Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor!
Am fost ieri la dr, s-a uitat peste analizele mele... de la morfofetala totul e in regula, circulara lui bebe nu e motiv de ingrijorare, vom mai face o eco peste vreo 2 saptamani sa vedem ce a facut cu ea...
la analizele de urina se pare ca imi iese o infectie urinara...nu stiu de ce, pt ca am mare grija cu igiena intima...sper sa nu fie o pb prea mare si bebele sa fie in regula...acusica ma duc sa dau o proba pentru urocultura...
M-a chemat dr sa ma vada saptamana viitoare pe masa...ahhh..urasc controalele astea...in schimb cat am stat la rand am intrat in vorba cu o alta pacienta care nascuse in urma cu 7 saptamani si m-a incurajat ca dr e f calma si ok, vine si la 3 noaptea, vine pana sa te si spele si sa verifice epiziotomia daca e cazul... si nici nu e avida dupa bani...mai am o cunostinta care tb sa nasca peste vreo 2 saptamani, cezariana, si o sa vad la ea cati bani se mai cotizeaza...
Eu tot ma plictisesc, simt ca imi iau campii de atata stat singura(ma refer la perioada cat e sotul la munci...adica aproape toata ziua), mereu am urat sa stau singura pentru ca la serviciu sunt mereu inconjurata de multa lume...in fiecare an, la intrarea in concediu, imi trebuie vreo 2 saptamani sa ma acomodez cu noua situatie...mancare mai putin fac, nu imi place, fac doar de nevoie, iar la capitolul dulciuri in ultimul timp am dat-o pe chec...nu prea sanatos, si cu multe calorii, dar....
Va pup! Am uitat sa schimb semnatura...ieri am intrat in saptamana 23!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
23+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

X ggg sunt vesti bune ce spui tu acolo

Si va Buna dimineata cu soare si semnatura calda

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Lucia imi pare rau,n-am visat nici bebei,nici prajituri...




Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dana15 pap si eu cereale daca faci cinste, ai si cu scortisoara ?

Cafeluta nu mai beau dimineata ca imi da niste arsuri de ma urc pe pereti, o beau mai pe la 11, dupa ce am mai mancat cate ceva si asa o pacalesc si nu "ma mai arde".

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele,
imi pare rau dar nu pot pune acum poze cu creierii mei pt ca mi se deschide uebshots intr-o ora si daca mai vreau sa pun si o poza imi blocheaza tot calc...va zic eu ca sunt draguta
si eu m-am trezit la ora 4, se jucau ametitii astia in burta mea si i-a durut tare ca ma-sa era moarta de somn
acum sunt lesinata de foame ca ma duc sa imi ia sange pentru cateva analize
am apucat sa va scriu acum pt ca musafirii mei inca dorm (normal, ca asa face un om normal in concediu).
tre' sa fac si curat ca vine soacra....am inceput un pic de ieri, am unghiile negre negre de emo.
va pup pe toate si va doresc o zi usoara!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi, burticutze dragi!

Doamne, sunt dependenta de voi, zici ca va cunosc de o viata, citesc dimineata cu sufletul la gura ce s-a scris pe seara.....ma bag sa trimit mail cu datele mele de contact!

Felicitari pentru vestile bune tuturor!

Eu sunt chiauna pentru ca azi noapte un caine din preajma blocului a latrat non-stop si eu cum am caini in casa au bufnit si au misunat si ai mei la greu si nu am putut dormi mai deloc, ba chiar si bbelina parea deranjata de starea mea pentru ca azi noapte a miscat intruna....aaaaaa....nu mai pot de nervi!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

X-ggg vestile sunt bune, eu zic sa te gandesti numai la lucruri frumoase si sa nu mai pui la suflet ca stai atata timp singura, eu te inteleg ca sunt la fel, dar asta nu trebuie sa fie un motiv de stres, mai ales ca transmiti si la bbel.

Techila, sunt tare curiaosa de noua ta freza, mai ales ca eu cand glumesc zic ca ma tund zero.

