Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

EVA
VICTOR

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Azi e sarbatoare din nou ...
LA MULTI ANI Eva si Victor, - sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata lunga si fericita !!
Gabi, felicitari pentru acte ! Si sa va mutati cit de curind in noua casa !
Olivia, heheh, de rezolvat se va rezolva, stai linistita, nervi tari sa ai ! Si ... rabdare, ca nah, pe aicilisha pe la noi trebile functionaresti cam asa merg, mai ales ci d sint mai multe institutii implicate, fiecare arunca problema in curtea celeilalte ! Pupici baietilor, ce mai face Luca ??
Anca, multumim pentru vestile despre Bradutz !! Ma bucur tare de tot sa aflu ca a fost incintat de cadou !! Abia astept sa il mai vad in poze !
Daria, da ce scurta fusesi in dimineata asta, iar ai de muncit o groaza ??
O zi faina va doresc ... la mine a venit socrelaaaa, hahaaa ! Deci o sa fie uonderful, nu mai zic ca aseara venise si mama, sa se vada cuscrele, am zis ca ma duc cu toatee cercurile pe cimpii, chiar si asa canicula cum este, numa sa fie liniste !
Va pup cu drag pe toate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da Alice, de luni am fost singura in birou, nu prea am avut ce povesti, iar azi a sosit sefu` si ma freaca la cap
Si am vrut sa mai scurtez listuta si am innebunit-o, am cerut ajutor de la moderatori si ciuciu Asa ca am readus-o pe cea veche si cand o va prelua cineva priceput, poate are kef sa o taie, sunt in lista membre care n-au scris de 3 ani
Si am mai facut o greseala, nici nu v-am intrebat daca sunteti de acord, asa camai bine poate asa

Oricum, ma ajuta Ayla si o trec aici, poate va dati cu parerea !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice distractie placuta cu socrela!!! ce face Luca? Primele propozitii in fiecare dimineata sint..noi unde plecam ? mergem la plimbare?..asta inainte de micul dejun!..si merge prin casa.si zice..Nu mai pot! Sint plictisit!

Nu mi-ati spus si mie ca in Ro copii primesc alocatie..indemnizatie..Eu n u am beneficiat nici in USA si n ici in Ro niciodata. Unde se depun actele?..si despre ce suma este vorba?

Mergi la inceput

Super tare ! Vezi, si tu iti faceai probleme ca nu o sa vorbeasca romaneste !! La noi Andreiush trebuie rugaaat sa mearga afara, el vrea sa stea in casa, ca afara se plictiseste si pierde joaca cu jucariile lui !
Aaa, alocatie, da, este 42 de lei pe luna ! Indemnizatia fuse si se duse, e pina implineste copchilu 2 ani !! Intra pe la legislative, ca acolo spun fetele mai bine ce si cum ! In Bucuresti s-a dus Florin la nush ce directie pentru protectia copilului, au niste denumiri care nu pto fi retinute de creierul meu si asa afectat de alea-alea ... cu buletinul parintelui pe numele caruia o sa vina banii, certificat de nastere si ... sincer nu mai stiu ce acte a dus, ca trecura niste ani de atunci ! Io zic sa optezi pentru bani in cont, adica sa le lasi un nr. de cont in care sa iti verse banii, ca altfel tre sa fii acasa la nu stiu ce data pe luna, cind vine postasul si ti-i da personal, si daca nu te gaseste, iti lasa belet si te duci tu la of.postal si ii ridici, ceea ce este enervant, ca mai mereu la noi e coada !
Cu socrela, hihihi, multumesc, nu e chiar asa de grav pe cit am lasat eu sa para, doar ca daca mai vine si maica-mea, combinatia e letala !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

La multi ani copilasi..Stefan, Victor, Eva, Bradut!!!! Sa aveti o viata cit mai frumoasa.
Gabi felicitari pt cadastru...noua ni l-a respins si a treia oara..au uramt audiente la viceprimar, director de patrimoniu, directorul Oficiului de Cadastru...este complicat, toata parcela de 10 000 m are cadastru gresit..si acum arunca bila fiecare institutie in curtea celeilalte.

Ioana a plecat la mare??? Asa fara sa ne lasa un tel de contact...ntz,ntz,ntz

Mai, si la noi la fel a fost - am avut tot trei respingeri si acum am rezolvat astfel - declaratie notariala de la toti vecinii cum ca alea sunt coordonatele de la fata locului si ca vrem sa le pastram asa cum sunt, plus o declaratie semnata stampilata la primarie prin care se certifica ca in parcela noastra nu sunt litigii (ca ele exista in tarlaua mare...) si cu aceste documente, in sfirsit, cind nu mai credeam ca se poate rezolva, au fost obligati sa-si rectifice in calculator swi sa-mi aprobe cadastrul si respectiv intabularea...
Cu alocatia vad ca ti-a raspuns deja Alice - e de 42 lei pe luna...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multi ani fericiti, eva si victor!

veezi, sa mai zici ca statu` roman nu se ingrijeste de cupii;)) trai nineaca, norok de alocatie ca ne-o salvat de la foame;)) bafta cu actele alea, cind v`aud mi se taie de casa. a, bestial luca cu plictiseala lui:d

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Nu mi-ati spus si mie ca in Ro copii primesc alocatie..indemnizatie..Eu n u am beneficiat nici in USA si n ici in Ro niciodata. Unde se depun actele?..si despre ce suma este vorba?

na c- am uitat ce vroaim sa mai zic...

Mergi la inceput

Carmencita, ia-o incetisor, ca-tz amintesti tu ! Bai da uei, ce facusi la iegzamene ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Americanii nu dau nici atit!..de o carte tot ajunge..

Mergi la inceput

Pfff, poi depinde de carte ... !! Tin minte ca rideam acum fro doi ani in urma, cind au "urcat" nivelul alocatiei, ca de ceea ce ne dadeau in plus puteam cumpara doi pampersi daia la bucata pe luna !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput