Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

katheryna frumoasa buritca...iar artistul...genial.

am adaugat si eu ultimele 2 sp la album cu poze cu je si baldacul din dotare.

reteta de tarta suina foarte interesant. mi-am umplut peretele de retete de la voi si nici macar nu le-am salvat pe toate. se vede ca sunteti gospodine.

andra bun venit.
mary cum fu la examene?

lucia iar honairesti...of, of ce viata are unii!

santorini unde ai disparut?

iulika noi cu cele 21 de grade ale noastre, zicem saru'mana. cica ar trebui sa ajunga pe la 25...dar se lasa asteptata. noi suntem fericiti ca ploua un pik mai putin decat anii trecuti.

nu stiu ce o fi fost in aer azi, dar copilul meu s-a gandit ca sunt buna de boxat cam toata ziua. astept zilele mai lenese de care se plange luci cu multa nerabdare. azi am avut momente cand am incercat sa-l fac sa inteleaga ca ceea ce face el e nu e nici funny si in afara de el, nu savureaza nimeni glumele astea. nu cred ca-l intereseaza prea mult totusi de parerile maica-sii.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
La examen a fost ok ( 7.5) dar am avut niste emotii...bine ca am scapat
Si eu am facut azi praji cu cirese

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudenitsa spune:

Salutare mamici cu burtici!!!
Eu no sa mai am burtica de pe la inceputul lui octombrie, dar pina atunci stau si eu in hora voastra??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Azi m-am delectat cu poze f.f.f. frumoase.
Claucia, arata bestial locul unde ati fost voi. Locurile alea de joaca erau de la hotel sau de prin statiune? Cred ca eu nu l-as mai fi putut lua pe Andrei de acolo. Si tu arati de nota 20. Sa-ti mai zic odata ca te "invidiez" pentru parul tau si pentru fetita ta frumoasa.
Katerina, si tu esti frumoasa foc!
Manga, pe tine sa nu te mai aud ca te plangi de kilograme, ca esti slaba raaaau de tot. Pe bune acum, in ultima poza, cea in bluza rosie se vede ca ai inca talie!!!!
Acuma sa nu credeti ca va fac complimente doar asa, de forma. Chiar sunteti frumoase rau, rau de tot!!!!
Dana, si sfatul meu este sa nu pleci de langa sotul tau. Indiferent de cat de mica este garsoniera voastra, cel mai important pe lume este faptul ca sunteti impreuna si va iubiti. Mi se pare absolut normal ca sotul tau sa vrea sa fie cu copilul lui in fiecare zi. Nu-i refuza bucuria aceasta. Crede-ma ca un apartament mai mare, chiar si o vila de lux nu pot inlocui o camera de 20 mp in care exista iubire si intelegere. Eu cei mai frumosi ani ai mei mi i-am petrecut intr-o camera de camin amarata rau, dar eram cu barbatul pe care il iubeam, nu aveam un ban, dar eram cei mai fericiti din lume. Si vacantele noastre frumoase petrecute in cort la mare nu or sa fie niciodata egalate de un hotel de lux.
M-ati omorat cu retele voastre! Aveam de gand sa nu mai mananc nimic in seara asta, dar acum o sa ma indrept direct spre frigider, ca mi-a facut mama praji din aia cu visine si numai la ea ma gandesc.
Va pup si va doresc noapte buna!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 26+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna fetelor!
Azi m-am delectat cu poze f.f.f. frumoase.
Claucia, arata bestial locul unde ati fost voi. Locurile alea de joaca erau de la hotel sau de prin statiune? Cred ca eu nu l-as mai fi putut lua pe Andrei de acolo. Si tu arati de nota 20. Sa-ti mai zic odata ca te "invidiez" pentru parul tau si pentru fetita ta frumoasa.
Katerina, si tu esti frumoasa foc!
Manga, pe tine sa nu te mai aud ca te plangi de kilograme, ca esti slaba raaaau de tot. Pe bune acum, in ultima poza, cea in bluza rosie se vede ca ai inca talie!!!!
Acuma sa nu credeti ca va fac complimente doar asa, de forma. Chiar sunteti frumoase rau, rau de tot!!!!
Dana, si sfatul meu este sa nu pleci de langa sotul tau. Indiferent de cat de mica este garsoniera voastra, cel mai important pe lume este faptul ca sunteti impreuna si va iubiti. Mi se pare absolut normal ca sotul tau sa vrea sa fie cu copilul lui in fiecare zi. Nu-i refuza bucuria aceasta. Crede-ma ca un apartament mai mare, chiar si o vila de lux nu pot inlocui o camera de 20 mp in care exista iubire si intelegere. Eu cei mai frumosi ani ai mei mi i-am petrecut intr-o camera de camin amarata rau, dar eram cu barbatul pe care il iubeam, nu aveam un ban, dar eram cei mai fericiti din lume. Si vacantele noastre frumoase petrecute in cort la mare nu or sa fie niciodata egalate de un hotel de lux.
M-ati omorat cu retele voastre! Aveam de gand sa nu mai mananc nimic in seara asta, dar acum o sa ma indrept direct spre frigider, ca mi-a facut mama praji din aia cu visine si numai la ea ma gandesc.
Va pup si va doresc noapte buna!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 26+ cu ( Emma Ioana )

