Mama si puiul- secventa din 'elefantelul Dumbo'
http://www.youtube.com/watch?v=2oSdgIDyl6Q&feature=related so sweet!
dupa mine asta e una dintre cele mai emotionante scene dintre toate desenele animate pe care le-am vazut vreodata.
parca altfel o percep acum, cu suflet de mama..
Walt Disney, ce desene adevarate... am inceput sa revad multe din ele cu fii'mea.
Raspunsuri
karfe spune:
copiii din ziua de azi se uita la jetix,nu la desene Walt Disney,
si te mai miri de ce exista atata violenta
mindy
A_Iulia spune:
A fost unul dintre primele filme vazute de fii-mea.
Insa a impresionat-o foarte tare, a plans mult ca elefantelul a ramas fara mama lui.
O vreme am evitat filmele cu secvente lacrimogene. Acum a mai crescut, si e in continuare foarte sensibila la filme din'astea, nu mai plange chiar asa, dar tot o impresioneaza.
Noi nu eram asa. Sau cel putin eu...
Mindy spune:
Si fiica-mea e tare sensibila (si eu la fel).. opresc scenele lacrimogene.
Nu ii plac nici macar melodiile triste, nu ii pot canta cantecele de leagan. De pe la 8 luni e asa cu melodiile triste.
mie, adult fiind inca imi plac desenele, profit de ocazie si ma uit cu ea, le devorez.. Bamby, Pinochio, Alba ca zapada, Tom Degetel..
ce sufeream cand eram mica si se terminau asa de repede. :)
emilia_m spune:
Eu nu mi-as lasa copilul sa se uite la toate porcariile de pe Jetix sau Cartoon-Network. E mai multa violenta in ele decat in filmele cu Rambo. M-am uitat vreo 2 ore intr-o dupa-amiaza, din pura curiozitate si lipsa de ocupatie. Jumatate de ora am rezistat pe Jetix, o ora si jumatate pe Cartoon Network. 80% din desenele astea sunt groaznice.
Cele de la Walt Disney sunt super intr-adevar. 101 dalmatieni
silvia_d spune:
Ok,da'de ce e subiectul asta,la cancan-uri?:)
In leg cu canalele de desene-intr-adevar desenele de pe jetix,cartoon,minimax-dupa 8PM,cand devine ANIMAX-sunt deviate rau,numa'si numa'violenta!!Dra deja s-a mai discutat aici depsre toate astea.
Minimax are desene f frumoase si linistite,si Boomerang(are f mult Tom si Jery)- se prinde numai prin antena parabolica.
karfe spune:
Aseara i-am pus secventa copilului,si am plecat din camera.L-amlasat singur.
A fost extrem de interesanta reactia lui.Are 5 ani jumate.
A iesit din camera si mi-a strigat ca a fost f. plictisitor,dar cand m-am apropiat de el am realizat ca avea gura plina de lacrimi si tipa ca sa nu-si dea drumul la plans.El nu este un tip plangacios .
Mindy spune:
Silvia, nu stiu ce m-a apucat sa il deschid la cancanuri :)
Karfe, Of saracutul ce dulce e! poate ar fi bine sa vada tot filmul cu tine, sa ii areti ca Dumbo ramane cu mama lui, e despartit doar pt o scurta perioada de mamica. Pt un copilut cred e marcanta scena asta.
aici part 1 http://www.youtube.com/watch?v=lho-OHfm0ek&feature=PlayList&p=3F789A0E80C86B26&playnext=1&playnext_from=PL&index=44
si in dreapta la playlist gasesti continuarea -part 7 e ultima.