Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
pffuu ce liniste pe la noi... se vede ca au inceput vacantele. noi o sa amanam plecarea la munte penbtru 7-8 iulie.. ca pana atunci tot ploaie... Ioana aveai dreptate! ce ma oftic...:(
Simo, super motzatul si pozele in general, frumosi copii! cand mai veniti pe la mare?
Cristal, spor la trebi si asteptam pozele cu coronite!
Caro voi pe unde sunteti?
Carmen cat sta Ilinca la mare?
haideti la rapoort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Ploua, ploua ... si e frig
Si evident abia imi tin ochii deschisi atata mi-e de somn
Giulia azi merge la a doua ora de "gimnastica" , sa vedem daca-i mai place

Haideti restul la raport

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! La raport si eu!
Ieri am reusit sa ma delectez cu pozele voastre frumoase, nu nominalizez ca sa nu uit pe nimeni dar toate sunt super! Si copii, si catei, si torturi si mamici si...case...

Eu am avut un week-end cu program incarcat, vineri l-am adus pe Matei acasa, l-am pus la "muiat" in cada si l-am frecat cu periuta pe unghii, e bronzat pe gat ca tractoristii dar e foarte vesel...

Sambata am bagat program administrativ pentru 3 case- spalat rufe copil, mancare pentru noi, pentru tata si pentru Matei la bunici (ca acolo se merge cu mancare gandita pentru toata saptamana, asta e of-ul meu, cum o femeie de 50 si ceva de ani, singura cu un copil cuminte, nu poate sa faca o ciorba...), sambata seara am iesit prin oras si am ajuns acasa la 1.30 cu un Matei obosit dar fericit ca a stat la restaurant cu iubita lui.

Duminica am reusit sa ajungem la o manastire langa Iasi si a fost foarte frumos, numai ca Matei m-a marait toata ziua ca vrea la bunici.
Cum sa nu vrea daca ieri i-a adus bunicul si doi pui de iepurasi,are pui mici de gaina, vitel, purcei, pisici, e raiul pe pamant acolo pentru un copil...

Eu am inceput sa imi pregatesc bagajul pentru Londra, duminica plec dar joi sunt la coafor, vineri il aduc pe Matei, sambata bag iar mancare, curat, spalat si seara il duc inapoi. Kamikadze ma numesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Va multumesc din duflet pentru urari si rog scuzati absenta, sunt pe ultima suta de metri inainte de plecarea la mare si acum s-au gasit sa programeze traininguri, sedinte, intilniri, decizii importante...

Noi suntem bine, ne-am petrecut in familie - simbata a fost ziua mea (da Philip, eu si sotul suntem nascuti in acelasi an, la 5 zile diferenta...), duminica am aniversat 12 ani de casnicie, sunt cam nauca de cap pentru ca ariciul a inceput sa-si manifeste puternic personalitatea, in weekend nici nu mai doarme la prinz ca sa nu ii scape vreo miscare, prin urmare e obosit mort, dar nu se lasa, vrea sa-mi intinda nervii la maxim... Plus ca nu mai vrea in brate, nici in carut, vrea doar sa mearga, dar singur nu are curaj, doar sa se tina (asa, simbolic) de un deget, de preferat al meu...asa ca sigur slabesc in concediu...
Sincer, ma gindesc cu groaza ca cele 7 zile de la mare care ar trebui sa fie relaxare de fapt o sa ma nauceasca...

Ma duc sa vad si eu poze ca vad ca am multe - nu am apucat sa le vad decit pe cele ale lui Philip - foarte frumoase, si piticii seama tare intre ei (mie mi se pare ca amindoi au mult din aerul tau...) - e haios Pupi cum il tine pe cel mic!

Edit - vazut poze cu Matei de Andreea - mama, ce a crescut si ce schimbat e!! Iar tu arati super, ai slabit mult - cum???
Am vazut si pozele lui Blue - felicitari inca o data pentru Codrin, iar tu te-ai intrecut cu masa festiva, super!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am vazut si eu pozele Andreei ...cu Pupi si Nicholas (ce nume frumos )sunteti frumosi toti ...si-mi place cum se joaca Pupi cu bb ...
cum este Andreea ? cu 2 copii!
Roxi , la mare venim in iulie dupa 15 ..te anunt io , stai lnistita , ca nu scapati ..numai sa nu fiti plecati !!!
mai , multumesc de urari si complimente ... intr-adevar ,am fost foooarte mandra de mine !!!!
Gabi , concediu placut si sa aveti vreme faina !!!

Roberta , mamaaaaa, cata energie ai !!!!stai mult la Londra ?

am vazut ca la un moment dat vorbeati de vacantele copiilor atunci cand vor merge la scoala .... eu una nu stiu ce voi face , unde il voi duce , cu cine sa-l las ...
asa ca ne-am apucat de acum sa cautam "bunici" la munte ... o familie cumsecade ...pe care sa o cunoastem din timp sa mergem de acteva ori ..si apoi sa -l mai lasam pe acolo in vacante ...contra cost normal ....am gasit pe cineva la Maneciu ..sa vedem ce-o sa iasa !!!!
mai aveti ceva idei ?
ce mai era ? hai ca ploua la noi cu tunete puternice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am lipsit motivat..am fost la Bucuresti si am rezolvat cu testul pt masina, dus tata la spital,vizite la Ministerul sanatatii..apoi am fost 3 zile la Alexandria la sora mamei .

Am reusit sa ducem copilul in Cismigiu sa vada lebedele, in parcul Tineretului..si toate parcurile din Alexandria.
Va las doua linkuri,primul cu casele tiganilor din localitatea Buzescu (as vrea sa va vad reactia:)):

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Buzescu?authkey=Gv1sRgCOPq-Myuy7qJCg#slideshow/5350258425282792242

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Iunie2009?authkey=Gv1sRgCJK95NjXxpPv1wE#slideshow/5350255523555648274

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim,
Deci primele fotografii le-am vizionat cu colegii si am ramas
Cele cu voi ... superbe Cred ca Luca este multumit
Leeloo, amr cat pana la mare ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim, spre deosebire de cele pe care le-am vazut eu pina acum, astea sunt finisate si au si ferestre......ce poti sa zici??? In schimb mi-a placut mult casa si gradina matusii tale - sau cel putin asa am inteles din ce ai postat tu ca e casa ei...
Ce ai mai facut cu casa voastra?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai ce faine sunt articolele de pe coffechat ...
Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Stiam ca imaginile va vor soca!
Gabi da casa matusii este super! Gradina in doar 6 ani arata asa! Nu-ti mai vine sa intri in casa! Cu casa nimic deocamdata Asteptam de la OPIC , semanatura directorului (care nu era necesara dar ne-am gindit ca poate nu vom mai fi refuzati de primarie)..cica azi..si redepunem.

In schimb se pare ca joi primesc avizul de la RAR si putem inscrie masina!

edit...stiti ca vroiam meditator la romana pt Luca?...acum nu mai vorbeste engleza!!!

Mergi la inceput