Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daca nu aveti ce face, am pus aici citeva poze de la mare...

Weekend placut va urez!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Super pozici de familie de arici !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, nu te uit cum mi-ai dat sutu`n kur de m`am apucat de invatat;)) le`am luat pi tati, nush la iengleza daca m`am incadrat in timp, oi videa
gabi, vazut pozili, pupam protagonistii, brei am un mare of cu marea anu asta, n`am reusit sa`mi iau belet ca o zi zic ca plec in croatia a doau zi ma sucesc spre bulgari;)) musai pina`mi vine cuscra din contzediu tre sa ma hotarasc mai am miine la dispozitie
in seara asta mac la cumetrie - fara masina am zis - rad una mica la intrare si ma apuc de dantuit ca`s in mare chef
am si io niste poze stati ca cat lincu
edit, aici http://family.webshots.com/album/573251479ztDQYt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeei, bravos, neicutza, felicitationes pentru rezultatele obtinute ! Si petrecere frumoasa deseara ! Ma-c sa vizionez pozele dupa care am plecat acasa, va doresc un uichend linistit si cu sanatate !
Pupici tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut poze aricioase , Leeloo, sunteti tare-tare frumosi si important e ca , cel putin din poze asta se vede , copiii s-au simti excelent
Carmen, o frumusete Ilinca

WE frumos tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

helou,helou
LA MULTI ANI TUTUROR PITICLONTILOR CARE AU IMPLINIT 5 ANISORI!!SA CRESTETI MARI SANATOSI SI NOROCOSI!!!
Noi am terminat sejurul la mare,a fost super ok,am prins o vreme faina de tot,mandra a stat numai in apacare mie desigur mi s-a parut cam rece...maine plecam in munti si gata mai avem doar o saptamana de concediu...
pupicei si ne vedem peste o saptamana
edit:am pus si io doua pozici cu mandra una de la mare fix de ziua ei si una de la buzau cand s-a sarbatorit cu bunicu
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/am%205%20anisori/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna!
primiti cu chiulangii?
la multi ani fericiti sarbatoritilor de saptamana trecuta si scuze pentru intarziere. sa fiti sanatosi si iubiti si norocosi!!
noi ne-am intors ieri de la munte, a fost bine, a plouat dar mai mult seara si nu ne-a deranjat prea tare, copchiii cuminti in limita normalului, Eva oricum cea mai cuminte
nu am apucat sa citesc din urma, incerc maine sa ma pun la punct cu noutatile.
va las ceva pose de zilele trecute: http://outdoors.webshots.com/photo/2792879730088100014xHrKjM
pup iu, o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

mi se pare ca eva nu mai seamana chiar asa mult cu pat, asa e? vazut si gorodica, gioana, da` multe poze ai mai pus;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ADELA
Polux, sa-ti traiasca frumusetea de fetita si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri, sanatate si fericire

Buna dimineataaa !
Vazut DOUA poze de la Ioana astept celelalteee
Rox, ce copii frumosi ai, Patrick - cu ochii asa cum ii stim, superbi , iar junioara, o frumusete Am vizionat cu totii pozele si toata lumea a declarat ca este splendida

Hei, cine deschide cap nou si face curat ???
Nush dc, dar chiar sunt in lista fete care n-au mai scris de 3 ani ... cine are chef de curatenieee ???
Sunteti de acord ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

ios mereu de acord cu tine. propun ca prima scoasa de pe lista sa fie nora;))

Mergi la inceput