POZE

cristina_ana greseala de uploadara...ultima poza e cea in rochita gri din sp 25...si gata, nu mai am nici o talie. le-am facut smechereste, sa nu mi se vada butucii de picioare :))

hai mai fetelor ca aud de selen care a pus 4 kile sau 1_sweet_angel sau mai stiu eu care...si ale mele 8 kg spre cat mai multe de acum nu sunt chiar asa putine. pai eu speram sa pun 10 kg toata sarcina...cand de fapt...grosul de acum incepe.

sunt convinsa ca e si ochiul critic din fiecare...ca toate ne vedem cred, mai mari decat suntem. asa e? pai eu de exemplu, acum simt ca pocnesc...au inceput temutele arsuri de trimestrul trei...eu credeam ca sunt mai cu mot si voi scapa. mai toata ziua ma simt plina si greoaie si dk ma aplec, parca am mutat un munte asa de obosita ma simt.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hai mai fetelor ca aud de selen care a pus 4 kile sau 1_sweet_angel sau mai stiu eu care...si ale mele 8 kg spre cat mai multe de acum nu sunt chiar asa putine. pai eu speram sa pun 10 kg toata sarcina...cand de fapt...grosul de acum incepe.

Si cu 16 ale mele

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daca mai aud vorbindu-se inca o data de kilograme ma apuca bazdacii.

Va rog eu haideti sa fim serioase, sunteti insarcinate fetelor e normal sa pui kile pe tine. Sau aveti vreo problema cu sarcina si copilul? De ce l-ati facut daca asa de grav vi se par 8 kile in plus???

Manga, acum pe bune, toata ziua te palngi de kilograme, te plangi ca esti butuc etc. Toata lumea iti spune ca arati foarte bine dar cred ca tu suferi de mania persecutiei. Sincer, eu nu stiu unde ai tu copil de 26 de saptamani acolo. Asa, ai pus 8 kile, zi merci, sunt unele care pun 30 si nu se mai plang, le dau jos. Mie sincer 30 mi se pare nesimtire dar daca cineva mi-ar garanta ca daca pun 30 de kile copilul meu va fi sanatos si va trai le-as pune cu mare placere. Tu esti o persoana slaba de felul tau, faci si sport, sunt convinsa ca le vei da jos pentru ca asa iti este felul.

MA scuzati da chiar m-am enervat si daca se continua in stilul asta eu nu mai scriu pentru ca unele imi dau senzatia ca tin mai mult la alte treburi decat la copil...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

la capitolul 79!

Geani

Mergi la inceput