasi singuri?)
)....am gasit la unguri la Cora cereale de la Hipp foarte faine si ieftine; erau 500 ft/cutia,a dica vreo 7.5 ron....si ceva iaurturi desert de la Humana, sucuri de la Hipp; erau super ca pret....deci mai repet experienta:)
Cristina, cum e Bea?
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Ashera spune:
Buna dimineatza gagici 
Aseara am trimis strumful la bunici si de azi am si eu timp de forumeala ![]()
Noi cumparaturile le facem doar de la unguri, de aproape 2 ani!! Preturile nu se compara cu cele de la noi, si in plus gasesti o gama mult mai mare de produse. Produsele Hipp, pe care noi inca le folosim la greu, sunt cam la jumatate de pret fata de preturile din romania. Si hainutele sunt ieftine si de o calitate impecabila. Le speli de o gramada de ori si arata la fel de bine ca atunci cand sunt noi.
Raluca, noi ulei de masaj am folosit doar Nivea Baby. Nu stiu despre altele mare lucru, insa nu am avut niciodata probleme cu pielea. Iar ptr fundulet, dupa ce am incercat nenumarate creme, ne-am oprit la crema de galbenele de la Melkfett. Nu a avut niciodata eritem fesier, deci inseamna ca e ok. Si stiu ca e naturala. Sarcina asta ma bate gandul sa o folosesc si eu ptr burtica
.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
Ashera spune:
Ar trbui sa ma interesez si eu de gradi, ca am copil mare ![]()
Vad ca voi, cu copilasi mai mici, o faceti deja ![]()
Eu parca tot mic il vad pe Chris, nu-mi vine sa cred ca e timpul sa plece de acasa
.
Ma gandesc cu groaza la perioada de acomodare, la plansete, la trezitul de dimineatza, la faptul ca nu stiu daca mananca sau daca doarme, etc... Off, greu mi se pare!
De gradinitele de stat ce stiti?
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
ralucaluana spune:
Va multumesc mult pentru ajutor. Sper sa va pot fi si eu de folos cu ceva...cu toate ca voi sunteti cele cu experienta![]()
Raluca