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

devylla, scuza-ma intelesesem ca vrei doar sa sti ce praji este, nu ca vrei si reteta...

- 6 oua
- o cana de zahar
- o ceasca de cafea de ulei
- o cana jumate de faina
- zahar vanilat
- praf de copt

Albsurile se bat spuma, se amesteca apoi cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, faina si praful de copt. Tava o tapetezi cu ulei si faina, pui aluatul peste care pui visinele care au stat in prealabil intr0un castron cu zahar sa nu fie prea acre. Mie imi place sa se lase visinele la fund pentru ca nu fac tarta. Fetele ziceau ca daca vrei fructele deasupra sa pui putin coca la cuptor si sa adaugi fructele cand se intareste ea putin.
Nota personala: eu am cuptorul mai latutz asa putin si tava este mai lata asa ca pun 7 oua in loc de 6, o cana si un sfert de zahar si una si trei sferturi de faina. CEasca de ulei este din aceea mai mare nu din acelea mici mici. Visinele in jur de 7-800 de grame, sa nu pui nici prea multe ca ramane coca cruda. Mie imi ia 5 minute sa fac aluatul,15 minute sa curat visinele si juma de ora sta la cuptor la foc mediu.
POFTA BUNA!



ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

.Buna dimineata din nou!
Si bebitu meu a fost forte activ cred ca tocmai d-asta n-am mai dormit si mai e si stresul cu mutatul. Noi am stat cu chirie(inca mai stam pana pe 30) si ne mutam la ai mei din motive financiare si de maama aproape. Numai ca in saptamana care a mai ramas trebuie sa punem rigips,sa schimbam usa, sa zugravim ,sa punem parchet si sa dam comanda de mobila. Asa ca va imaginati cate ganduri imi fac mai ales ca sonda mea zice ca sa nu ma bag in treburile lui iar eu nu vad nicio miscare. Bebitu nostru nici nu avea nume pana aseara cand l-am ales eu (cu acordul lui) pana la urma:Mihai Tudor. Sper sa nu-mi faca figura ca la cununie(cand am depus actele am stabilit sa ia si el numele meu ca ei sunt mai multi frati iar eu eram singura la parinti si era si un nume placut Petre. L-am aburit atunci ca o sa am pb la facultate cu actele si tinuse. Doar ca tipa de la primarie era ruda cu el si s-a cam ofuscat cand a auzit ce vrem si a inceput sa comenteze ca o sa rada lumea de el. Nu stiu cum a facut si ce socii si-or mai fi bagat coada ca in mijlocul cununiei m-am trezit ca mi-au schimbat numele si mi-a fost jena sa mai zic ceva) ca l-am amenintat ca bag divort.


Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetelor si de la noi,

Ce va invidiez pe voi cele care puteti manca de dimineata... eu una am o stare de greata de cand ma trezesc pana la pranz de mor. Si dau afara tot ce apuc sa mananc.

Nah ca e vineri si eu am inceput pe un ton groaznic. Nu as vrea sa va indispun si pe voi asa ca...voi imi voi schimba atitudinea pt voi.

Ma bucura faptul ca sunteti atat de active si ca dimineata cand ajung la munca am ce citi asa in loc de revista presei.

Monica si fetele care au pisicutza, eu stiu ca nu e indicat sa schimbati voi toaleta la pisici. In sarcina e risc foarte mare de toxoplasmoza. Eu am fost la un doctor specialist in parazitologie si mi-a zis sa stau cat pot de departe de pisicutze cu toate ca sunt terminata dupa ele si mereu ma joc cu cate una.

Kiki, sa iti traiasca amandoi bebeii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

X-ggg, ai vazut ce am sarit toate cu gura pe tine nu? Ai vazut ca nu trebuie sa iti faci griji din orice valoare... Stai tu linistita ca bebelul e bine si daca e putin in urma, ceea ce nu e cazul la tine, recupereaza ei pe parcurs.

Dana, iar iti e foame de dimineata? Iar vb de mancare....Eu zic pas.

O zi excelenta va doresc si un weekend minunat ca e aproape.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput