de ce a plecat sotul meu? ajutor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_Beje

Babyblue ...te iubesc , esti modelul meu prin felul in care raspunzi, si ce ai spus mai sus , ma lovit fix acolo unde trebuie,
Din pacate si eu sunt in aceiasi situatie si recunosc cu multa rusine si umilire ca am procedat la fel, nu imi este sot, nu am avortat ( asta n-as fi facut-o nici moarta ) dar dupa o dragoste ca-n povesti, ma parasit intr-o saptamana,intr-o saptamana in care el a descoperit ca nu mai sunt iubirea vietii lui , ca nu ma mai vrea de nevasta , ca nu mai vrea sa fiu mama copiilor lui . Nu a recunoscut ca este o alta la mijloc ci asta am aflat eu..aseara ...uitandu-ma in telefonul lui . Si cand ma gandesc ca pana atunci...desi imi vorbea urat, rastit, ma privea cu ura, indiferenta, eu i-am spus sa ramana in continuare cu mine...sa nu se mute desi dc era invers ...m-ar fi dat afara ( stam cu chirie ) .Ma transformat intr-o femeie care nu eram, dar acum GATA ...gata cu plansul, gata cu trasul de el, gata cu sunatul, GATAAAAAAAA....
Asa ca asta iti spun si tie anca , hai sa ne luam de manuta , sa zambim, sa ne bucuram de viata si sa fim fericite pentru noi iar tu si pentru al tau bebe .
Noi suntem mult mai importante , ei depind de noi nu noi de ei .....
Va pup,

capul sus!
o sa fie bine!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_rbt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_Beje

Babyblue ...te iubesc , esti modelul meu prin felul in care raspunzi, si ce ai spus mai sus , ma lovit fix acolo unde trebuie,
Din pacate si eu sunt in aceiasi situatie si recunosc cu multa rusine si umilire ca am procedat la fel, nu imi este sot, nu am avortat ( asta n-as fi facut-o nici moarta ) dar dupa o dragoste ca-n povesti, ma parasit intr-o saptamana,intr-o saptamana in care el a descoperit ca nu mai sunt iubirea vietii lui , ca nu ma mai vrea de nevasta , ca nu mai vrea sa fiu mama copiilor lui . Nu a recunoscut ca este o alta la mijloc ci asta am aflat eu..aseara ...uitandu-ma in telefonul lui . Si cand ma gandesc ca pana atunci...desi imi vorbea urat, rastit, ma privea cu ura, indiferenta, eu i-am spus sa ramana in continuare cu mine...sa nu se mute desi dc era invers ...m-ar fi dat afara ( stam cu chirie ) .Ma transformat intr-o femeie care nu eram, dar acum GATA ...gata cu plansul, gata cu trasul de el, gata cu sunatul, GATAAAAAAAA....
Asa ca asta iti spun si tie anca , hai sa ne luam de manuta , sa zambim, sa ne bucuram de viata si sa fim fericite pentru noi iar tu si pentru al tau bebe .
Noi suntem mult mai importante , ei depind de noi nu noi de ei .....
Va pup,

stiu ca ai dreptate si ca trebuie sa ma intaresc pt bebitza al meu dar e asa de greu.
simt ca ma prabusesc si gandul ca nu vrea sa mai stie de mine sau de copil ma omoara.
nu stiu ce i-am facut, nu stiu cu ce am gresit dar tare as vrea sa fiu si eu asa tare ca tine.
de cte ori crezi ca am zis si eu Gataaa nu mai plang, dar ma uit in casa si fiecare colt imi aduce aminte de el si de cum eram inainte.
Stiu ca trebuie sa fiu tare pt copilul pe care il port, stiu dar ma doboara gandul ca ne-a parasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_Beje spune:

nu sunt tare...incerc sa ma mentin pe metereze...imi este greu ...ft greu , el imi redase pofta de viata, pofta de a iubi iar dupa atatea suferinte, a luptat alaturi de mine , am trecut peste multe obstacole, de aceea imi este greu . Si eu imi pun intrebari...ale naiba ca nu mai contenesc , de ce...ce am facut ..de ce sa schimbat asa in cateva zile ( asta ma socheaza inca cel mai rau ) faptul ca acum cateva zile imi spunea ca ma iubeste si apoi ...paf...nimic...a ales alta femeie .Imi este greu cand vad ca nu mai suna telefonul, imi este greu ca nu-l mai aud spunandu-mi ca ma iubeste..imi este greu cand ma gandesc ca nu o sa-i mai simt imbratisarile sufocante si miile de pupaturi pe secunda . La fel cum nu inteleg cum a putut sa de-a cu piciorul la o relatie ca a noastra pentru o fata cu care a vorbit 3 zile..nici mai mult nici mai putin .... Nu stiu ce are in cap...azi imi trimite mesaj daca acum ma simt mai bine...habar nu am la ce se refera dar nici nu mai vreau sa stiu, nu mai vreau sa aud de el ,
La tine stiu ca este mai greu, ai un copil si tocmai pentru el trebuie sa fi tare .Hai sa ne imbarbatam amandoua...ma gandesc ca ...daca aplicam ce a spus Babyblue poate ei o sa-si dea seama pe cine iubesc cu adevarat , sunt sigura ca si la tine este alta femeie , din pacate , eu am avut norocul ca i-am gasit numarul si am vb cu ea, fata a inteles, nu stia ca el are o relatie , si la lasat in pace.
Acum prostul fierbe ...nici cu una ..nici cu alta .
Stiu ca o sa regrete ...stiu ca o sa vrea inapoi ...poate nu acum..poate mai tarziu...mandria si orgoliul nu cred ca o sa-i permita sa-mi cerseasca asa repede impacarea dar....cred ca este constient ca eu nu am sa-l mai primesc inapoi ...nu asa usor cel putin...
de aceea spun...Babyblue...astept in continuare picioare in poponeata ....ca sa nu cumva sa prostesc la loc .
De prea bune ce suntem patim asa...pt ca le cantam in struna...eu una m-am lecuit de atata bunatate ...n-as fi crezut in veci vecilor ca un om poate sa se duca dupa alta de bine ce ii este acasa , dar asta este...stim bine ce prosti sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Anca,nu ai gresit cu nimic...
daca un om nu te mai iubeste,asta e....mergi mai departe!
zicea cineva aici si mi-a placut:"nu vreau pe cineva care nu ma vrea" sau asa ceva

acum orice ai face trecutul nu-l poti schimba,doar viitorul...
si tu nu mai esti TU esti TU si BB,viata lui depinde de tine
bucura-te de perioada asta frumoasa si pregeteste-te de ce va veni pt ca o sa ai multe responsabilitati...

el...treaba lui!vine inapoi(dar eu una n-as vrea unul din asta care sa nu stie pe ce lume e...un fel de incurca lume asa -si crede-ma ca stiu ce spun )deci,vine inapoi,probabil ca o sa-l primesti,dar sigur ca va mai avea "disparitii" ciudate...dar daca nu mai vine ce sa faci?
nu ai venit pe lume legata de el....nici nu o sa pleci dincolo cu el de mana,iar in viata trebuie sa ai grija de viata ta,pana una alta...si pe urma de puiul care va veni...
pe el sa-l iubesti mai mult decat orice....
restul(a se citi barbatii)pleaca vin sau vin si pleaca....ca asa e in viata....
insa,speranta moare ultima....si o data unul se va opri si la tine adica un barbat...

nu privi inapoi,priveste inainte cu speranta ...cu tupeu...
bafta multa

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mihaela,pai asa crezi tu ca dupa 3 zile a plecat dupa alta?
eu nici dupa Fat-frumos din lacrima nu m-as duce in 3 zile,ca sa nu mai zic ca nici macar nu l-as primi in viata mea

parerea mea e ca el avea o relatie paralela de mai multa vreme si da,iti spune ca te iubeste pt ca mai exista si oameni care au senzatia ca pot iubi doua, trei,patru femei/barbati
in mintea lui te iubea si pe tine si o iubea si pe respectiva=stimabila

daca a ales sa plece ura si la gara

sigur ca privind din afara (dar dupa o asa experienta pe care in veci n-as mai trai-o/lungi-o )situatia nu pare atat de grava...dar,intotdeauna exista "o viata de dupa"...
lacrimile,lamentarile,regretele si intrebarile nu-si au rostul pt ca nu ajungi nicaieri,doar iti incalcesti gandurile si suferinta se accentueaza....

acum trebuie sa te aduni si sa mergi mai departe...
e greu, dar nu imposibil....
probabil ca si tu il vei primi inapoi si uite asa iti vei incurca viata inca vreo 10 ani
din pacate noi femeile suntem obisnuite(nu stiu de unde vine obinuinta asta-cred ca e ceva ce tine de emanciparea femeii si la noi,ma refer la noi in tara,femeia e inca sclava unei relatii) sa ne vaitam,sa plangem ,sa imploram si daca nu sa rabdam ca poate-poate se intoarce Fat-frumos-ul asta....si uitam sa mai privim in jurul nostru sa vedem ca mai esistsa Feti-frumosi,care chiar daca nu sunt ei din lacrima ori fi din ceva

eu iti doresc si tie sa-ti revii cat mai curand si sa nu-l mai astepti

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Cred ca trebuie sa ai o personalitate foarte slaba ca sa plangi dupa un barbat ca a plecat.. Duca-se invartinsu-se din partea mea ca mai sunt si alti la rand.... Si de ce spun asta.. Ei spun asta pentru ca prin adolescenta, in ultimul an de liceu cand stateam in internatul de la scoala centrala eu boceam de mama focului ca rockeru meu sa dus la concert fara mine ...Tot atunci directoarea scoli isi imormanta barbatul. Asa ca a inceput sa circule o barfa prin scoala care spunea asa . Cand a fost intrebata de cineva de ce nu si plange barbatul ea directoarea a raspuns.. De ce sa plang? Era doar un barbat Nu era sangele meu! Ei de atunci eu mi-am jurat ca nu o sa mai plang dupa un barbat decat la inmormantarea lui Tata. Si nu am mai plas.
anca si mihaela fiti tari. nu mai bociti si nu mai suferiti dupa ei pentru ca nu merita si prin suferinta asta va faceti voi insiva rau caci supararea va afecteaza sanatatea..
Din punctule meu de vedere daca un barbat nu e in stare sa faca o femeie sa se simta iubita si protejata , daca nu e in stare sa-i ridice moralul cand ea are nevoie atunci este total inutil... deci nu are rost sa suferiti pentru persoane inutile.
Anca tu acum esti insarcinata si cu atat mai mult trebuie sa te menajezi . Plansul dupa sot isi face rau si bebelusului. O depresie poate sa afecteze sarcina si sa duca la complicatii. Plasul si suferinta voastra nu o sa ii aduca inapoi , iar daca chiar asa ar fi atunci cu siguranta nu o sa va convina sa se intoarca la voi de mila ca daca va parasesc picati in depresie ,si nici sa se intoarca la tine doar ca iai facut un copil.
Anca tu acum ar trebui sa te gandesti ce o sa simti cand o sa ti tii copilasul in brate , ce culoare o sai iei patutul , cum o sa amenajezi locusorul bebelusului , nu sa plangi si sa te gandesti de ce te a parasit sotul... Motivul chiar nu are rost. Conteaza doar ca te-a parasit si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Viata merge inainte si fara babrbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_Beje spune:

Buna fetelor , multumesc pentru incurajari , am nevoie de ele...ma imbarbatez in fiecare zi..singurica..intr-o casuta mica in care am petrecut mult timp fericiti,
POate va vine greu sa credeti dar el chiar asta a facut ..dupa 3 zile petrecute cu fata respectiva ma parasit...nu definitiv...a lasat bineinteles o usita acolo intredeschisa. La mine povestea este mult mai complicata, o mare vina in asta a avut-o fratele lui. nu ma placut pentru ca nu ma putea manevra ...asa cum face cu al lui frate..a incercat..dc a vazut ca nu poate..i-a facut lipeala cu fata asta...o fata cuminte si slaba ...Al meu baiat trebuie sa plece in cateva sapt in Afgh si sa ganditi ca ar trebui sa se mai distreze si el fara sa fie impiedicat de mine, sa-si traisca viata, pana acum nu simtea asta...a inceput acum...
ce sa mai spun, am hotarat ca indiferent cat ma va durea , nu-l voi mai accepta...de obicei iert multe dar felul in care sa comportat in ultima saptamana a pus capac si sa mai si aflu ca este o amarata de fata la mijloc ..care sa dat la o parte , dupa ce a aflat ca cel cu care se intalnea avea o relatie serioasa, ca dupa ce se intalnea cu ea ..venea si dormea langa mine .
In acest moment nu il mai vreau...gata ...o sa vrea sa se intoarca la locul caldut la care a renuntat ...dar o sa gaseasca o usa inchisa..

Mergi la inceput

pai daca e asa cum zic tu si anume ca te-a parasit dupa 3 zile,mie imi sunt clare sentimentele lui...adica nu sunt
si pt un asa om nu se merita....
tu pt ce suferi si plangi?
pt unul care a dat o relatie serioasa(ca asa banuiesc ca era )pe o fatuca pe care o stia doar de 3 zile?
fza asta cu fratele si cu manevrele sunt chestii puerile
lasa in urma trecutul si vezi de viitor
banuiesc ca esti f tanara si viata ta nu se impiedica de un amarat care nu stie ce vrea
o sa mai ai de tras in viata,nu neaparat cu un barbat...pt ca sunt multe hopuri pe care va tb sa le treci,asa ca fii barbata Zoe

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Anca, aplica pas cu pas si intocmai ce ti-a spus Babyblue. Fie ca il vrei inapoi, fie ca nu il mai vrei, fa cum ti-a zis Babyblue. Tortureaza-l cu asta pe nemernic. Si o sa inceapa sa iti placa sa vezi cum detii tu controlul, cum stii ca tu esti cea care se joaca cu sentimentele si le impinge intr-o directie sau alta, iar el va fi cel care isi va pune intrebari, va avea nelinisti si va sta sa se chinuie sa te inteleaga.

Mergi la inceput